2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Guardda Dixon terciğimiz beni tatmin etmedi şuana kadar hiç sorumluluk almadı,Ersan bazı pozisyonları çok zorluyor umarım turnuvada bu kadar ısrarcı bir oyun oynamaz,dominant bir oyun kurucu ekliği çekeceğiz gibi görünüyor tamamiyle 3lüklere baglı bir takım oyunu vardı bugün asist yönümüzü geliştirmeliyiz.

Harun Erdenay Dixon için Avrupanın en iyi 5 oyunkurucusundan biri demişti.Üç de demiş olabilir.Sloukas da inşallah hem yıllardır parçası olduğu sistemden ayrılmış olmayı yeni rolünü kaldıramazsa FB için en önemli pozisyon çok ciddi sıkıntı olacak diye umut ve temenni ediyorum.

Son kadro güncellemeleri şöyle;

Calathes / Zizis / Mantzaris
Spanoulis / Slokas
Antetokoumpo / Papanikolaou / Perperoglou
Printezis / Kaimakoglou
Koufos / Bourousis

Koç Fotis Katsikaris sanırım oyuncuların isimlerine takıldı yoksa kesilmesi gereken oyunculardan biri uzun olması sebebiyle Agravanis olmamalıydı ama kesebileceği herhangi bir isim yok bu kadroda.

S.Rodriguez / Vives
Llull / Ribas
Rudy / San Emeterio
Mirotic / Reyes / Claver / Aguilar
P.Gasol / W.Hernangomez

Ben İspanya'nın kadro yapısını çok beğenmedim. Reyes büyük ihtimalle 5'e kayacak bazı durumlarda herhalde. Kısalar desen dengesiz gibi. Hep 2 guard ile oynayacaklar. Real Madrid gibi bol ve hızlı top çeviren bir takım olacaklar da Carroll gibi bir şutör var mı takımda emin değilim.

Parker / Diot
De Colo / Fournier / Kahudi
Batum / Gelabele / Pietrus
Diaw / Lauvergne
Ajinca / Gobert

Şu kadronun bu şekilde açıklanmasına herhalde en çok Anadolu Efes sevinmiştir. Amerikalıları da kadroda ve Heurtel ile bir kamp dönemi geçirecekler. Bunun dışında kadroya fazla yorum yapmaya gerek yok herhalde. Kendime göre pozisyonlara yerleştirdim ama bazı oyuncuların pozisyonları değişken olduğundan rotasyon da farklı olabilir.

Dixon ve Melih olmazsa eğer takımda maçlarımız 50-60 civarı biter herhalde.
Semih hâlâ Ülker'de mi ?
Şampiyona öncesi çok kötü oldu bu durum.
Asker kaçağı vatana ihanet etmeye devam ediyor.

Aziz Yıldırım'a dokunan tek şey Ergin hocamın Fenerin milyon dolarlık takımlarını dize getirmesi.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih hâlâ Ülker'de mi ?
Hocam merhaba. Cidden bu sene ümitli misin bu takımın is yapacağından? Ben bu tartışmalardan sonra Harun Erdenayin vereceği kararın çok etkili olacağını düşünmüyorum ya oyuncular gidecek ya Ergin hocam.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih hâlâ Ülker'de mi ?

Melih maalesef genellikle maç başında atıyor sayıları. Bana göre maçın ilk yarısında 18-20 sayı atıp maçı 22 ile tamamlamasındansa ilk yarıyı boş geçip, son çeyrekte 10 sayı atıp maçı 15-16 ile tamamlaması daha önemli.

Azizi de bu kadar takıp konuşmayın bence, ne gerek varki ?

Kimse Türkiye'den büyük değildir. Ama malesef bazıları kendilerini büyük sanıyor...
Ancak o büyük sananlara ne federasyon başkanları nede siyasiler birşey söyleyemiyor...
Malesef fenerasyon başkanımız kimse oyuncu göndermemezlik edemez diyemediği gibi, adam haklı diyecek kadar yalaka...
Bir isyan eden biz, şikeden canı yanan Trabzon ve Bursa. Diğerleri işbirlikçi, yalancı ve yalaka...
Böyle Türk sporu olmaz olsun...
Tek isteğim Ergin Hocanın bu turnuvada imkansızı başarıp madalya ile dönüp şikecilere en güzel cevap vermesi...
Tüm oyuncular hırs yapar Ergin Hoca için bundan eminim. Sadece 3 kişi dışında. Umarım Ergin Hocanın kadrodan çıkaracağı isimler Şikecinin uşakları Dixon, Kenan ve Melih olur...

Hocanın elinin değdiği oyuncular gerçekten oyununu geliştiriyor açık ve net Melihe verdiği rol onun özgüven kazanması diğer oyuncuların mücadele gücü,isteği,arzusu takım gerçekten oynanan oyundan zevk alıyor bugün net bir şekilde görüldü.

Melih maalesef genellikle maç başında atıyor sayıları. Bana göre maçın ilk yarısında 18-20 sayı atıp maçı 22 ile tamamlamasındansa ilk yarıyı boş geçip, son çeyrekte 10 sayı atıp maçı 15-16 ile tamamlaması daha önemli.

Azizi de bu kadar takıp konuşmayın bence, ne gerek varki ?

Bu durum hala maç sonu stresini kaldıramamasından kaynaklanıyor. Şu skoru her periyoda yayma işini beceren bir oyuncu ülkenin basketbolda süper starı olur.