2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Yeni bir kadro kurma çalışması yapan Fenerbahçe geçen sezon Canik Belediye'de iyi performans sergileyen Gökçe Doğan ile anlaştı.

nasıl bu kız takip eden varmıydı? bize sorun çıkarmasın

bu yönetim zihniyeti ile transfer yapabileceğimizi pek beklemiyorum, aysal sonrası yönetim olarak amatör branşlar için tam bir hayal kırıklığı..

son sezonu hariç tutmak lazım, orada yaşananlar ortada, amatör şubelerin şahlanışı aysal ile beraberdir, hem duygun hoca hemde dursun özbek'in söylemleri şu aşamada fos çıkmış durumda..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Euroleague yönetimi Galatasaray'a borçları için süre verdi

1434647021.jpg

Galatasaray yetkilileri, Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile Barcelona’da görüştü ve wild card talebinden önce ekonomik tabloyu düzeltmek için süre aldı.

Ekonomik sorunlar yaşayan ve bunun yansımalarını Euroleague’de açık açık gösteren Galatasaray’ın 1 numaralı Avrupa Kupası’na katılımı sıkıntıya girmişti. Euroleague yönetimi marka değerlerini korumak ve rekabeti artırmak adına (ödemelerde sıkıntı yaşanması, kadro rotasyonunun yapılamaması) böyle bir durumun yaşanmasına bir daha izin vermeyeceklerini belirtmişti.

Galatasaray yönetiminde basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve menajer Ömer Yalçınkaya, Barcelona’da Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu ile wildcard için görüştü. Görüşme sonunda Galatasaray’a borçları ödenmesi ve transfer yasağını kaldırabilmesi için 29 Haziran’a kadar süre verildi.

Galatasaray sorunları halledebilirse büyük olasılıkra Eurocup'a alınacak.

Kaynak: 3puan.com

Yaptıkları tamamen şerefsizlik ya.. Çıkın madem adam gibi biz basketbol ve voleybolu kapatacağız deyin.. Yok tarihin en büyük sponsorluk anlaşması yapacağız da, yok süper kadro kuracağız da... Bizimle resmen oynuyorlar.. İstenirse çok rahat bulunur sponsorluk ama adamlarda vizyon yok ki.. Engelsiz Aslanların parasına bile göz dikildikten sonra.. :mad: