Başaltı takımların Rejan, Fowles, Zahui gibi isimleri aldığı şu ortamda bi Moore ayarında birini getirmek de zahmet olmasın artık.
Katılıyorum sana Muhammed.
Bu fedakarlığı yapmak gerekir.
Başaltı takımların Rejan, Fowles, Zahui gibi isimleri aldığı şu ortamda bi Moore ayarında birini getirmek de zahmet olmasın artık.
Ekrem Memnun'un şampiyonluk sonrası ''Takımı kurarken önce karaktere odaklanıyorum,oyuncunun bizimle yaşayıp yaşayamayacağına dikkat ediyorum'' sözlerinden sonra Angel ismi nasıl bu sıklıkla dillendiriliyor onu anlayamadım.
Ekrem Memnun'un şampiyonluk sonrası ''Takımı kurarken önce karaktere odaklanıyorum,oyuncunun bizimle yaşayıp yaşayamayacağına dikkat ediyorum'' sözlerinden sonra Angel ismi nasıl bu sıklıkla dillendiriliyor onu anlayamadım.
Öncelikle bu üsluba bir çekidüzen vermeniz gerekiyor.Kumkapı'da çalgıcı çocuğa ''çal lan!'' diye kendince sevgi gösteren gürbüz müşteri rolü burada bilgi almak için bir araç değil,kabul görmüyor.Defaten yazdım,tekrarlamakta da beis görmüyorum.Potansiyel olarak yarın öbür gün Abdi İpekçi'de yüz yüze bakabilecek insanlarız,yüz yüze iletişim nasıl kuruluyorsa buraya da öyle yazılmalı.Kadın basketbol şampiyonluğundan sonra keyifler yerindeyken,gelecek sezonun olası yapısına konuşuyorken kimse kimsenin denge noktalarına oynamamalı.Alelade mesaj panosu değil burası.Anlayamadığına göre Angel'in karektersizliği konusunda bilgi sahibisin. O zaman anlat da bizde öğrenelim, nasıl biriymiş. Ezbere konuşmuyorsundur nasıl olsa ?
Ekaterinburg Brittney Griner'i alarak bombasını patlatmış.
AGÜ, Lindsay Whalen, Tanisha Wright ve Aleksandra Khomenchuk ile yollarını ayırdı.