• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadroda ender ve kerem harika olurdu . Bu saatten sonra yerli uzun bulmak imkansiz gibi.

Bence olmazdi. Ege ve izzete güveniyorum. Oyuncu oynayarak gelisir. Kerem gelmis kac yasina. Ender evet suan eksik olan bölgeyi kapatir gibiydi ama aldigi para ve taraftarlarda birakmadigi saclarimizdan ötürü gitmesine üzülmüyorum. Kenani fenev kiralayacakmis ama bize vermezler sanirim :D ben hala bi 5-6 dk ikili oyun oynayabilecek tutkunun alinmasi taraftariyim...

Ah su Nedovic'i alacaktik ki ah ah... Valencia da nasil birakti hala anlamis degilim. Yedinci yabanci icin muhtesem bir takviye olurdu. Ama butce malum Malaga da kapti hemen zaten...

Jamont Gordon da toparlanabilseydi tam su kadroluk adam olabilirdi. Sezon ortasi kadroya uygun bir combo guard hem EL hem lig sampiyonlugunu getirebilir...

Ah su Nedovic'i alacaktik ki ah ah... Valencia da nasil birakti hala anlamis degilim. Yedinci yabanci icin muhtesem bir takviye olurdu. Ama butce malum Malaga da kapti hemen zaten...

Jamont Gordon da toparlanabilseydi tam su kadroluk adam olabilirdi. Sezon ortasi kadroya uygun bir combo guard hem EL hem lig sampiyonlugunu getirebilir...

Haklısın iyi olurdu yalnız şu yunan hakem Allah kimsenin başına vermesin o ne biçim hakem Bu arada Keşke El oynayabilseydik:'(

Bence bu kadroya Combo guard değil. Saf bir oyun kurucu lazım. Huertas gibi pasör bir isim çok faydalı olacaktır. Zaten elimizde Sinan ve Mccollum var combo olarak.

Transfer olarak bence Ersin Dağlı hamlesi olursa çok iyi olur. Sezon ortası da 7. Yabancı olarak bir guard alırız kadro tamamlanır.

EuroCup'ta

Transfer - Mccollum - Şafak

Sinan - Göksenin

Micov - Schilb

Green - Ersin - İzzet

Lasme -Dorsey

Ligde

Transfer - Mccollum - Şafak

Sinan - Göksenin

Micov - Schilb

Green - İzzet - Ege

Dorsey(Lasme) - Ersin

Gibi çıkarız. Bence Ersin hamlesi yeterli olacaktır

benim aklımda hala 1 ve 4 numaralarda soru işareti var. yani Green ve Mccollum

Green'in performansını merakla bekliyorum İzzet bu sene iyi performans göstermezse 4 rotasyonumuz sıkıntılı

Fakat Gal Mekel'de tam bizlik topcuydu.

Erceg'in gidisinden sonra ergin ataman'ın micov'u sık sık 4 oynatacagini düsünüyorum

Mc collum - safak
Sinan - goksenin
Shillb - İzzet
Micov- Green- Ege
Lasme- Dorsey

Obradovic'ten şok karar! Kenan Sipahi'nin biletini kesti
Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen milli basketbolcu Kenan Sipahi'nin koç Obradovic'in kararı ile Fenerbahçe'den Pınar Karşıyaka'ya gönderileceği iddia edildi.

Sportando’nun haberine göre Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahi ile ilgileniyor.

(basketdergisi)

Bence bizim takım için iyi bir alternatif olurdu Kenan. Ben takımda görmek isterdim.

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen milli basketbolcu Kenan Sipahi'nin koç Obradovic'in kararı ile Fenerbahçe'den Pınar Karşıyaka'ya gönderileceği iddia edildi.

(basketdergisi)

Bence bizim takım için iyi bir alternatif olurdu Kenan. Ben takımda görmek isterdim.

Vallahi ben de görmeyi çok isterim ama fener bize günahini vermez. Dostum bunlar ne kincidir bilmezsin [emoji5]️

Sent from my iPhone using Tapatalk

(basketdergisi)

çok beğendiğim bir oyuncu ve geleceği çok parlak. bende takımda görmek isterim.
Kenan ve Ersin ikilisi ciddi katkı verir bize

Kenan'ı bize vermezler.
Verirlerse de bir bit yeniği vardır.

Ege ve İzzet ikilisinden kısıtlı verim alacağız anlaşılan
Ersin hamleside bir türlü gelmediğine göre
Micov ve Lasme yi bu sene sık sık dört numarada izleyeceğiz gibi

Ege ve İzzet ikilisinden kısıtlı verim alacağız anlaşılan
Ersin hamleside bir türlü gelmediğine göre
Micov ve Lasme yi bu sene sık sık dört numarada izleyeceğiz gibi

Caleb Green de var.

4 Numarada sıkıntı yaşayacağımız aşikar. Yerli Rotasyonumuzda Ersin hamlesi olsa daha net bir tablodan söz edebilirdik

Dakça Ersin'i ne yapqcak anlamadım. Ellerinde Bjelica, Harangody, Samet, Semih, Oğuz ve Slaughter var. Ersin'i gönderip. Düzgün bir skorer alsalar onlara çok daha faydalı olacak. Ellerinde skorer bir oyuncuları yok.

Beyler Kenan Sipahi den artık bir şey olmayacağını düşünüyorum sürekli ilerlemesi gerekirken geri geri gitmeye başladı çok iyi bir hücum opsiyonu iken şimdi savunması ile ayakta kalmaya çalışıyor.Ayrica Marcus Williams' a nolmus Misko tweet atmış ama ingilizcem yetmedi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Kenan Sipahi den artık bir şey olmayacağını düşünüyorum sürekli ilerlemesi gerekirken geri geri gitmeye başladı çok iyi bir hücum opsiyonu iken şimdi savunması ile ayakta kalmaya çalışıyor.Ayrica Marcus Williams' a nolmus Misko tweet atmış ama ingilizcem yetmedi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonun sonuna doğru bir doping/keyif verici madde cezası almıştı. 30 Kasım'a kadar süreceğini söylüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri