2015-2016 Transfer Sezonu

Bu gidişle Avrupada rezil olucaz yine. Maxi'nin Sabri'den ne farkı varmış? Zihniyete, vizyona bakın. Bu kafaya göre kanata falan da gerek yok, Umut var. Benim hiç ümidim yok önümüzdeki sezondan maalesef.
 
Hala neyi bekliyorsunuz Allahın beceriksizleri? En az 4 transfer şart . Bide şöyle cool cool "ince eleyip sık dokuyoruz planlı hareket ediyoruz" demeleri yok mu .

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Jem Paul antrenmana katılmış.
Berat Tosun'a da teklif yapmışiz.
Kaleci olarajta Hayrullah'a teklif yapmışiz ?
Harika işler yapıyoruz !!
 
Fenerbahçe hücum hattı: Sow, Fernandao, Van Persie
Galatasaray hücum hattı: Burak, Umut, Sercan Yıldırım

A Takım düzeyindeki orta saha oyuncularımız: Sneijder, Selçuk İnan, Melo, Yekta Kurtuluş, Umut Gündoğan, Özçal, Jem Karacan, Emre Çolak, Dzemaili, Bilal Kısa, Hamit.

Hamza Hoca bu kadar orta saha ile ne yapacak anlamış değilim ?
Şu anda takımda 47 oyuncu var.
Daha 3-4 transfer düşünülüyor.
Kimleri nasıl göndereceğiz anlamış değilim.
Allah yardımcımız olsun...
 
Jem Karacan var bir de değinmezsek olmaz. Selçuk-Melo-Çolak-Hamit ( Yekta'yı saymıyorum ) varken hadi Bilal'i aldık ki bana kalırsa rotasyon değil o bölgede tempolu dikine gidebilecek "box to box" bir tipleme ihtiyacı var. Şimdi bu kadar oyuncunun üzerine Jem Karacan ismi de eklenmeye başladı. Eğer bu transfer olursa çok ağır konuşurum. Oyuncu rotasyon oyuncusu olacak bir oyuncu ki o bölgede bu ihtiyacı çoktan doldurmuşuz. Bütçeyi ekonomik kullanmaktan bahsederken yapılacak şu hamle iyice sinir krizleri geçirtir bana.

Bunu yazalı yaklaşık20 gün oldu . Jem Karacan transferi olursa çok ağır konuşurum gibi ifade kullanmıştım . Aradan geçen 20 gün içerisinde gerçekten yıpranmışız ki şu anda bu saçma ötesi duruma bile tepki veremiyorum . Gün geçtikçe böyle saçma işlere alıştırılıp tepkisiz kalıyoruz. Yazık...
 
Kalitesiz oyuncularla takımı dolduruyorlar zaten kadro siskin alicaginiz dört tane onbir oyuncusu sağ bek sağ açık forwet stoper melo gidersede bir tane ön libero halen 18 e giremiyecek oyuncular alıyoruz bilal kimya cem Karaca kim elimizdeki oyunculardan hiçbir özelliği yok bilal oynuyacagina emre colaga süre ver
 
Elimizde zaten 40 küsür oyuncu var. Bunların en az üçte birini elden çıkartmamız lazımken; bir yandan daha önce deneyip, memnun kalmadığımız oyuncuları kampa alıyoruz; diğer yandan, yabancı sınırı kalkmışken, vasat yerliler ile kadroyu şişirmeye devam ediyoruz.

En son rahmetli Özhan Canaydın döneminde böyle ucuz yollu oyuncularla kadroyu şişirmiştik. Sonucu hüsran oldu. Bu vizyonsuz yönetim, yakın zamanda gidecek belli de; en az hasarla atlatabilsek bari...
 
Sağ bek transferi beklemeyin. Çünkü yeni transfer Tarık.
Stoper transferi beklemeyin. Çünkü yeni transfer Danny.
Melo'nun yerine ön libero beklemeyin. Çünkü Jem Paul geldi.
Belki bir yedek kaleci, bir forvet birde akıllarına eserse bir kanat oyuncusu alırlar.
Yedek kaleci Hayrullah olur.
Yeni forvet Niasse olur.
Kanat oyuncusu alamazlarsa yeni kanat oyuncusu da Olcan olur.
Hadi eyvallah...
 
Bugün Hamza hoca açıklamalar yapmış benimde gelmesini takımda görmeyi çok istediğim forvetlerden biri Mario Gomeze teklif götürmüşüz lakin inanılmaz rakamlar istemiş kulübü ve kendisi.
9m euro bonservis ve kendiside 5m euro net para istemiş bu rakamlar çok uçuk gerçekten saolsun rakiplerimiz parayı transferde su gibi akıtıyorlar olmayacak oyuncuları inanılmaz rakamlara alıyorlar hal böyle olunca yabancılar bizi Katar,Çin,Abd gibi görmeye başlamış anladıgım kadarıyla.

Bir çift lafta başkana malum transfer dönemine yakın bir zamanda bombalar patlayacak ,şöyle oyuncu alıcaz böyle transferler yapıcaz dedi yine basketbol sponsor konusunda olduğu gibi bununda asılsız çıkması insanlara hayal satması gerçekten sinir bozucu.
Ya da başkanın yıldız algısı tamamen jempaul karacanlar,bilaller vs gibi 2nci lig topcularından ibaret.

Öyle Podolski transferiyle kimseyi kandıramazlar bu taraftarın ağzına bir parmak bal çallmaktan başka birşey değil malesef.

Bir de medyada bize baskı yapılıyor diye demeçler veriyor oysa ki kimse onlardan yıldızlar toplulugu bir takım kurulsun gibi bir beklenti içinde değil buna sebep olan kendi açıklamaları malesef bombalar patlayacak gibi asılsız demeçler taraftarı beklentiye sokuyor.
Sonunda da 2nci lig takımından transfer yapılınca insanlar doğal olarak sinirleniyor ki ezeli rakibin hergün biraz daha güçlenirken...
 
Fenerbahçe'nin kulübü iyice batağa götürecek transferlerinden dolayı umarım bizim yönetim gaza gelip de onlar gibi saçma sapan paralar harcayıp transferler yapmaz. Varsın bu sene şampiyon olsunlar, şampiyonlar ligine kalıp çeyrek final falan göremedikten sonra o verdikleri paralar nerden gelecek merak içindeyim.

30 yaş kontenjanını Podolski ile doldurduk. İstemiyorum Huntelaar falan. GAZA GELMEYİN!
 
Fenerbahçe'nin kulübü iyice batağa götürecek transferlerinden dolayı umarım bizim yönetim gaza gelip de onlar gibi saçma sapan paralar harcayıp transferler yapmaz. Varsın bu sene şampiyon olsunlar, şampiyonlar ligine kalıp çeyrek final falan göremedikten sonra o verdikleri paralar nerden gelecek merak içindeyim.

30 yaş kontenjanını Podolski ile doldurduk. İstemiyorum Huntelaar falan. GAZA GELMEYİN!

belki haklısındır ama biz okadar gelir kazanalım her yıl futbol şubesi ve basketbol şubesine hiç bir transfer yapmayacakmıyız eğer biz bu transfer dönemini sadece ortasaha ve hücumda podolski ile geçeceksek kesin olarak şampiyonlar liginde bu sene de averaj takımı oluruz ve seneyede ligde 3. daha zor oluruz rakibin yaptıkları bencede çok abartılı ve yanlış bizim bir kaçtane nokta transfer yapmamız gerektiğini düşünüyorum özellikle şampiyonlar ligi için kimse kimseyi kandırmasın bu taraftar avrupada başarı istiyor ve şu anki kadromuzla 3. olmak dahi çok zor öncelikle gereksiz oyuncuları elden çıkarıp 3-4 tane tranfer yapmalıyız
 
Millet Futbol ve Basketbol için bu forumlarda binlerce isim söylesin önemli rakiplerimiz her iki kulvarda transfer yapsın biz yine o saçma sapan geçen senelerdeki ilk yarı sonundaki transferleri bahane ederek paramız yok diyoruz bence o kadar gelirimiz varki ama bu yönetim yok canım fiyatlar artar yok şöyle yok böyle diye kulübümüze yazık ediyolar biz ise inşallah bi bildekleri vardır diye hayla bekliyoruz bekle bekle nereye kadar sürecek bu sabır acaba inşallah bi planınız vardır umut ediyoruz yazıklar olsun eğer bu dönemde bizim oyuncalırımız iyi biz 1-2 transfer yaptık derseniz biz futbol adına kadroya etki edecek 3-4 transfer istiyoruz en azından basketboldada bu bekleyiş ne zaman bitecek arkadaşlar o kadar araştırıyor isim veriyor foruma bizim bu yöneticiler scouting özellikle hiç bu oyuncu bulamazlar anca her şeyi ergin hocaya yükleyin siz Millet zerre kadar euroleagueyi hak etmemiş daçkayımı izlesin
 

Üst