2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Enes'in kişiliğinden bana ne? Basketbolda yıllarca Hidayet Mehmet kavgaları oldu. Hidayet hep ya o ya ben dedi. Laf edildi mi? Mehmet çoğu zaman play off'a bile kalmamasına rağmen ameliyatları hep milli takım döneminde oldu. Ülkenin sporuna siyasi tercihler bu kadar bulaşmamalı.

Enes meselesini cok basit bir mesele padisah yok derse gelemez bu kadar basit ülke cikarlari. Tipki ülkedeki diger seyler gibi hersey ülke cikari icin yapilir.

nedir bu enes sevdası anlayamadım. adam geçen sene açıkça milli takımı sattı. biz ödül olarak gel seni milli takımda oynatalım mı diyeceğiz. çocuk değil. NBA de iyi kontrat kapabilmek için milli takımı satan kararlarının neticesine katlanmak zorunda. ayrıca bu karamsarlığı da anlayabilmiş değilim. takımımız ve özellikle de koçumuz gayet iyi.po ta altında bir dezavantajımız olursa başka planlarla gayet iyi kapatabiliriz. daha turnuva başlamadan karamsarlık niye. her zaman hep destek tam destek.

Bu kadar eksiğin yanı sıra Ergin Hoca Milli Takıma layık görmediği Şafak ı neden transfer etti orası da muamma. Enes konusunda da kendini ezdirmesi hoş olmadı. Federasyondan hocasına kadar kimse karakter ortaya koyamadı iki senedir ve bu noktaya geldik. Çocukluğumuzda kahramanımızdı Harun Erdenay, keşke bulaşmasaymış bu işlere!

Bu kadar eksiğin yanı sıra Ergin Hoca Milli Takıma layık görmediği Şafak ı neden transfer etti orası da muamma. Enes konusunda da kendini ezdirmesi hoş olmadı. Federasyondan hocasına kadar kimse karakter ortaya koyamadı iki senedir ve bu noktaya geldik. Çocukluğumuzda kahramanımızdı Harun Erdenay, keşke bulaşmasaymış bu işlere!

Şu anki düşüncesini bilmemekle birlikte Ergin hoca belkide Enes hakkında yaptığı açıklamalar için pişmandır kim bilir,H.Erdenay bu pis işlere ( yanlışlara biat edip kukla olmak anlamında ) girmiş ve maalesef hocamızıda el birliğiyle alet etmişlerdir.

Yerine göre açık sözlülüğüyle tanıdığımız Ergin hoca o yanlışa biat ettiği konuşmaları yapmamalıydı,şimdi kendiside mum gibi arayacak o adamı ama bu saatten sonra sesinide çıkaramaz o konuda çağırttırmazlarda ihtiyacımız olduğu halde.

Dixon-Kenan
Sinan-Melih-Furkan(Göksenin)
Cedi-Birkan
Ersan -Barış Hersek
Semih-Furkan-Oğuz

Kadro böyle olacak buyuk ihtimalle bir tek Furkan yerine Goksenin secilebilir ama benim gonlum Furkanın secilmesinden yana bu arada sf rotasyonumuz berbat Cedi'nin gosterecegi performans cok onemli.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dixon-Kenan
Sinan-Melih-Furkan(Göksenin)
Cedi-Birkan
Ersan -Barış Hersek
Semih-Furkan-Oğuz

Kadro böyle olacak buyuk ihtimalle bir tek Furkan yerine Goksenin secilebilir ama benim gonlum Furkanın secilmesinden yana bu arada sf rotasyonumuz berbat Cedi'nin gosterecegi performans cok onemli.

Her ne kadar bu kadroyla İnsanlara başarı yolunda umut aşılıyorlar ama sadece avuntudan ibaret kalacak gibi,dünkü Bosna Hersek ile yapılan hazırlık maçı kimseyi aldatmasın rakipte öne çıkan üst düzey oyuncuları bile yoktu resmi maçlar başladığında iş ciddileştikçe ve zaten zorlu olan grupta zorlu rakiplerle karşılaştıkça o zaman daha net göreceğiz yetersiz kalacağımızı,E.Kanter'i uyduruk vede planlı bahanelerle Milli takımdan dışladılar halbuki en önemli oyuncumuz olmaya adaydı,Ö.Aşık'ta sakatlanınca takımın gücü iyice azaldı bir umuttur İnşallah başarılı olur Milli takım ama grubunda çok zorlu olduğunu göz önüne alırsak çokta umudum yok açıkçası.

İş ciddileşince biz de ciddileşiyoruz. Türk huyudur ciddi olmayan maçlarda ciddi oynamazlar. Geçen şampiyonada da herkes rezil olucaz derken başarılı olacağımızı yazmıştım buraya. O kadar da umutsuz değilim ben.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar bu kadroyla İnsanlara başarı yolunda umut aşılıyorlar ama sadece avuntudan ibaret kalacak gibi,dünkü Bosna Hersek ile yapılan hazırlık maçı kimseyi aldatmasın rakipte öne çıkan üst düzey oyuncuları bile yoktu resmi maçlar başladığında iş ciddileştikçe ve zaten zorlu olan grupta zorlu rakiplerle karşılaştıkça o zaman daha net göreceğiz yetersiz kalacağımızı,E.Kanter'i uyduruk vede planlı bahanelerle Milli takımdan dışladılar halbuki en önemli oyuncumuz olmaya adaydı,Ö.Aşık'ta sakatlanınca takımın gücü iyice azaldı bir umuttur İnşallah başarılı olur Milli takım ama grubunda çok zorlu olduğunu göz önüne alırsak çokta umudum yok açıkçası.
Eurobasket 2011 den sonra en umutlu olduğum sampiyona buydu.Gecen yıldan sonra bu takima butun NBA oyuncularinin geldigini ve skorer oyuncu eksiginide karsilayinca en buyuk madalya adaylarindan biri oldugumuzu dusunuyordum ama once çeşitli bahanelerden dolayı Enesi almayip uzerine Omer de sakatlaninca evdeki hesap çarşıya uymadı bence artik 2.turu gecmemiz buyuk supriz olur.

Guard bölgesinde Kenan yerine Doğuş'u tercih ederdim.

Doğuş un tek özelliği atletizmi, atlayıp sıçraması. Kenan da çok parlak değil ama savunmada Doğuş kadar olmasa da kötü değil, hucumda ise en kötü hali Doğuştan etkisiz olmaz, gününde olursa fark yaratır.

Maalesef bu bölge en yumuşak karnımız. Nba dahil her yerde uzun adam aranırken bizim elimizde ömer, furkan, ersan, enes gibi nba de kalıcı olan/kalalıcı olacak olan 4 adamımız var, semih, ama kısa rotasyonumuz içler acısı. Ama Melih de bence kadroda olmalı.

Şuan Almanya - Hırvatistan maçını izliyorum da almanya çok patates bir görüntü çiziyo, chris fleming klasik şuta dayalı oynatıp duruyor bana kalırsa gününde olcakları maçlar muhakkak olacaktır süpriz galibiyet alırlar fakat fazla ilerleyemezler