2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz transfer sezonunun basinda Pargo teklifimizi kabul etse olaganustu bi takim olacakmisiz. Ismail Senol soylemisti ilk ilgilendiklerimizden biriymis ama olmamis...

6-7 milyon dolar arasina bundan daha iyi bi takim kurulamazdi. Huertas olmazsa Hodge yedekte tutuluyordur sanirim. O da gayet isimizi gorur.

Yalniz transfer sezonunun basinda Pargo teklifimizi kabul etse olaganustu bi takim olacakmisiz. Ismail Senol soylemisti ilk ilgilendiklerimizden biriymis ama olmamis...

6-7 milyon dolar arasina bundan daha iyi bi takim kurulamazdi. Huertas olmazsa Hodge yedekte tutuluyordur sanirim. O da gayet isimizi gorur.

Az çok bu forum'un yetkililer tarafından takip edildiğini düşünüyorum o nedenle hadi şu konuda anlaşalım, ;) gerekirse Semih'i almasınlar onun yerine kaliteli 1 pg ve 1.5 oynayacak ve arkadaşını oyun ve skor olarak yedekleyerek takımı diri tutacak bir oyuncu alsınlar.Nede olsa iddialı takımlar oyun kurucuları kadar oynarlar ve iddialı olabilirler.(y)

Öncelikle Selam (y) Sanki ben transfer istemedim ve azda olsa yapılan doğru işleri inkar edeceğim sahi öylemi sandın ? ;) yinede bazı arkadaşlarında yazdığı gibi transfer yasağı aynen duruyormuş bu yasağın kaldırıldığı resmi olarak açıklanana kadar inanmamaya devam edeceğim,resmi açıklama gelsin o zaman hem inanır hemde seviniriz.;) İNŞAALLAH sezon içindede ödeme sıkıntıları yaşanmaz malum bu sıkıntıların yaşanmayacağı sözünüde vermişlerdi umarız bu sorunlar yaşanmaz ve geçen sezonun acısını çıkartırcasına :) gönül rahatlığıyla maçları izler vede yorumlarımızı yazarız.
Abi hiç hiç bir şey zannetmedim. İlk yazdığım mesaj da bu da tamamen espirili, bir mesaj içermeyen mesajlar. Gerçi sen ilkinden beni yönetim savunucusu ilan ettin ama canın sağ olsun :)

Bu azmanı en son Barcelona forması altında izlediğimde fazlasıyla saldırgandı. Barcelona'dan sonra NBA'de ne yapmış diye bir bakayım dedim. Ortalama 11.5 dakika süre alıp 77 maça çıkmış.İyice kuvvetlenmiştir. Muhtemelen şu an Avrupa'nın en güçlü pivotu

O kadar tatlı bir takım kuruldu ki açıkçası Dentmon ya da Huertas'tan başkasını yakıştıramıyorum. Dentmon gelmeyecek sanırım. Huertas alternatifsiz görünüyor. Kuban'ın Huertas'a çökeceğini sanmıyorum. Draper, Delaney ve Bykov var.

Beni asıl endişelendiren Armani ve Laboral.

Armani'de oyun kurucu pozisyonunda Jenkins ve Lafayette var ki ikisi de net 1 numara değiller. Huertas gibi bir oyuncuya ihtiyaçlar olduğu açık

Laboral'de James ve Caseur var. Fena durmuyor. Adams'ın durumunu bilmiyorum. Ancak Emeterio'nun yüklü kontratlarından çıkmaları bir tane sağlam oyuncu alma şansı veriyor onlara. Huertas'a gidebilirler. Gerekirse ciddi fedakarlık yapılıp Huertas kadroya katılmalı.Bu takıma o yakışır.

Bu arada Huertas gelirse İstanbul'da yaşayan basketbol meraklısı Galatasaray'lı arkadaşlara tavsiyem zaman kaybetmeden kombinenizi alın. Takımın Eurocup yürüyüşünü yakından takip edin. Yıllar sonra ben de oradaydım denecek maçlar oynanacak orada.Sonuçta her sene Eurocup'ı almıyoruz. Fırsatı kaçırmayın

günaydın,
Dorsey transferinden sonra artık gözümüzü pg trasnferine diktik. Huertas gelirse çok iyi olur ama acaba sonuna kadar onu bekliycekmiyiz yoksa başka alternatiflerimi yöneilicez o soru işareti açıkcası. Açıkcası trasnferleri beğendim ama sasdece micov varken schilb in gerek olup olmadığını merak ediyorum. Onun yerine cenki alabilseydik combo guarda daha rahat haraket eedbilirdik diye düşünüyorum.
Yerli transfer olucaksa bence bu serhat veya Ersin Dağlı dan bi tanesi olmalı.

Bobby Brown'un Çin'deki kontratının devam ettiğini bilmiyordum, üzüldüm. Gerçekten şu takıma Bobby Brown/Pargo vari bi PG alabilseydik gerçekten mükemmel olurdu. Huertas/Emir diyorum ben. Bu arada bilen yok mu Norris Cole halen bi takımla sözleşme imzalamadı mı yada ilgilenen olmadı mı?

