2015-2016 Transfer Sezonu

Hamzanın hiç bir transfer politakası olmadığını görüyoruz neyini savuncaz!

Melo gidiyor sen oyuncu belirlemiyorsun ,Menejer sana oyuncu sunuyor şaka gibi :)

Yönetim Meloya 2 yıllık yeni sözleşme teklif ediyor aaaa neden acaba

Para yok diyorsun Menejerin getirdiği oyuncuya 750m ,veriyorsun euro sabriye 1m euro zam, jem karacana yine 600m euro veriyorsun.

2.5m bir tane al kaliteli oyuncu al ,ne kadar plansız programsız,Vizyonsuz,Vasıfsız olduğunu görelim birilerinin !
 
Hamit sakatlandı Melo gidecek Selçuk-Yekta oynarız herhalde büyük değerimiz Galatasarayın evladı.Şampiyonlar liginde en az para harcayan 2 takımdan biri olarak.
 
İbrahimovic olayı tekrar hortladı. Yalan falan derken taraftarda müthiş bir beklenti oluştu. Başkan da bombalar patlatacağız, yıldızlar alacağız diyerek gaza getirmişti milleti. Bu saatten sonra ffp falan sökmez kimseye. Alamasalar da ellerinden geldiği kadar uğraşmaları lazım. Böyle büyük bir şey görmezlikten gelinemez. Olmazsa da yönetim fena sallanır. Ama kendileri istedi bunu.
 
İbra haberleri yaptırılıyor. 11 milyon + 5 milyon avro bu paraya sen en az 3 tane nokta transfer yaparsın.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
3 nokta transfer yaparsın da, Zlatan'a sponsor olan adamlar o 3 noktaya sponsor olmazlar işte.

Kimsenin sponsor falan olduğu yok. Zlatan'ın geleceği de yok. Yönetim ortalığı yatıştırmak için bu haberleri yaptırıyor. Böyle bir paran varsa git 3 tane nokta transfer yap.
Şampiyonlar liginde direkt yer alan takımın isimli birine değil doğru düzgün oyunculara ihtiyacı var. Zlatan gelip sağ bek orta saha ve stoper sorunlarını çözmeyecek. yani Avrupa'dan elenince senin ligindeki mücadeleden kimse bahsetmez.
 
Ibra transferinin imkansız olduğunu düşünüyorum. Ekonomik tarafını kulüp değil, sponsorların karşılayacağı iddia ediliyor (Socar veya Volvo). Bu paraları karşılamamızın zor olduğunu düşünersek iddialar doğru olabilir. Sponsorlara yok getirmeyin, biz 3 tane nokta transfer yapacağız dersek o parayı başka oyuncular için vermezler. O yüzden maddi konular için istememek pek mantıklı değil. 3 nokta transferin olması gerektiğine katılıyorum, burda iş sevgili kulübümüze düşüyor, bir zahmet.

İddialara inanıp beklentiyi yüksek tutmamak lazım. Ibra gelirse parçalının arkasında yer alır, gelmezse hali hazırda orası Podolski'nin.
 
Bu yönetim nokta transfer falan yapamaz! Boşta o kadar adam vardı. Maxi, De Jong, Konoplyanka.. Hani hangisini aldı, nerde nokta transferler? Ibra parasıyla nokta transferler beklemek saçma çünkü o vizyonda bir yönetim yok!
 
Ertem Şener: Zlatan Ibrahimovic transferinin perde arkası iki Galatasaraylı yönetici, bir büyük iş adamı ve bir büyük kuruluş !

Ertem Şener: Sürpriz olmazsa en geç cuma günü Ibrahimovic Galatasaray ile imzalayacak ve yer yerinden oynayacak !
 
Galatasaray ilk 11: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.
Yedekler: Eray, Tarık, Carole, Olcan, Emre, Sinan, Jem Karacan, Yekta, Dzemaili, Jose Rodriguez, Umut, Sercan, Koray.

Hâlâ Sabri :(
Allahım sen sabır ver bize :(
 
Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi forvetinden bahsediyoruz !! Van Basten, Henry ve Brezilyalı Ronaldo = Zlatan.... Zlatan'ı beğenmemezlik de ne demek ya ?! :D Zlatan'ı alma gibi bir imkanın varsa, gözünü kırpmadan alacaksın.. yok 11 milyon yok 15 milyon falan geçin bu ayakları beyler , Ibrahimoviçten bahsediyoruz.. Kaldı ki bu parayı sponsor verecek....

Ayrıca Çarşamba günü Shaktar Feneri ellerse , 2 transfer daha yapacağımızı düşünüyorum... Geçen sene Bjk elendiktenm sonra Dzemali ve Pandev'i almıştık.. Umarım bu sefer böyle bir saçmalık yapmazlar.. Böyle transfer yapacaklarsa zaten yapmasınlar..

(Geçen sene Mithat Abi, Zlatan seneye Galatasaray da yazmıştı buraya.. (Aysal başkanken) yıllık 10 milyon € dan 3 yıllık...)
 
Hamza Hamzaoğlu'nun oyunculara gönderdiği kağıdı Sneijder eski hocası Mancini'ye verdi.

Kağıtta 4 yıldız yer alıyordu.

Yüzyılın kapağı olmuş :)
 
Carolu beğendim üstüne koyucak yaşta 1 2 sene sonra para ile alamassın.

Sinan Gümüşte sağ kanatta bize katkı verir.

Acilen Sağbek,Stoper vede Melo lazım
 

Üst