2015-2016 Transfer Sezonu

Burak Sivas deplasmanında ilk 11 de yok.
Gidişi galiba.

Ama aklımda sorular var bu transfer ile ilgili.
Hadi gitti diyelim.
Yönetimin Burak yerine daha iyi bir transfer yapacağı ne mâlum ?
Ya sadece Niasse ile geçiştirirlerse herkes Burak'in gittiğine sevinmeye devam edecek mi ?
 
Şuan istesek alabileceğimiz 2 tane kaliteli isim var ama bu yönetimden beklemiyorum böyle şeyler, Roma'da sıkıntılı olan Doumbia ve Gervinho bu takıma ilaç olur, inşallah Burak gitmez.
 
Burak ayrılırsa yerine yönetim mutlaka kaliteli bir isim alır diye düşünüyorum. Niasse'yi daha çok tamamlayıcı olarak düşünüyoruz.
 
Doumbia yı ben de düşündüm ama geçen ay haberleri vardı adını unuttuğum bir takım ciddi ilgileniyordu.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Pis suratı ile ho ho ho diye samimiyetsiz gülüşü ile gerçek yüzünü gördük.Doğduğu Toprak Şebinkarahisar ,anne tarafımda oralı olup bu vasıfsızın uzakdan akrabasıymış yeni ögrendim,Bunların doğduğu toprakda ,havada ,suda VARYEMEZ`lık var.

Bunların kanında ucuz olsunda ,kaliteliymiş,iyimiş ,basarılıymış önemi yok önemi olan ucuz gerisi boş

Dursun efendi tez zamanda gidesin ..............
 
Hamza Hoca'ya rağmen 2-0'dan 2-2'ye getirip 1 puanı aldık.
Burak gidecekse;
1-En az 15 milyon euro'ya gitmeli. Daha düşüğü büyük enayilik olur.
2-Burak giderse en az 2 forvet transferi yapılmalı.
Bu 2 şart olmazsa Burak'ın gidişi büyük yanlıştır.
 
Şu Etoo'yu almak çok mu zordu ?
Antalya'dan yıllık 3 milyon euro aldı.
Bitmiş denen Eto dün 2 müthiş gol attı.
Biz talip olsaydık bizi tercih etmez miydi ?
 
Şu Etoo'yu almak çok mu zordu ?
Antalya'dan yıllık 3 milyon euro aldı.
Bitmiş denen Eto dün 2 müthiş gol attı.
Biz talip olsaydık bizi tercih etmez miydi ?
Genç bir golcü lazım bize. Eto'nun geçen seneki performansı baya kötüydü onun için biraz beklemek lazım bence. 3.3 alıyor antalyadan istesek bize gelirdi tabi de bence bizim etoyu almamız doğru olmazdı. Tabi adam 15 gol atar bu performansına devam eder beni yanıltır o zaman başka.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu takımın artık kan değişikliği yapması lazım selçuk melo burak dünyanın parası veriyolar özellikle daha önceden yapılan burak ve selçuk un sözleşmelerinin uzatılması ayrı bir kazma lık burak dediğin adam hızıyla oynayan bir adam sana 33-34 yaşında ne verebilir ve o zaman hala 2.8 veriyor olcaksın bunları düşünmen lazım e sen kaliteli adam nası alacaksın bu oyunculara bu paraları verirken nasıl bir plansızliktir bu .5 tane yabancı ile sahaya cikılıyor yıllardır bu yabancı kuralı için savaş veren bir takım neymiş birde transferle alakali deilmis içimizden halledermisiz nah halledersin sen 2 rakibinde güçlenmiş senin sen hala melo lara 2.6 lar ver sponsor bulamamak komedi zaten he bide niasse yi alalım tam olsun yeteneksiz in teki malesef sampiyonlar liginde içimizden gececekler bu kadroyla geçen yıl olduğu gibi .sneijder ve muslera li bir kadro var elinde sen bu kadroyu islemiyorsun böyle oyuncular eline 10-15 yılda bir gelir ffp den bahsediyor halen zamanında 6 yıl fln gidememistik galiba sampiyonlar ligine bu seneden sonra yine òyle bir dönem geliyor gs de başarı her zaman cezalandırılır .
 
Dante yi alabilirmi bu becerisizler ordusu buna inanan var mı bu kolpaciların allah da belalarini versin bu kadar vasifsiz olunmaz aklıma geldikçe sinirleniyorum bir kere ustune koyalım şu başarının 1 kere ya .
 
Para yok arkadaşlar takımda para olsa dururlarmı sizce ne oyuncu satışı var ne sponsor var kasa boş malesef oyuncu ödemeleri yapıldı para kalmadı.

Şuan ki eksikleri kapamak için sağ bek,stoper,forvet gerekli 30m kadar bütçe lazım eğer bu parayı harcarsak Ş.Ligi ve ligde çok iddaalı konuma geliriz.

Sağ beke Meunier
Stoper Douglas
Eğer sponsor imkanı varsa forvete İbrahimovic ilaç olur.

Bu 3 oyuncuyla Şlde en az çeyrek final oynarız.
 
Asporda: Kemal Belgin Kaynağım çok sağlam İbra Galatasaraya gelecek diyor.

Levent Tüzemen:Ben 1 aydır idda ediyorum ya gelecek ya gelecek diye çok iddalı konuştular.
 
Kimse ne FFP desin ne de para yok desin taraftarı uyutmaktan başka bir şey değil bunlar..
FFP sadece bizim için geçerliymiş gibi o kadar güzel yem attı ki medya, yönetimin de işine geldi. Felaket senaryoları çizip duruyorlar şimdi vizyonsuzlar.
Senin rakibin olarak değerlendirmediğin Bursaspor bile Tom De Sutter, Balazs Dzsudzsak, Cuenca ve Necid gibi adamları bedava denebilecek gibi bir paraya kadrosuna katarkan sen şu adamlar gibi topçu bulamıyorsan senin vizyonsuzluğundan, beceriksizliğindendir.

Hala formaya sponsor aranıyor. Orası da ayrı bir muamma. Sen yönetim olarak projelerin hazır olarak girersin adaylığa. Elinde seçenekler vardır.
Ne otel projesinde ne de sponsorluklarda somut bir gelişme var halen. Keza metro sorunu da tam gaz devam.

Sözde evlatlar, sözde Galatasaraylı işi adamları olmaya devam ettikçe bu kulüp daha çok sorunlar karşı karşıya kalacaktır maalesef.
 
Arkadaşlar Dante iyi hoş güzel de takım çok yaşlı seneye nolacak bu takım hatta bu sene,oyuncular çabuk yoruluyor. Geleceğimiz aydınlık değil maalesef fener gibi çok keskin bir dönüşüm yapmak zorunda kalıcaz ama onu yapmaya gücümüz olur inşallah

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst