Schilb in ayakları biraz yavaşlamış sanki
Almanlarda artik nowitzki yok.Schroeder var.Almanya zaten aldi bi turnuva.Ama enes,omer gibi oyuncularda ortada yok.Boyle nba oyunculariyla dolu bir kadromuz olsa ve gercekten basarili bi federasyon olsa bizde alabiliriz ama zordur tabii.
Enes'ten bir yaş küçüğüm, Enes yerinde olsam daha beterlerini yazardım. Kaldı ki yazdıkları da gayet normal sen spora siyaset karıştırıp en iyi oyuncuyu almazsan takıma böyle elenirsin.
Siyasi yönü de olduğu inkar edilemez ama Enes de sütten çıkmış ak kaşık değil. Yazdıklarının mazereti olamaz. Hiçbir şey de haklı göstermez. En iyi oyuncu konusu da bence ayrı bir tartışma.
Eğer haklı tarafları varsa Enes'i haklı gösterir,düşünsenize 50 li 60 lı yaşlardaki adamlar sırf kendi sefil siyasi tercihlerini yapacaklar siyaseti spora donlarına kadar karıştıracaklar haliyle fahiş hatalar yapacaklar ama 20 li yaşlardaki bir adamda kendini savununca haksız olacak öylemi ? hata yapmıştır kabül ama esas kabül edilemez hata yapanları görünce Enes'i masum görüyorum kim ne derse desin,bir iNSANI HARCAMAK KAYBETMEK KOLAYDIR AMA önemli olan kazanmaktır niyetleri iyi olmayınca kaybetmeyi ve harcamayı seçtiler çünkü onu Vatanı ve Milleti düşündükleri için değil sefil emelleri için harcadılar buradanda anlayın yani...
Not: Enes babamın oğlu değil peşinden gittiği sözde Cemaatçiler hiç umrumda değil,ben olaya Milli Takımın en önemli iki üç oyuncusundan biri olup Ö.Aşık'ın yokluğunda Ersan'la birlikte katkı verebilecek belikide en önemli oyuncu olacağı ve bariz haksızlığa uğradığı için savunuyorum.
Bu arada bu Melih konusunda burnuma kötü kokular geliyor.
Hadi hayırlısı.