2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Her turnuva sonrası madden tatmin olmayı bekleyen Hidayet, ağabeylik adı altında istatistik kasan İbo bu takımda oynamışsa; şu ana kadarki performansıyla Enes hayli hayli oynar. Öyle milli takımda şu oynar bu oynayamaz durumunu basite indirgeyeyim: Taciz, tecavüz, hırsızlık, taksirle cinayet gibi yüz kızartıcı suç işlememiş herkes milli takımda oynayabilir. Hatta tecavüzden hüküm giyip oynamışı-Lavrinovic kardeşler- bile var.

Enes in fikirleri kendini bağlar. Cumhurbaşkanlığı makamına benim de saygım var ama bu yaşta çocukla laf dalaşına girip çocuğun kariyerini de geçtim, ulusal takımın kaderini etkileyen kararlarla spora siyaset katmanın da manası yok. Milli Takım kampında takım arkadaşına silah çeken adam ulusal takıma alınıyor, bu çocuğun alınmama sebeplerine gelince resmen zekamızla dalga geçiliyor.

Zaten Ergin Hoca yı hatalı bulduğum tek konu da kendini çiğnetmesidir. Bu durum Enes meselesi değil, prensip meselesi olarak karşılanmalıydı.

Şu maçları izliyorum da vesely bjelica semih erden goudelock falan fenerin bu kadrosunu 6 kişiyle yenmişiz vay be

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vessely ne zipliyor hocam yaa :/ valla dorseyle karsilikli izlemek cok hos olacak! Bu arada schilbb böyle oynamaz umarim bizde. Ne etliye ne sütlüye karisti. Hic sorumluluk almadi. Taraftar cok umutlu tipki gecen sene aradoride oldugu gibi umarim hayal kirikligi olmaz. Dinimiz amin...

İspanya yenebilir Fransayı.
Fransanın maçlarını hiç seyretmedim ama Gasol çok özel oynuyor bu turnuvada..

İspanya yenebilir Fransayı.
Fransanın maçlarını hiç seyretmedim ama Gasol çok özel oynuyor bu turnuvada..

İspanya Fransa'yı yenebilirde ama büyük ihtimal yenilebilirde buda normal sonuç olur kanaatimce sebebi ise Fransa'yı izlediğim maçlarda adamlar akıllı oynuyorlar,kaliteli ve geniş rotasyonlu olmalarına rağmen karşılaştıkları rakiplerinin gücüne göre efor sarfediyorlar her üst tura çıktıklarında işi daha ciddiye alıp oynuyorlarki esas güçlerini sanki yarı final ve finale saklamak istemişler izlenimi bıraktı bende,bu akşam belki İspanya zorlar bir yere kadar ama Fransızların ikinci yarıdaki oyunlarıyla çokta zorlanmadan eleyeceklerini sanıyorum.

Ben bu ismail senolu seviorum. Adam bi yerde hata yapti mirotic yerine gasol dedi. Hatasini görünce özür dilerim benim hatam dedi. Bence bu bir spiker icin cok önemli birsey cok takdir ettim. Cogu kisi yapmaz gecistirir hatasini...