2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

Whalen'ı Ocak döneminde Ekrem hoca uzun uğraşlar sonucu ikna etmişti ama malum zat engeline takılmıştı aynı Işıl gibi.

Whalen ve Işıl'ın olduğu bu takım, kendi evinde farklı yendiğimiz Prag'ın şampiyon olduğu Euroleauge'de ne yapardı siz düşünün artık.

Biz kızınca tepki gösterince haksız oluyoruz ama!

Whalen'ı Ocak döneminde Ekrem hoca uzun uğraşlar sonucu ikna etmişti ama malum zat engeline takılmıştı aynı Işıl gibi.

Whalen ve Işıl'ın olduğu bu takım, kendi evinde farklı yendiğimiz Prag'ın şampiyon olduğu Euroleauge'de ne yapardı siz düşünün artık.

Biz kızınca tepki gösterince haksız oluyoruz ama!

Önder Abi ben Whalen'a karşı değilim ki.
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım.
Işıl, Nuria ve Ayşegül varken birde üstüne 4 yabancı hakkımız varken Whalen çok gereksiz bir hamle olur.
He Nuria gidecekse gelsin tabiki ona eyvallah.
Ama yukarıda bahsettiğim 2 nedenden dolayi Whalen hamlesi bence yapılmaması gereken bir hamledir.

Taurasi ismi artık hayal bile değil. Hali hazırdaki takımı WNBA'de oynamaması için yanlış hatırlamıyorsam Taurasi'ye 1 milyon dolar para ödemişti.

Mevcut kadroya -Bone hariç- 3 isim alınsa birkaç sene rahatlıkla her kulvarı domine edebiliriz. Işıl, Sanders ve Angel. Bu isimler bize uygun oyuncular. Sanders'ın iyi ribaund sezgisi ve mücadeleci yapısı var. Savunması da gayet iyi. Geçen sene Bone'dan alamadığımız katkıyı ondan alırız. Işıl'ı bahsetmeye gerek dahi yok. Angel ise komple bir forvet. Evet bazen bencilliği tutmuyor değil lakin hücumda patlayıcı bir güç olması kendisini oldukça değerli kılıyor. Ne olursa olsun eğer almaya imkanımız varsa Angel'ı tercih etmeliyiz. Moore veya Della done isimleri dönmüyorsa adresin Angel olması gerektiği çok net.

Bu 3 ismi almak Galatasaray camiası için zor olmamalı. Şubenin hak ettiği değerin bu sene verilmesini temenni ediyorum. Elimizdeki potansiyeli değerlendirmemiz lazım. Erkek takımı için de geçerli.

Benim de en çok istediğim isim Maya Moore :) Tabii kadroyu da korumak lazım. Sancho gider diye düşünüyordum sezon içi yaşanan sorunlar yüzünden ama umarım kalır. Kelsey konusunda devşirme olması yönünde bir düşünce var mı hala? Ona göre hareket edilebilir belki. Sanders'ın geleceğini düşünmüyorum ama gelse iyi olur.

Işıl - Ayşegül + 5. yabancı olarak Nuria (haketti)
Kayla McBride (Sims/Hooper/Bonner net 2 olmasa da iş görür) - Cansu
Jelena - Şebnem
Sancho - Bahar
Chiney Ogwumike (Glory/Larkins) - Nevriye

Olmadı, Bone kalır. Olur da bir yıldız için kaynak oluşursa Angel ilk tercihim.

Galatasaray Odeabank, Jelena Dubljevic ile sözleşme yeniledi.
Jelana nın kalması sevindiric bir haber. Umarım Işıl ve Angelı da görürüz takımımız da :)
Nevriye yi bence koç ikna edebilir ama Sancho konusun da pek umut değilim umarım süpriz olur takımımızda kalmaya devam eder..

[h=4]GELENLER: Cansu Köksal (Fenerbahçe)[/h][h=4]GİDENLER: Şebnem Kimyacıoğlu, Kelsey Bone, Queralt Casas (Nantes Reze)[/h][h=4]KALANLAR: Ekrem Memnun (Başantrenör), Nuria Martinez, İrem Naz Toğuz, Bahar Çağlar, Ayşegül Günay, Deniz Çolakoğlu, İnci Güçlü, Jelena Dubljevic, Seda Deniz Kaynak: JW[/h]Sancho ve Nevriye demek ki kesinleşmemiş.

Cansu bence çok iyi işler yapacak.
Şebnem kalsa keşke.
Hemde Cansu'ya ablalik yapardı.
Skorer Abd'li bulamazsak Alba'yi getirelim :)

Jelena ve Nuria'da işlem tamam, Bahar'da kalıyor sanırım, sırada Şebnem, Nevriye ve Sancho var, inşallah bu üçünün de kaldığına dair güzel haberleri alırız, ondan sonra sıra transferlere gelir

Daha takımda kalacak Nevriye, Sancho ve Şebnem kalacak.
Üstüne bir de Işıl, Cansu, Lara ve skorer bir oyuncu gelecek inşallah.