2015-2016 Transfer Sezonu

Bu takım 4 yıldır tek başına Ş.ligine katılıyor en kaba tabirle ayak bastı ve diğer takımların ön elemeyi geçememesi itibariyle toplamda minimum 20m euro kazandı desek 4 yılda 80 m eder ki siz düşünün nerede bu para? Daha buna galibiyet,atılan gol,tur geçme rakamları vs bile ekli değil hatta sponsor,tribün,iddaa,yayın gibi bilimum bir sürü gelirden lig şampiyonluklarında bile bahsetmiyorum o kadar para nerede?

Birde her gelen yönetimin takındıgı hatta gelenek haline getirdiği bir durum var bu adeta kulübün bir anayasası olmuş yaşı artan oyuncunun maaşıda artıyor olacak iş değil gerçekten.
 
Forvet istemekten vazgeçsek keşke artık. Huntelaar'a falan gerek yok. Bize kapı gibi bir libero, kapı gibi bir stoper lazım şu an. Eldeki çöpleri de bir an önce temizlemeyiz ama öyle çöp ki bunlar isteyen bile çıkmıyor.

İnler geçen sene ne durumdaydı hiç izlemedim, ilgimiz de varmış. Olursa oradaki sertliği sağlar diye düşünüyorum. Bir de kapı gibi olacak olan stoperin sağ bek oynama özelliği de olursa ne şiş yanar ne kebap.

Ayrıca, şu an forvet alma hayalleri varsa Niasse gelsin. Yedekte oturacak, girince işini yapacak, golünü atacak, rotasyon oyuncusu olacak. Huntelaar'ı getirip de kulübeye hapsedemezsin. İnşallah gaza gelmeyiz.
 
Olur 3 kulvarda umut burak yeter de artar bile hiç gerek yok santrfora , zaten hiç sakatlanmaz da bu aslan parçaları güvenim tam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Şaka gibisiniz gerçekten! Ne demek forvete ihtiyaç yok Burak sakatlandığında neler yaşadığımızı Umutun bizlere nasıl saç baş yoldurdugunu bu takımın 2nci forveti olamayacak kadar yeteneksiz olduğunu bir tek benmi görüyorum?
Burakla şampiyonlar liginde de birşeyler yapabileceğimizi düşünmekte hayalcilik.
Çok birşey istemedik aslında 1 santrafor ,1 sağ bek ,1 forvet bir de defans alacak koskoca Galatasaray kulübü buralarda defoları varken sadece seyrediyor.
Bu takım geçen sene gruplarda 4 gol atıp 19 gol yiyip -15 averajla tamamlamadı mı? 6 maç oynamışssın 4 gol atıp 19 gol yemişsin ve kadroya takviye düşünmüyorsun gerçekten anlam veremiyorum.
 
Hahaha keşke o kadar olsa ihtiyaç , kanat da yok takımda hey yavrum... en az 4 üst düzey oyuncu şart oğlu şart!

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ben taraftar olarak iyi oyuncuları(Huntelaar, İbrahimoviç) Galatasaray forması altında izlemek isterim. Fakat 45 futbolcusu olan bir kulübün, ekonomik sorunları bahane ederek transfer yapmayan kulübün, takımdaki çöpleri göndermesi şu aşamada benim için transferden daha önemli. Kulübümüz bu çöpleri göndereceğine, zam yapıyor veya yenisini bulup transfer ediyor. İşte tepki burada doğuyor haklı olarak. İbrahimoviç gelmedi, Huntelaar gelmedi diye kızan yok. Taraftar, transfer delisi değil böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor buna da gerek yok.

Ayrıca bizim oyun sistemimiz ve iskeletimiz 11/12 sezonundan bu yana oturmuş durumda. RvP ve Nani iki kaliteli futbolcu. Bu futbolcuların nasıl performans vereceği belli değil. Daha rakibin iskeleti nasıl kurulacak, nasıl bir futbol oynayacaklar o da belli değil. Bu kadar değişken varken rakibi şampiyon filan ilan etmek mantıksız. Zaten Fener'le iki maç yapıyoruz, diğerleriyle 32. Hemen ağıt yakmaya da gerek yok.
 
İnler ile Melo'nun oyun stilleri arasında dağlar kadar fark var. İnler'den Melo sertliği bekleyemeyiz. O daha çok ayağa pas ve hücumu defanstan daha fazla düşünen bir oyuncu.

Bu arada şikeciler ve yandaş medyaları bu nerden geldiği belli olmayan paraları fütursuzca harcayarak, transferlerle 4. yıldız muhabbetinin üstünü kapatmak ve daha lig başlamadan rakipleri baskı altına alıp kendilerini şampiyon ilan etme peşindeler. Ancak biz bitti demeden bitmeyeceğini öğrenemeyecekler oysa o kadar da acı tecrübe yaşadılar.. Kafa yok işte kafa..

Yıldız transfer yapılmadığı için değil genel olarak baktığımda bu yönetimden de, teknik heyetten de, elimizdeki fazlalıklardan da acilen kurtulmamız gerektiği kanısındayım. Yoksa 4. yıldızı taktığımıza pişman edecekler korkarım.
 
Hamza hoca aslında çok doğru bir şey söylüyor. Ne Gomes'e ne Maxi'ye ne de Huntelaar'a o paraları verebilecek bir kulüp yapımız yok. Zaten olmasında.

Hali hazırda elimizde Sneijder, Muslera, Podolski ve kalırsa Melo gibi dünya standartlarında futbolcular var. Bu futbolculara ek olarak Selçuk, Burak, Hamit gibi üst düzey yerli oyuncular da mevcut. Ama bu oyuncuların hepsi 29-32 yaş aralığında. Yani bizim ihtiyaca yönelik genç potansiyelli oyuncular kadroya katmamız lazım.

Misal adı çıkan oyunculardan Thomas Meunier, Joel Campell gibi isimleri yukarıda saydığım isimlere 10 defa tercih ederim. Hem oyun hem de maliyet hem de geri dönüş açısından katkıları çok daha fazla olur.

Şunu da söylemeden geçmemek lazım. Doğru şeyler söyleyen Hamza hocanın aynı hassasiyeti Türk oyuncular içinde göstermesini bekliyorum.
 
joel campbell'ın pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Carole kaç gündür İstanbul'da anlaşma imzalanamadı. Adam duyuyor saçma sapan paraları o da istiyor.
 
dün transferle ilgili umutlarım tamamen bitti.
hayri kozak ve hamza hoca nın açıklamaları aslında bizim görmek istemediğimiz bir gerçek
paramız yok
yani basında adı geçen kişileri almak gibi bir durum söz konusu değil
fazla hayal kurmamak gerek
elimizde ki oyunculardan en iyi verimi almaya çalışacağız
 
dün transferle ilgili umutlarım tamamen bitti.
hayri kozak ve hamza hoca nın açıklamaları aslında bizim görmek istemediğimiz bir gerçek
paramız yok
yani basında adı geçen kişileri almak gibi bir durum söz konusu değil
fazla hayal kurmamak gerek
elimizde ki oyunculardan en iyi verimi almaya çalışacağız


Hayri Kozak'ı geç. O adamın bugüne kadar olmazdan başka bir şey dememiştir. O da öyle ekmek yiyor.
Hamza'ya gelince. Paran yoksa Sabri'ye 1,8 milyon dolar Bilal'e 800'bin dolar ve Jem'e 719 bin dolar bağlamaz doğru düzgün adamlar alırsın.

Ya da kendi yıldızımızı çıkaracağız deyip bir halt olmadıkları belli adamları kampa almayacaksın. Sercan tırttır. Neyse maç başı parasını alsın diye Umut Bulut'u son 2 dakika sahaya süren adamsın sen.
 
İçinizde bana kızacak olan arkadaşlar olacak ama Niasse' yi Campell'a tercih ederim.
Ben en çok kimler gönderilecek onu merak ediyorum.
 
Galatasaray oyuncu deneme yeri değildir. Galatasaray büyük takımdır, Avrupa fatihidir! Bu taraftar Sabri'yi, Umut'u, Selçuk'u, Burak'ı, Olcan'ı , Yekta'yı, Sercan'ı izlemek zorunda değil üstelik yabancı sınırının olmadığı bir sezonda. Madem beceremeyeceksin o zaman olmayacaksın aday! Kendinin reklamını yapma yeri değil GS başkanlık makâmı.
 

Üst