2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Evet, Ormanspor'da oynamıştı. Ana Daboviç ve Alina Yakupova'nın seneye hangi takıma gideceğini merak ediyorum.

[video=youtube;DdESJd6YZ2o]https://www.youtube.com/watch?v=DdESJd6YZ2o[/video]

Skoreri çok aramayalım bence. Ana Dabovic dururken...
Hep böylemidir bilmiyorum, şu ana kadar sadece dün ve dünya şampiyonasındaki ABD maçını izledim ama her ikisinde de hayran kaldım açıkcası...

Geçen sene de dünya şampiyonasında Dabovic yine böyle oynamıştı ama kulüp performanslarını hiç takip edemedim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ana Dabovic mutlaka alınmalı.Savunmamız zaten güçlü.Hücum gücümüz için mutlaka alınmalı.Orman Gençlik'te bu sene istatistikleri 18.4 sayı,4.1 ribaund,4.1 asist.Bu yaz LA Sparks formasıyla WNBA’e adım atacak.

Sırbistan kadın basketbolunda doğabilecek en özel takımlardan biri.Bu sebeple Dabovic'in kulüp performansını doğrusal olarak değerlendirmiyor ve fazla endişelenmiyorum.Bu bölümden bağımsız olarak o formayla İpekçi'ye rakip olarak geleceği düşüncesi fazlasıyla üzücü.

Şu an Sırp maçında Belaruslu Leuchanka post oyunundan leblebi gibi sayı atıyor, fundamentali çok iyi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler kaç yabancı bulundurulabiliyo kadrolarda çünkü şu haliyle net 4 yabancısı var fb nin eğer daboviç olmuşsa 5 mayada varsa 6 noluyo burda bi yanlışlık yokmu :)

Daboviç değilde sonja petroviç daha iyi penetresi var şutu iyi bize lazım olanda bu tabi sözleşmesi yoksa :) ekrem hoca bi yolunu bulur takımı gene şampiyon yapar görünen oki fb yine bişi yapamicak benim fikrim bu :)

Sancho, Dubljevic, Bahar, Sanders, Nevriye pota alti bomba gibi olur. Birde amerikali swingman aldik mi tamamdir. İnsallah karsiya kaptirmayiz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi