2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

Bir de 112 - 113 - 114 blokları neden satışta değil, bilgisi olan var mı?

Ultraslan'a bu bloklardan bedave bilet verdikleri için sanırım.

“Burası bir volkan, hemen söndürülmeli!”

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu´nun yabancı basında yer alan “Burası bir volkan, hemen söndürülmeli” yorumunu hayata geçirmesini kabul etmiyoruz!

Galatasaray SK Basketbol Şubesi´ni kolaycılığa kaçmayıp, sorumluluğu taraftarın omzuna atmak yerine, makul fiyatlarla satılacak kombinelerle taraftarın gücünü sponsorlara gösterip, onlardan destek alarak bir yapılanma içerisine girmesini; yönetimi de satılacak kombine kadar yardımda bulunmak yerine sponsorluklardan gelecek bütçe kadar şubeye karşılıksız destek vermeye davet ediyoruz!

Sonuç olarak; Birkaç hafta öncesine kadar bütçeyi düşüreceğini açıklayan Galatasaray SK Yönetimine göre sürpriz, Abdi İpekçi müdavimleri için el emeği göz nuru olan Avrupa Şampiyonluğu sonrası açıklanan kombine fiyatlarını kabul etmiyor, Galatasaray taraftarını özellikle tribün fiyatları makul seviyelere düşürülünceye kadar boykot etmeye çağırıyoruz.

#İpekcideSoygunVar

Eurocup şampiyonu olduğumuz için %1000 zam yapıyorsanız futbol takımının gelecek sezon ki kombineler 50-100 tl olsun.

Pınar Karşıyaka Maçı Bilet Satış Duyurusu:

Bilet Fiyatları :
Tribün (Yanlar) : 25 TL
Tribün (Pota Arkası) : 20 TL
Saha İçi Yanlar : 100 TL
Saha İçi Pota Arkası : 70 TL

Yönetim taraftar ile dalga geçiyor bir Allah'ın kulu da çıkıp birader siz ne yapıyorsunuz demiyor?

Ünal Aysal zamanı kulüp batıyor diye her hafta kanal kanal gezen Hayri Kozak, Adnan Öztürk şimdi nerelerdedir acaba.

Dediğiniz gibi arkadaşlar resmen taraftar ile dalga geçiliyor!!! Sen kalkıp 9-10m usdye takım kuracaksın ama vip kombine 35 bin :)
Bu oyunu seven,izlemek isteyen öğrencileri,asgari ücret ile çalışan insanları dışlamaktan başka bir şey değil!!! Halbuki bu kupada hakkı olan taraftarların çoğu öğrenci ve asgari ücretle çalışan insanlar.

Yönetim ve özellikle Can Topsakal kendi emelleri doğrultusunda bir taşla bir kaç kuş vurma peşinde:
-"Bak yeterince kombine satılmıyor, taraftar ilgisiz diyerek" bütçe artışı için şart koştukları durumlardan biri gerçekleşmeyecek ve bütçe artırmak zorunda kalmayacaklar.
-Bütçe artmayacağı için Ergin Ataman muhtemelen sözünün arkasında duracak ve koçtan kurtulacaklar (Topsakal)
-"Yönetim istifa" diyen taraftardan intikam alınmış olacak
-Seneye basketbol şubesi başarısız olacak ve şubenin getirdiği yükten kurtulacaklar, başları ağrımayacak
-Saha içi ve protokol çevresi koltuklar için eş dostun taleplerini karşılama noktasında sıkıntı yaşamayacaklar

Galatasaray içindeki iş bilmez ve hatta daha da ötesi kendi çıkarları ve koltukları için kulübü kolayca göz ardı edebilecek kişileri düşününce bunlar çok komplo gibi durmuyor.

Duygularıma tercüman olmuşsun Alperen kardeşim.
Bunları yazmak için foruma girdim.
Ama önce forumdaki arkadaşlar ne düşünüyor diye bakarken senin bu mesajını gördüm.
Noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Emin olun bu kupaya fenerliler ne kadar sevinmiş ise bu yönetim de o kadar sevinmiştir. Fenerliler ne kadar gıcık olmuşlarsa yönetim de o kadar gıcık olmuştur.

Baştan sonra rezalet yönetim hataları devam ediyor.
Dursun Özbek ve saz ekibi Galatasaray'i afedersiniz ama dingonun ahırı olarak görmekte ve bu yönde devam etmektedirler.

Bu camiaya apaçık ihanet ettiklerini gösteren bu son olaydan sonra hâlâ susan Galatasaray Lisesi'nin aklı-selim! yönetim kurulu üyeleri bu ihanete ortak olmaktadırlar.

Elbet bunun da hesabı sorulur...

Durumun vehametini anlamak için şöyle yapalım. Euroleague maçları fiyatını 35 tl lig maçlarını ise 30 tl den ele alalım, ki bu imkansız. 15.35=525, 15.30=450, 450+525=975 yapar. Ya siz hangi düşünceyle en düşük kombine fiyatını 1300 tl belirlersiniz gerçekten aklım almıyor.

Lastik bileklik satıp kulübe gelir getirmeye çalışan anlayıştan zaten bu beklenirdi.

Gs Store'larda basketbol formaları 49 liraydı. Bence onlar da en az 200 liradan satılmalı.

