2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

TKBL'nin yeni takımı Yakın Doğu Üniversitesi Kelsey Bone, son iki sezon Galatasaray'da oynayan Kelsey Bone'u transfer etti.

1991 doğumlu ve 1.93 m boyundaki Bone WNBA'de New York Liberty formasını giyiyor.

Bone geçen sezon TKBL'de 22 dakika, 11.1 sayı, 5.3 ribaund, 1.4 asist ortalaması tutturmuştu.(Basketfaul)

Amanın boo kaçırdıkmı şimdi bunu hani gelişme gösterecek geleceğin yıldızıydı neden bıraktık ki

Ekrem hocanın elinde Maya Moore, Delle Done gibi oyuncular olsa neler olur insan düşünmeden edemiyor. Türkiye ve Avrupa'da yıllarca yenilmeyecek ve bütün kupalara ambargo koyabilecek bir hocamız var ama ona verdiğimiz destek sıfır, Hatta bazı zatlar köstek bile oluyor. Çok yazık.

Biz kadromuzu koruyalım da, rakibin kimi aldığı çok da önemli değil... Oyun kurucu pozisyonunda Nurira + Işıl + Ayşegül ile ligde her takıma üstünlük kurarız. Nevriye ve Sancho devam ederse, uzun rotasyonunda hem savunmada, hem hücumda rakiplere üstünlük sağlarız. Bir de Sanders transferi gerçekleşirse, müthiş olur.. :) Yalnız Şebnem ve Bahar'ın durumları önemli... Bahar FB ile anlaştı deniyor. En verimli zamanında rakibe kaptırırsak kötü olur. Şebo GSTV'deki programda devam edecek gibi konuşmuştu. Son durum nedir, bilen var mı?

FB'de geçen sezon Tina Charles gibi, çok yetenekli ve dominant bir oyuncu vardı. Ancak tüm oyunu onun üstünden oynamaya kalktılar ve Tina'yı durduran her takım FB'yi yenmeyi başardı.

Ekrem Memnun o kadar büyük bir fark yaratıyor ki kadın basketbolunda, yönetimin kendisinden şapkadan tavşan çıkarmasını değil doğurmasını bile bekler diye korkmuyor değilim.

Bu sessizliği başka şeye yoramıyorum.

Ekrem Memnun varken ev sahibi deplasman fark etmiyor da yeter ki destek verilsin. Bu sene FB'yi deplasmanda kaç farkla yendik sayamadık, zira finalde AGÜ'yü de yendik.
Bu arada 2 ay için Moore bile olsa 600 bin çok bizim için.

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Marissa Coleman, Allie Quigley ve Candice Dupree ile prensip anlaşmasına vardı.

Rakip transfer sezonunu bitirdi bile.

Maya Moore'u sezon ortasında getireceklerse Şebnem-Nevriye,daha önemlisi Abdi İpekçi'de başlayacak bir final serisi şart.Işıl-Cansu hamleleriyle yolun yarısını döndük,umuyorum ki 2 doğru yabancı tercihi ve Şebnem'den gelecekle iyi haberle sezona başlarız.Geriye yönetimin takımı ne kadar baltalayacağı,Ekrem Memnun'a ne ölçüde çektireceği sorusu kalır.

Quigley'de,candice dupree'de gayet iyi oyuncular.Butce dustu diyorsunuz ama dogru kullanmislar parayi.Coleman'da iyi bir skorer.Gayet guclu bir kadro olmuslar.Dupreenin ribaund yetenegi ve kusursuza yakin orta mesafeleri cok canimizi yakabilir.

Yönetimin Sancho'nun peşinden koşması gerekirken Sancho'nun yönetimden haber beklemesi de garip. Bir tek bizde olur herhalde böyle olaylar.
Nevriye'nin bir yıl daha takımda kalacağına dair bir duyum almıştım ama kesin mi onu bilmiyorum.

Dabovic geçen sezon bizim ligde bir takımda oynadı sanırım Ormanspor muydu neydi tam hatırlayamadım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi