Bir de 112 - 113 - 114 blokları neden satışta değil, bilgisi olan var mı?
Ultraslan'a bu bloklardan bedave bilet verdikleri için sanırım.
Ultraslan'a bu bloklardan bedave bilet verdikleri için sanırım.
Yönetim ve özellikle Can Topsakal kendi emelleri doğrultusunda bir taşla bir kaç kuş vurma peşinde:
-"Bak yeterince kombine satılmıyor, taraftar ilgisiz diyerek" bütçe artışı için şart koştukları durumlardan biri gerçekleşmeyecek ve bütçe artırmak zorunda kalmayacaklar.
-Bütçe artmayacağı için Ergin Ataman muhtemelen sözünün arkasında duracak ve koçtan kurtulacaklar (Topsakal)
-"Yönetim istifa" diyen taraftardan intikam alınmış olacak
-Seneye basketbol şubesi başarısız olacak ve şubenin getirdiği yükten kurtulacaklar, başları ağrımayacak
-Saha içi ve protokol çevresi koltuklar için eş dostun taleplerini karşılama noktasında sıkıntı yaşamayacaklar
Galatasaray içindeki iş bilmez ve hatta daha da ötesi kendi çıkarları ve koltukları için kulübü kolayca göz ardı edebilecek kişileri düşününce bunlar çok komplo gibi durmuyor.
Takımın durumuna göre kombine fiyatı belirleniyorsa. 2014-15 sezonunda her maça geldiğim için ödeme almak istiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor?
Taraftarı kaybetmemek için doğru bir hareket yapmışlar.Gökmen Özdemir â€@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 16px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">1 dakika önce</small>
Galatasaray'da Basketbol kombinelerinde yüzde 50 indirime gidildi. Kombineler bir senelik satışa çıkıyor
Gökmen Özdemir â€@gokmnozdmr <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 54 sn.55 saniye önce</small>
Euroleague ve Türkiye Ligi ayırımı da yapılmayacak. En ucuz kombine olan 1300 liralık yerler öğrenci kimliği gösterenlere 350 TL olacak
Gökmen Özdemir â€@gokmnozdmr <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 27 sn.27 saniye önce</small>
15 Mayıs'a kadar bu sezon kombine alanların önceliği olacak. Sonrasında genel satışa çıkılacak
gökmen özdemir böyle yazmış umarım doğrudur.
https://twitter.com/gokmnozdmr/status/727877355918757889