2015-2016 Transfer Sezonu

Hamza denen zât-ı muhterem her maç sonrası "eksikleri gördük" diyor. Fakat icraat yine yok. Adam Olcan'ı forvet oynattı yahu var mı ötesi? Nasıl bir beyin varsa..

Sağ bek yok. Chedjou'nun yanına Ujfa tarzı lider stoper yok. Yasin iyi niyetli fakat ŞL kalitesinde kanat yok. Burak'tan başka golcü yok. Melo-Selçuk orta sahası eski seviyede değil.(Bilal-Selçuk ise Allah korusun) Kör müsün be adam? Koca yaz ne yaptın saçma sapan açıklamalardan başka? Galatasaray'ın öncelikli hedefi Avrupada başarılı olmaktır. Bu halde ezip geçerler bizi. Zorlu bir grup da çıkarsa geçen seneden daha fazla rezil olma ihtimalimiz de var. Ağlayacağına, saçma sapan transferler yapacağına adam gibi kadro kurmalıydın. Sen bu kanıda değilsen defol git Akhisar'ına! Ne diye ısrar ediyorsun hâlâ? Eksikleri takım içinden kapatırmış. Bu resmen taraftarla dalga geçmektir başka hiçbir şey değil.

Bütün transferler kampa yetişecek diyorlardı, Podolski'den başka ŞL'de oynayabilecek kimi aldık? Ligler başladı, transfer sezonu bitiyor. Bu saatten sonra kim iyi oyuncusunu bırakır? Kamp görmemiş bir oyuncu ne kadar zamanda takıma alışır? Neyse nasıl olsa yedeğe transfer yapıyor Hamza. Tabii ilk 11 kalitemiz çok üst seviye olduğu için. Tövbe est. Allah akıl fikir versin bunlara. Başka diyecek söz yok..
 
Hamza hocayı çok savundum çünkü çok gereksiz eleştiriler aldı. Ama belli ki artık yükün altında eziliyor eziliyor. Bu gidişle ömrü uzun olmaz. Hele bir de Uğur transferi olursa kusura bakma ama ''go home'' hocam.
 
Siz Dante dersiniz Uğur Demirok'un babası çıkıp açıklar Madrid dönüşü %90 imzalayacağız diye.
Geçmişler ola. Ali Baba'nın çiftliği oldu kulüp.
 
Bu rezil yönetim ve teknik direktörden transfer beklemeyi geçtim, Sneijder ile sözleşme imzalasınlar bana yeter durumuna geldim.
Aylardır kamp yapan, hazırlık maçı yapan ulu taktisyen Hamza Hocamız ligde puan kaybettiğimiz maçın ardından eksikleri gördük demiş. Metin Şentürk bile görmüştü eksikleri, bir sen görememiştin Hoca.

Yönetim ve teknik direktörün yetersiz olduğu açık. Daha kötüsü başkan yalancı.
https://twitter.com/AslanStatistic/status/632920818876596224 - https://twitter.com/_GS1905_____/status/631802044584583170
 
Jem ve Sabrinin maaşıyla Pereira alınabilirdi De Sutter-Guidetti gibi isimler alınabilirdi Sadece Stopere para yatırılarak iyi bir Kadro kurulabilirdi Şaka gibi biz berbat bir dönem geçirdik
 
Hamza Hoca'yı seviyorum, başarılı da olmuştur ve başarılı olmayada devam edeceğine inanıyorum, ama yanlış yapıyor yönetimi korumak onun işi değil, başarısızlık halinde koruduğu yönetimin ilk yapacağı hocayı kovmak olacak, artık bırak hocam şu yönetimin ağzından konuşmayı...
 
Pis suratı ile ho ho ho diye samimiyetsiz gülüşü ile gerçek yüzünü gördük.Doğduğu Toprak Şebinkarahisar ,anne tarafımda oralı olup bu vasıfsızın uzakdan akrabasıymış yeni ögrendim,Bunların doğduğu toprakda ,havada ,suda VARYEMEZ`lık var.

Bunların kanında ucuz olsunda ,kaliteliymiş,iyimiş ,basarılıymış önemi yok önemi olan ucuz gerisi boş

Dursun efendi tez zamanda gidesin ..............

Bence birileri uyanmalı duruma el atmalı,Kokteylerde şarap içip peynir yiyerek GALATASARAYLI olunmuyor.
 
Denge dediniz, yatış yaptınız. Şimdi Sneijder'e sözleşme bile yapamıyorlar. Wes, Melo'nun neden uzun tatil yaptığını sorguluyor. Ödül diyip sağ kanadı escort malikanesine çeviren, trip atma şampiyonu evladımız Sabri'ye 2 milyon TL zam yapıyorsunuz. Hakan Balta işini yapıyor, taraftar seviyor, küsmüyor. E ona da zam yapın. Ergin Ataman'ın ücretini yarı yarıya kestiniz. O da evladımız.
Ama şu unutulmasın, Galatasaray taraftarının sabrı sınanmamalı!