Geçen sene 225 TL'ye aldığım 201 blok, 1.575 TL nedir? 15 lig, 15 Eurolig 30 maç minimum diyelim; maç başına 50 TL. Eurolig maçları için bile 50 TL çok iken, ligde oynayacağımız Ankara TED maçına da 50 TL vermek demek. Ben veririm diyen varsa saygı duyarım, ama görüyoruz ki 5-6 maç haricinde salona 2.000 kişi gelmiyor. Bu fiyatlara basketçilerin aileleri dahil 50-60 kişi anca gelir.
Yönetimin bu tutumu kombine satmak istemiyoruz demek.
Futbol kombinelerine %700 zam yapabiliyorlar mı? Ya da yapsalar kaç kişi alır?

Takımın durumuna göre kombine fiyatı belirleniyorsa. 2014-15 sezonunda her maça geldiğim için ödeme almak istiyorum. Nereye başvurmam gerekiyor?

Aynen hocam,
Bilerek yenildiğimiz TED maçında bile salondaydık, bu sene 200 kişiye oynanan Istanbul belediye maçına da gittik.
Seneye yönetim bizi salonda istemiyor demek ki.
5 Senelik kombine serimizin sonu gelmiş.

Biletix sitede kombineler satışa çıkmadı.
"Euroleague maçlarında geçerli olacak sezon kartlarının satışı sadece çağrı merkezi üzerinden yapılacaktır."

şeklinde uyarı var. Aradığım da aldığım cevap:
-Kulüp bize bilgi vermedi. O yüzden satışa çıkmadı.

Süper-hiper profesyonel anlayışla yönetilen kulübümüzde resmi sitedeki yazıya ve hemen ertesi gün olan şu duruma bakacak olursak nasıl harika bir yönetim anlayışı olduğunu rahatlıkla anlarız :)

Gökmen Özdemir â€￾@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 16px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 1 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">1 dakika önce</small>
Galatasaray'da Basketbol kombinelerinde yüzde 50 indirime gidildi. Kombineler bir senelik satışa çıkıyor
Gökmen Özdemir â€￾@gokmnozdmr <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 54 sn.55 saniye önce</small>
Euroleague ve Türkiye Ligi ayırımı da yapılmayacak. En ucuz kombine olan 1300 liralık yerler öğrenci kimliği gösterenlere 350 TL olacak
Gökmen Özdemir â€￾@gokmnozdmr <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 27 sn.27 saniye önce</small>
15 Mayıs'a kadar bu sezon kombine alanların önceliği olacak. Sonrasında genel satışa çıkılacak
Taraftarı kaybetmemek için doğru bir hareket yapmışlar.

Final maçı bitti şampiyon olduk.Kısa süreli çoşkulu bir sevinç oldu sonra basit ve sıradan bir seromoni kısa bir süre daha sevindik sonra oyuncular gitti hiçbirsey anlamadım açıkcası böyle kutlama mı olur dedim kendi kendime uzun süre salonda bekledim hatta bekledik Alperenle oyuncular döner kutlama yapılır diye gelen giden olmadı hatta çıkışta birbirimize de dedik doğru düzgün kutlayamadık diye.Sonra GSTV izlerken karnıma bir ağrı girdi mideme bir bulantı oturdu .Bir grup GSLı büyükçe bir salonda masalara kurulmuş bekliyor sonra elinde kupa ile Sinan giriyor içeri meğer kutlama bile birilerine özel olacakmış.

Olayın yakışıksızlığı bir yana tam anlamı ile ortaçağdan kalma bu zihniyetle bir kitle klübünün zamana ayak uydurması ve sürdürülebilir bir idari ve sportif başarı yakalaması mümkün değil.Şimdi basketbolda şube tam iplere dayanmışken kendini kurtarır gibi oluyor birileri hooop burada tekrar eğlence var diye tekrar üşüşüyor seneye bilemedim öbür seneye şube kendini tekrar iplere yaslanmış bulacak bu sefer de iplerden kurtulur mu kurtulmaz mı onu bir tek Allah biliyor.Şimdi gelen tepkilerden sonra tribün kombinesi biraz ucuzlasa öğrenci indirimi olsa da temel zihniyet yine yapacağını yapmış olacak asıl mesele orada duracak.Adamlar tribünün önündeki saha içi koltukları kastlarına dahil görmedikleri için oranın fiyatına "sadece" %125 zam yapmışlar sadece alın İpekçinin planına bakın %1000 zam yapılan yerler salonun protokol tarafı normal tribünde 1500-2000'e satılan yerlerin protkole yakın bloklar olmak dışında özelliği yok yani salonun bir kısmını belli bir kast kapatmış.Her ihtimale karsı protkole yakın normal tribün kombineleri için de olası talebin önünü kesmiş adamlar. 1300 TLye karsı taraf varken kimse 2000 TL ye tribün kombinesi almayacaktır.Yani kastın tepesi salonun yaklaşık bir çeyreğini kendine ayırmaya karar vermiş (prokol,VİP,protokol tarafı saha içi ve protkole yakın normal tribün). "parya" kalan yerleri de ancak 4-5 kat zamla alacak "parya" isyan edip zammı biraz düşürse de büyük fotoğraf değişmeyecek malesef.Yıllardır benzer seylerı yapageliyorlar ama bu sefer kendilerini aştılar.

Ben bu gerici zihniyet değişene kadar artık somut soyut bir destek vermeyi düşünmüyorum seneye de Çekmece kombinesi alacağım.Zaten underdog takım desteklemek daha zevkli .Epey uzak ama semt güzel .Taraftarları genelde GSLı.Staffda da GSlılar var.?