2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Bir arkadaşım kombine ofisine ulaşabilmiş, 012-013 blokları sorduğunda satmayacağız demişler :D

Satmayacağın bloğun fiyatını niye açıkladın diye soracağım ama Excel'de tarih formatına dönen sayıları utanmadan resmi siteye koyan zihniyete birkaç gömlek fazla gelir.

Kime gidecek peki bu biletler? Basketbolla alakası olmayan saçma sapan tipler el altından bu biletleri alacaklar. Sonra neden bu salon dolmuyor diyorlar.

Biletix üzerinden kombine aldım ,teslimat şekli olarak hızlı bilet seçtim. Mailde göndereceğimiz pdf'in çıktısıyla kombinenizi alabilirsiniz diyordu. Boş bir pdf gönderdiler. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Bende aynısını şimdi yaşadım. Ne olacak acaba? Müşteri Hizmetlerini aradım ama 19 a kadar hizmet veriyorlarmış. O yüzden konuşamadım.

Ben de sırf masterpass için varolan yenileme hakkımı bırakıp bugünü bekledim, hayırlı olsun. Umarım bizi pişman etmez yönetim.

Maddi fedakarlık yapıp kombine alan herkesi tebrik ederim. Galatasaray basketbol şubesi bizler sayesinde Avrupa çapında başarılara imza atıyor.

Umarım ilgi azalmadan devam eder, şubenin desteğimize ihtiyacı var.

Teslimat tarihi 2 Haziran sonrası mı olacak ben orasını pek anlamadım. Teslimat seçeneği olarakta hızlı bileti işaretledim dosya boş çıktı :). Sorun çıkmaz umarım.

Hocam, Ankaradayım, kombine alamıyorum. Ancak takım Ankara'ya geldiginde seyredebiliyorum. Lütfen imkanı olan herkes kombine alsın.

Seneye Euroleague kontenjanın artması muhtemel. Euroleague'de kalıcı olmamız için son şansımız. Bu yönetime rağmen bunu başarırsak Galatasaray taraftarının gücünü herkese bir kez daha göstermiş oluruz.

Bir de kaç kombine satıldığını nerden ögrenebiliriz?

Öğrenci indirimi sanırım 3 Haziranda sondu 1 Haziran Pazartesi masterpass ile alabilirim sanırım masterpass da sorun yok değil mi kısıtlama getirilmedi tribün kombine de kalır diye düşünüyorum 1 Hazirana kadar

Masterpass indirimi 16 Mayıs itibariyle bitmişti arkadaşlar. Dün kombine alanlar 100 TL masterpass indiriminden yararlanamadı ama öğrenci indirimi 3 Haziran´a kadar devam ediyor.

Arkadaşlar şimdi kombine alacağım 215-216 gibi yerler var sizce nerden almam mantıklı öğrenci indiriminden yararlanmak için?

Yani ne neresi hangi yer pota arkası belli değil. Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim eurolig maçları derbilere izmirden gelmeyi düşünüyorum :) eurolig dahil bu arada di mi?

Selamlar

Yorumları okuyordum fakat ilk defa yazmak nasip oldu.

Ben biletix'in sitesinden öğrenci kombinesi aldım pdf bilet olarak ve çıktısını da aldım.

Bundan sonra yapmam gereken işlem nedir?

Kombine kartını nereden teslim alacağım?

İlk defa basketbolda kombine alıyorum da pek bilgim yok o yüzden.

Yardımcı olursanız sevinirim.