Şu kadroda ender ve kerem harika olurdu . Bu saatten sonra yerli uzun bulmak imkansiz gibi.
Ah su Nedovic'i alacaktik ki ah ah... Valencia da nasil birakti hala anlamis degilim. Yedinci yabanci icin muhtesem bir takviye olurdu. Ama butce malum Malaga da kapti hemen zaten...
Jamont Gordon da toparlanabilseydi tam su kadroluk adam olabilirdi. Sezon ortasi kadroya uygun bir combo guard hem EL hem lig sampiyonlugunu getirebilir...
Ah su Nedovic'i alacaktik ki ah ah... Valencia da nasil birakti hala anlamis degilim. Yedinci yabanci icin muhtesem bir takviye olurdu. Ama butce malum Malaga da kapti hemen zaten...
Jamont Gordon da toparlanabilseydi tam su kadroluk adam olabilirdi. Sezon ortasi kadroya uygun bir combo guard hem EL hem lig sampiyonlugunu getirebilir...
Obradovic'ten şok karar! Kenan Sipahi'nin biletini kesti
Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen milli basketbolcu Kenan Sipahi'nin koç Obradovic'in kararı ile Fenerbahçe'den Pınar Karşıyaka'ya gönderileceği iddia edildi.
Sportando’nun haberine göre Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahi ile ilgileniyor.
(basketdergisi)
Bence bizim takım için iyi bir alternatif olurdu Kenan. Ben takımda görmek isterdim.
Obradovic'ten şok karar! Kenan Sipahi'nin biletini kesti
Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen milli basketbolcu Kenan Sipahi'nin koç Obradovic'in kararı ile Fenerbahçe'den Pınar Karşıyaka'ya gönderileceği iddia edildi.
Sportando’nun haberine göre Pınar Karşıyaka, Kenan Sipahi ile ilgileniyor.
(basketdergisi)
Bence bizim takım için iyi bir alternatif olurdu Kenan. Ben takımda görmek isterdim.
Ege ve İzzet ikilisinden kısıtlı verim alacağız anlaşılan
Ersin hamleside bir türlü gelmediğine göre
Micov ve Lasme yi bu sene sık sık dört numarada izleyeceğiz gibi
Beyler Kenan Sipahi den artık bir şey olmayacağını düşünüyorum sürekli ilerlemesi gerekirken geri geri gitmeye başladı çok iyi bir hücum opsiyonu iken şimdi savunması ile ayakta kalmaya çalışıyor.Ayrica Marcus Williams' a nolmus Misko tweet atmış ama ingilizcem yetmedi.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi