2015-2016 Transfer Sezonu

Veli yiğit hariç hiçbiri güvenilir değil,ilginç olan hiçbir gs muhabirinin bişey bilmemesi. Ben haberlerin doğru olduğuna inanmıyorum.Zaten gelirse hep beraber seviniriz. Yönetim en başta yalanlasaydı hiçbir sorun kalmazdı eğer gerçekten temas yoksa ama bu işte başka bir iş var. Galatasaray taraftarı fena şekilde beklentiye sokuluyor ne yazıkki yönetimin de payı büyük umarım ibra ibra derken transfer yapmadan sezonu kapamayız

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İbra`yı getiricek sponsorda varda bizimkilerin beceriksizliği,Haldun Üstünel neredesin sen !!!

Hamza efendi çıkmıs Şampiyonluk sözü veremem diyor ,Ulan GALATASARAYIN OLDUĞU YERDE 2cılık başarısızlıkdır.
 
Ayrıca siteden de İbrahimovic transferinin olmayacağıyla ilgili bir duyuru da yapılacakmış.
Böylece bu transfer rafa kalkmış oluyor.
 
Ayrıca siteden de İbrahimovic transferinin olmayacağıyla ilgili bir duyuru da yapılacakmış.
Böylece bu transfer rafa kalkmış oluyor.
Şaşırdığımı söyleyemem. 2 haftadır taraftar iyi uyutuldu nice maçı falan hep geride kaldı. Şimdi o twitter trolleri ne yazacak onu merak ediyorum ben, bu adamın gelmemesi başarısızlık değil de taraftar beklentisini kullanmak çok büyük ayıp oldu.Dursun Özbek çok büyük yanlış yaptı ve hala yıldız diyor ben anlamıyorum gerçekten. İnşallah transfer yapılır noktasındayım

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Ibra'nın geleceğine hiç inanmamıştım. Twitter duyumcuları ve onlara bakıp haber yapan siteler, taraftarlarımızı gaza getirdi. Tıpkı geçen seneki Spanoulis olayı gibi...
 
Hiç bir yönetim İbrahiçovic'i alamadı diye istifaya çağırılmaz.

Ama.. Sen gelmeden atıp tutmaya başlayıp icraate dönüştüremezsen, bu olay taraftarı böylesine sarmış durumdayken yalanlamak için bu kadar beklersen değil istifaya çağırılmak küfür bile yersin.

Benim bu konularda çok beklentim olmadığı için hiç şaşırmıyorum. Hatta yapılan doğru işleri gördüğümde seviyorum. Gerisi faso fiso.
 
Sponsor ? Yok!
Transfer ? Yok!
GS Tv ? Yok!
Yıldız ? Yok!
Vizyon ? Yok!
Ama sabriye zam var, neden? Çünkü denge önemli!
‪#â€￾YaVizyonYaİstifa‬
 
Bu arada kaynamasın da şu Medel ile ilgilendiğimizi de söyledi başkan. Umarım olur. Orta saha sıkıntımızı defanssif açıdan çözer.
 
Inter baskaniyla aksam yemeginde bulusup, 15 dk. icinde Sneijder'i alan baskandan; taraftar ile tuvalette transfer konusan baskana. Fark var!

Ibra gelir, gelmez anlarimda. Ilgimiz bile yokmus madem neden aciklamiyosun ilk gun "kardes ben Ibra'yi gorsem imza isterim ne transferi" diye?

Baskana da inanamiyoruz. Cunku yalan agzinda karargah kurmus. O yuzden hala umudum var. Beklentiye girmiyorum onceden belirttigim gibi parcalinin arkasi Podolski'nin istenmeyen durumda.
 
Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Kulübümüz 2015-2016 sezonu transfer çalışmalarına teknik heyetimizin raporları ve bütçemize uygun olarak devam etmektedir. Yazılı, görsel ve sosyal medyada, transfer çalışmalarımız kapsamında yer almayan bir çok sporcunun spekülatif şekilde yer aldığını görmekteyiz.

Özellikle Paris Saint Germain Kulübü'nün futbolcusu Zlatan İbrahimovic'in transferi konusunda yapılan maksatlı haber ve yorumlara siz değerli Galatasaray taraftarlarının itibar göstermemesini rica ederiz. Transfer çalışmalarında resmiyet kazanan bütün gelişmeleri resmi yayın organlarımızdan sizlerle paylaşacağımızı bu vesile ile yeniden ifade etmek isteriz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Sportif AŞ. Yönetim Kurulu
 
Arkadaşlar İbra Çin de değil Fransa'da kazanıyor net 14 milyon avro. Bana bir anlatın nasıl olacak? Şurada bilen biliyor ben bu yönetimi beğenmiyorum ama bu gidip saçmalamam gerektiğini göstermez.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Üst