2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

[h=1]Aslan'’dan 3’ü bir yerde[/h][h=4]G.Saray Daikin kadrosunu Charlotte Leys, Hristina Ruseva ve Güldeniz Önal'la güçlendirdi.[/h]http://sampiy10.gazetevatan.com/aslan-dan-3-u-bir-yerde-792735-diger-sporlar-sampiy10-haber/

Yerli rotasyonu bakımından Güldeniz önemli bir hamle... Centoni de takımda kalmış. Melis Gürkaynak ise yeniden Vakıf'a dönmüş.

Anlaşılan önümüzdeki sezona, bu sezonki gibi bir takımla başlayıp, ligde üçüncülük hedefleyeceğiz.

Bu arada Lo Bianco Bergamo'ya dönüyormuş.

Aslan'’dan 3’ü bir yerde

G.Saray Daikin kadrosunu Charlotte Leys, Hristina Ruseva ve Güldeniz Önal'la güçlendirdi.

Aslan'’dan 3’ü bir yerde - Şampiy10 Haber

Çok zayıf transferler, Elinde Aslı ve Özge varken ve Bahar VB'den ayrılacakken Bulgar orta oyuncu almak saçmalık, Bahar'da yine diğer bir Galatasaray'lı Polen gibi FB'ye gider artık, takımda hala hücum edecek bir yerli Smaçör yok.. Bu kadronun 3.'lük gibi bir hedefi olamaz 4. büyük başarı olur..

Daha ayrıntılı voleybol muhabbeti için gsvoleybol.org adresine bekleriz bu arada..

Çok zayıf transferler, Elinde Aslı ve Özge varken ve Bahar VB'den ayrılacakken Bulgar orta oyuncu almak saçmalık, Bahar'da yine diğer bir Galatasaray'lı Polen gibi FB'ye gider artık, takımda hala hücum edecek bir yerli Smaçör yok.. Bu kadronun 3.'lük gibi bir hedefi olamaz 4. büyük başarı olur..

Daha ayrıntılı voleybol muhabbeti için gsvoleybol.org adresine bekleriz bu arada..

Ruhsan Bey,

gsvoleybol.org'a müracaat edeli belkide 10 günü geçti ama henüz onay maili gelmedi....

Işıl Alben, Galatasaray ile anlaşmış ve 3 yıllık sözleşmeye imza atmış diyor 3Puan ama ekliyor imzanın resmiyet kazanması için yeni yönetimin onayı bekleniyormuş bana saçma geldi onay vermeyecek mi sanki Taurasi'yi falan getireceğiz onun yerine.

Işıl Alben, Galatasaray ile anlaşmış ve 3 yıllık sözleşmeye imza atmış diyor 3Puan ama ekliyor imzanın resmiyet kazanması için yeni yönetimin onayı bekleniyormuş bana saçma geldi onay vermeyecek mi sanki Taurasi'yi falan getireceğiz onun yerine.

Sanki Taurasi'ye değişmek isteyecek olan var Işıl'ı.

İnşallah doğrudur. Seneye heralde iyi bir kadro olacak kadın takımımızda.

Işıl için bekleniyor ama bayan basketbolu için yüksek meblağ değil mi imza attığı para bizden giderken aldığı paranın iki katına geri dönüyor . Yanlış anlamayın ama tekrar sıkıntı yaşamamak için diyorum . Sanmıyorum ki Işıla bizden giderken aldığın parayla 5 yıllık sözleşme imzalayalım desek red edecek .

Işıl için bekleniyor ama bayan basketbolu için yüksek meblağ değil mi imza attığı para bizden giderken aldığı paranın iki katına geri dönüyor . Yanlış anlamayın ama tekrar sıkıntı yaşamamak için diyorum . Sanmıyorum ki Işıla bizden giderken aldığın parayla 5 yıllık sözleşme imzalayalım desek red edecek .

Bi enayi Işıl olsun diyorsun yani.

Saçma sapan insanların deli gibi paralar kazandığı bir kulüpte ben olsam hayatta öyle düşük paralara imza atmam.

Bruma denen fubolcu müsvettesine 10 milyon euronun üzerinde para verirken ülkenin en iyi guardına verilen komik rakamları (imza attığı miktardan bahsediyorum) konuşmak tartışmaya kapalı olmalıdır.

Yalnız para TL birimi olarak yazılmış. Yani 750 bin TL dolar olarak 200-250 bin civarına denk geliyor -yanılıyorsam pardon-, bu da bayan basketbol için çok mu az mı bilemiyorum tam olarak. Ki çok olsa bile Işıl'ın döktüğü terin yanında esamesi bile okunmaz.

