2015-2016 Transferler ve Takım Yapılanması

kadro gerçekten iyi oldu bu sene. ışıl'dan dolayı martinez'i daha skorer görebiliriz. yeni alınan yabancılar da istenilen verimi verirse ligin tek favorisiyiz yine. şebnem cansu ile beraber üç numarayı götürür. dubljevic ve nevriye pota altında iyi işler yapar. kısaca çok ümitliyim çok. geçen seneki kısa sorununu bu sene yaşamayız gibi geliyor bana. tek hayıflandığım nokta sancho. ah o da şu kadroda olsaydı tadından yenmezdi.

Hoca bu sene Baharı 3 te kullanacak o yüzden maçta yeri geldiğinde tek guard oynayıp Şebnem ya da Cansuyu 2 numarada kullanacaktır. İyi kadro kurduk bence başımızda Ekrem hoca varken sırtımız yere gelmez umarım alt yapıdan genç isimler her maç 5 10 dk arası süre alır da monte edilir takıma.

Ekrem hoca ne edip yapıp kıta dışı kısa skorer oyuncu aldırmalıydı,Cansu ve Bahar kötü oyuncu değiller ama maç alıp takımı yenilgiden kurtaracak oyuncuda değiller,hele Baharın oyununu çokta beğenmiyorum bir bakmışsın maç içinde parlamış bir bakmışsın sönmüş yani istikrarı yok o nedenle geçen sezonki gibi skorer oyuncu sıkıntısı sezon ilerledikçe ve EL maçlarında yine yaşarız gibi duruyor.

Eğer Cansu Köksal Ekrem hocanın elinde çabuk alışıp kendini geliştirerek yeterli skor katkısını verirse ne ala ama veremezse bu skor sıkıntısını maalesef yaşarız ve umarız bu ilk senaryo tutarda hedeflere zorlanmadan ulaşırız.

Ekrem Memnun Deniz Çolakoğlu ile Fener'İ parçaladığından beri şuraya birşey yazmıyorum neredeyse. Transferleri de takip etmiyorum. Ekrem hoca kaldıysa sıkıntı yok. Bu kadro ile de şampiyon olursa ; Ekrem hoca + 12 pembe kimlik= Şampiyonluk derim sezon sonunda.

Ogwumike'nin Ocak'ta geleceği kesin mi?

Petra Kulichova; Jewell Loyd, Lynetta Kizer, Jelena Dubljevic ve Nuria Martinez’den sonra, sarı-kırmızılıların 5. yabancısı oldu. Ekrem Memnun, lig maçlarında 1 yabancıyı tribünde göndermek zorunda kalırken, 5 oyuncunun tamamı EuroLeague arenasında görev alabilecek.

Bone'un ve bilhassa Sancho'nun ayrılığı sonrası fazlasıyla düşündürecek olan 4-5 numara rotasyonuna bir esneklik kazandırdık.Kizer ve Kulichova Ocak'a kadar performansları,takıma verecekleriyle Galatasaray'daki geleceklerini tayin edecekler gibi gözüküyor.

Fenerbahçe, Ocak'ta Maya'yı da getirse biz bu sene de şampiyon olacağız.

İşin daha güzel yanı; şampiyon olmak bir kenara, İnci, Meltem, Cansu, Eda ile şampiyon olacağız.