Daha takımda kalacak Nevriye, Sancho ve Şebnem kalacak.
Üstüne bir de Işıl, Cansu, Lara ve skorer bir oyuncu gelecek inşallah.
Nihat bunlar temenni mi, duyum mu?
Daha takımda kalacak Nevriye, Sancho ve Şebnem kalacak.
Üstüne bir de Işıl, Cansu, Lara ve skorer bir oyuncu gelecek inşallah.
Aslan'’dan 3’ü bir yerde
G.Saray Daikin kadrosunu Charlotte Leys, Hristina Ruseva ve Güldeniz Önal'la güçlendirdi.
Aslan'’dan 3’ü bir yerde - Şampiy10 Haber
Çok zayıf transferler, Elinde Aslı ve Özge varken ve Bahar VB'den ayrılacakken Bulgar orta oyuncu almak saçmalık, Bahar'da yine diğer bir Galatasaray'lı Polen gibi FB'ye gider artık, takımda hala hücum edecek bir yerli Smaçör yok.. Bu kadronun 3.'lük gibi bir hedefi olamaz 4. büyük başarı olur..
Daha ayrıntılı voleybol muhabbeti için gsvoleybol.org adresine bekleriz bu arada..
Ruhsan Bey,
gsvoleybol.org'a müracaat edeli belkide 10 günü geçti ama henüz onay maili gelmedi....
DDBeyaz Amerikalı uzun forvet istiyorum ben kim olabilir ??
Işıl Alben, Galatasaray ile anlaşmış ve 3 yıllık sözleşmeye imza atmış diyor 3Puan ama ekliyor imzanın resmiyet kazanması için yeni yönetimin onayı bekleniyormuş bana saçma geldi onay vermeyecek mi sanki Taurasi'yi falan getireceğiz onun yerine.
Işıl Alben, Galatasaray ile anlaşmış ve 3 yıllık sözleşmeye imza atmış diyor 3Puan ama ekliyor imzanın resmiyet kazanması için yeni yönetimin onayı bekleniyormuş bana saçma geldi onay vermeyecek mi sanki Taurasi'yi falan getireceğiz onun yerine.
Işıl için bekleniyor ama bayan basketbolu için yüksek meblağ değil mi imza attığı para bizden giderken aldığı paranın iki katına geri dönüyor . Yanlış anlamayın ama tekrar sıkıntı yaşamamak için diyorum . Sanmıyorum ki Işıla bizden giderken aldığın parayla 5 yıllık sözleşme imzalayalım desek red edecek .
Işıl için bekleniyor ama bayan basketbolu için yüksek meblağ değil mi imza attığı para bizden giderken aldığı paranın iki katına geri dönüyor . Yanlış anlamayın ama tekrar sıkıntı yaşamamak için diyorum . Sanmıyorum ki Işıla bizden giderken aldığın parayla 5 yıllık sözleşme imzalayalım desek red edecek .