Norris Cole piyasası çok yüksek bir oyuncu Pelicans en son tekrar anlaşmak istiyordu kendisiyle Anthony Daviste yanılmıyorsam kendisiyle oynamak istediğini belirtti.

Öte yandan Laboralin maddi durumu biraz sıkıntılı öyle olmasaydı SanEmeterio'dan vazgeçmezlerdi üst düzey bir guard için bütçeleri varmı bilinmez Hodge transferinde bile geri plandaydılar.

Bu sene yapılan transferleri Yönetim başarısı diye değil ATAMAN başarısı olarak görüyorum çünkü Koç istifa etseydi muhtemelen vizyonsuz bir koç ve adı sanı duyulmamış transferler silsilesi başlayacaktı ama Koç madem kaldınız istediğim hamleler yapılacak şeklinde çalıştı bence ve başarılı da oldu.

Ergin Ataman'ı zaman zaman oldukça ağır eleştirdim hatta gitmesi gerektiğini düşündüm yanlış transferler mola almama ve bazı oyun içi davranışlar nedeniyle ama bu sene ücretinden indirime gitmesi ve transfer sezonunda böyle titiz çalışması beni çok mutlu etti bu sene bu kadar eleştiriye rağmen ben bile inanıyorum.

Bizde Dorsey / Lasme, Oly de Young / Hunter, Efes de Dunston / Tyus.. Avrupanın elit takımlarında gözüme çarpan atletik pivot ikilileri.. Hangi ikili daha iyi sizce :)

Bu azmanı en son Barcelona forması altında izlediğimde fazlasıyla saldırgandı. Barcelona'dan sonra NBA'de ne yapmış diye bir bakayım dedim. Ortalama 11.5 dakika süre alıp 77 maça çıkmış.İyice kuvvetlenmiştir. Muhtemelen şu an Avrupa'nın en güçlü pivotu

O kadar tatlı bir takım kuruldu ki açıkçası Dentmon ya da Huertas'tan başkasını yakıştıramıyorum. Dentmon gelmeyecek sanırım. Huertas alternatifsiz görünüyor. Kuban'ın Huertas'a çökeceğini sanmıyorum. Draper, Delaney ve Bykov var.

Beni asıl endişelendiren Armani ve Laboral.

Armani'de oyun kurucu pozisyonunda Jenkins ve Lafayette var ki ikisi de net 1 numara değiller. Huertas gibi bir oyuncuya ihtiyaçlar olduğu açık

Laboral'de James ve Caseur var. Fena durmuyor. Adams'ın durumunu bilmiyorum. Ancak Emeterio'nun yüklü kontratlarından çıkmaları bir tane sağlam oyuncu alma şansı veriyor onlara. Huertas'a gidebilirler. Gerekirse ciddi fedakarlık yapılıp Huertas kadroya katılmalı.Bu takıma o yakışır.

Bu arada Huertas gelirse İstanbul'da yaşayan basketbol meraklısı Galatasaray'lı arkadaşlara tavsiyem zaman kaybetmeden kombinenizi alın. Takımın Eurocup yürüyüşünü yakından takip edin. Yıllar sonra ben de oradaydım denecek maçlar oynanacak orada.Sonuçta her sene Eurocup'ı almıyoruz. Fırsatı kaçırmayın
Milano andrea Cincarini yi aldı takimi müthiş yöneten bir oyuncu huertas ile uzaktan yakından alakaları olacağını düşünüyorum.

Dorsey transferi üzerine bence Semih, olmuyorsa 7. yabancı olarak gelecek vadeden ya da idare edebilecek bir pivot alınmalı. Bir sakatlık çıkarsa çok zorlanırız.

Lasme-Dorsey ikilisi defansif anlamda güçlü olsalar da ofansta etkin olmayan bi ikili.Artık bakmamız gerek pg tipi kesinlikle pass-first olmalı cuk oturacak adam belli Huertas yoksa ne potaltında bu ikiliden ne de kanatlardan katkı alırız.Dentmon filan deniyor Allah korusun kesinlikle en ihtiyacımız olmayan guard tarzı şuan öyle bi tarz asla takım olamayız Dentmon ile takımdaki diğer faktörlerin katkısı azalır ve sonra bi bakmışsın kopmuş gitmişler takımdan.Skor ihtiyacımız olmasına ragmen bizim oyun kurucunun ilk düşüncesi skor olmamalı G,reen ve Schlibten skorer oyunlar bekliyorum öyle olmasa sıkıntı yaşarız.

Ah ah şu takıma erceg ne güzel olurdu arkasında lasme ve dorsey .Huertas gelirse bu takımın şutör eksikliği var kaldırıp atcak bir adamımız yok (carroll, diebler) ergin hocayıda tebrik etmek lazım bu lanet yönetime rağmen iyi transferler yaptı keşke hamza da biraz görse sunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...