Bu taraftara binlerce defa desek gene anlamayacajları durum bu:)

Yekta Bruma vs istedikleri parayı verirler. Futbolun parası futbola gidiyor. O parayı Brumaya vermezlerse hiç bir oyuncuya vermezlerse hissedarlara kar diye dağıtırlar ama KAdın basketbol ile alakası yok! Y-O-K yoooooooook nasıl yazabiliriz daha acaba?

Her eleştiri getirdiklerinde X2e şu kadar para veriliyorsa diyip futboldan örnek veriliyor. Cİdden alay ediyorlar sanırım artık diye düşünüyorum. normal adam işi değil bunlar

Işıl'a gelirsek eğer. Kardeşim kadın basketbol takımının bütçesi belli değil daha. Sponsorun bile erkek basket takımına kayması gündemde ve kadınların belki sponsoru olmayacak. Sİz Işıl'a verilen para iyi az hatta diyorsunuz. Sezon sonunda da hep beraber yönetime ana avrat giydirirsiniz lan oyuncuların parasını ödesenize!! Lan bir SG alsanız böyle olurdu şçöyle olurdu diye.

Şimdi bütçesi 200Milyon Euro olan Futbol şubesine alıyorsak Işıl'ı, verilen para az bile. Işıl yıllık 3 milyon Euro'yu da hakkediyor. Ama Bütçesi 1.5 Milyon Euro olan Kadın basketbol takımına alıyorsak Işıl'ı bu para çok. Sezon ortasında da dediğim gibi Işıl kalsın Rusya'da kendi hayatına baksın kurtarsın kendini. Işıl güzel insan her şeyin iyisine layık. Güzel de GS'lı ama GS açısından bakarsak minik bütçelerin döneceği yerde artık bu paralar çok fazla. Geçen seneye kadar 400bin alan Bahar da minumum 500 isteyecektir. Nevriye diyecektir madem dönmemi istiyorsunuz eller cebe!! Şebnem de bu minvalde konuşsa ohhh

Benim derdim GS! Hiç birinin aldığı para umurumda değil az almış çok almış bilmem. Anlaşırlarken istedikleri parayı dayatmaları lazım. İmza aşamasında 'özveride bulundum' bla bla laflarını istemiyorum. Ama GS'lı idarecilerin ve yöneticilerin de bütçeye göre çalışmalarını istiyorum. ona istediğini ver ayşe kop gel sen de al fatma yakala diyip Şubat ayına gelirken Sancho İspanya'ya gitti zaten bildiğiniz gibi kendisinin kız arkadaşı var lezbiyenmiş!! tarzı açıklamalar da duymak istemiyorum. Ne Işıl mağdur lsun ne GS mağdur olsun.

Işıl'ın GS'a getireceği ek fayda da olmayacak hepimiz biliyoruz. Ne Işıl var diye tribüne fazladan insan geliyor ne gidiyor. Ne GS kadın basket takımı için forma ürün çıkıyor ne de buna yönelik organizasyon oluyor. GS'da aklın başta olmasını istiyorum. Taraftar duygularla hareket eder feodal bağı vardır futbolculara basketbolcularla kısacası sporcularla. Ama yöneticiler mantıkla yaklaşmalı.

Ben taraftar olarak çok sevindim iyi ki geldi Işıl. GS'ın en güzel kaptanı idi kendisi yuvası da burası. Ama olaya derin girince inşallah bu paraları verecek bütçelere de sahip olmuşuz diyorum

Kişisle olarak ise artık Kadın basketbolunda bu paraların verilmesini istemiyorum. Top sektiremeyen kızlar 200bin yılık para alıyor (GS'da yok tabii ki top sektiremeyen!) vallah utanıyorum:( RAyiç çok yüksek ama gelir o kadar değil. Ve göreceksiniz bu gidişle 3 sene sonra kadın basketbolu çökecek ligde takım kalmayacak.

Burası için demiyorum ama anti Işılcılar meydana çıkmışlar.. 2 sezondur (Kursk hariç) hakaret edecek neden bulamayanlar şimdi de kızın aldığı paraya laf etmeye başlamış, biri de diyor ki Sabri de fanatik Galatasaraylı ama ona ne verilse kabul ediyor... Geçen sene Shavonte sayesinde şampiyon olmuşuz da, Kursk'ta ne oynamış da, ilk beşe giremeyeceğini biliyormuş o yüzden bize geliyormuş da berbatmış da hak etmiyormuş da, erkekler bile o kadar para almıyormuş da, bu -da lar uzar gider..

Her zaman söyledim yine söylüyorum bir sezonda 3 maç oynayıp, sağına soluna pas atamayan acizlerin 1 milyon dolar kazandığı kulübe Ekrem Hoca'nın getireceği herhangi bir oyuncunun önüne açık çek koyarım. Hiç futbolun bütçesi basketbola aktarılmıyor mevzularına girmeyin.