Bugün Real Madrid maçı var.
Sağ bekte Sabri,stoperde Koray,ön liberoda Bilal,forvete de Umut oynayacak.
Allah yardımcımız olsun...
 
Yekta denen yıllarca yattığı yerden para kazanan yedek kulübesi demirbaşı Sivas'la anlaşıyor. Mâkul bir ücrete satmamız gereken yerde üste 600 bin € veriyoruz sözleşme feshi için. Evladımız da almam demiyor tabii. Gerçek evlat Roberto Mancini..
 
Özbek ve ekibinin Hamzaoğlu ile birlikte bir projenin parçası olabileceği düşüncesi, paranoid bir hezeyan mı yoksa acı bir gerçek mi zaman gösterecek. Umarım bu süreci en az kayıpla atlatırız.
Yıllarca rakipler dalga geçiyor diye sahip çıkmak adına değer verdiğim Sabri'ye karşı tüm sempatimi yitirdim. Parayı çokça alıyor, umrunda değiliz ama her platformda tepkimi göstereceğim. Zam almak O'nun suçu değil, fakat zam sonrası iyi performans zorunluluğu. Performansı kötü olan her maç sonu 'yuh' seslerini duyacağını umuyorum. Aynı düşüncem taraftarın sevgilisi Melo için de geçerli.
Temennim Sneijder, Muslera, Hakan Balta, Yasin'in yüzü kara çıkmasın.
 
Şu 2-3 aydır yaşananlari aklım hafsalam almıyor.
Yahu 4.yıldızı takan biziz.
Bir senede 3 kupa alan biziz.
Ama şu halimize bakın.
Görende kupaları Fb ve Bjk almış sanacak.

Eğer biz değilde Fenerbahçe bu başarıları elde etseydi kimbilir nasıl organizasyonlar yapar nasıl gelir sağlardı.
Ama o kadar beceriksiz bir yönetim varki bunu akıl edemeyecek kadar acizler.

Tüm yaz boyunca Sabri'nin maaşıni, Ibra'yi ve Melo'yu konuşmaktan 4.yıldızın ve 3 kupanın zevkini çıkaramadık.
Cidden dehşet bir şey bu.
Hâlâ aklım almış değil.

Üzerimizdeki bu ölü toprağını inşAllah bir an önce atarız.
Yoksa futbolda çok kötü günler bizi bekliyor.
Ama bu yönetim gitmeden malesef iyi şeyler olacağını düşünmüyorum.
 
Maalesef dursun Özbek başkanlık makamını taşıyacak kapasitede olmadığını dosta düşmana gösterdi. 3 kupalı sezonun sonu böyle olmamalıydı. 2-3 nokta takviye ile takım bir üst seviyede olabilirdi ama beceremedi ve bu Süreci çok kötü yönetti. Bu sene şampiyonluk yarışından erken koparsak hiç şaşırmam. Avrupayı söylemeye bile gerek yok. Taraftar olarak bizi gerçekten zor bir sezon bekliyor...
 
Bu sezonu yönetim gözden çıkarmış belli en azından ceza almayalım UEFAdan diyolar. E be güzel kardeşim tamam maliyetli oyuncular alma ama Scout ekibinin önerdiği Carole gibi genç bir Sağ bek al , genç dinamik bir forvet al diyelimki adamlar eksikleri görüyor ama para yok gidipte Sabri Maxıden iyi bir sağ bek demek koskoca taraftarla dalga geçmekten öteye gitmiyor .
 
Şu takıma Podolski kalitesinde ve maliyetinde 1 sağ bek, 1 stoper, 1 kanat ve 1 forvet alsaydınız hem taş gibi takım olacaktık hem de taraftarın gözünde yükselecektiniz. Ama siz yalancılığı ve taraftarla dalga geçmeyi seçtiniz. Tez zamanda defolup gidin..
 
Stoper: Douglas

Sağbek:Meunier

Forvet:X

Bu 3 mevkiye transfer yapılırsa hayat normale dönecek ama 30m gibi bir rakam lazım bunun için.

Ş.Liginden ayak bastı parası ve hala sonuçlanmayan sponsorluk anlaşmalarıyla mümkün olabilir.
 
Stoper: Douglas

Sağbek:Meunier

Forvet:X

Bu 3 mevkiye transfer yapılırsa hayat normale dönecek ama 30m gibi bir rakam lazım bunun için.

Ş.Liginden ayak bastı parası ve hala sonuçlanmayan sponsorluk anlaşmalarıyla mümkün olabilir.
Ayın 27sinde Uefadan 12 milyon euro geliyor onu kullanmayı düşünüyorlar bence transfer için. (Yani yapmayı düşünüyolarsa)

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst