2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Jovic - McCollum
Sinan - Göksenin - Birkan Batuk
Micov - Markoishvili
Moermann - C.Davis
Lasme - Vidmar

Kimyayı bozmadan kazanma azmi olan harika bir takım olacağı düşüncesindeyim.

bugün salondaydım basketten teknik veya taktik olarak anladığım söylenemez ama slaughter ve moermann gözüme iyi geldi bir de renfroe yu beğenmiştim onlar hakkında ne diyorsunuz

Kontrat durumları nedir bilmiyorum ama uzun rotasyonu için benim de Kenny Gabriel ve Mahalbasic'de gözüm var. Bobby Brown da Beşiktaş'ta iyice kendini bulursa bizi üst seviyeye taşıyabilir.

bizde yazalım hayalimizi madem

AAron jackson (nikos zizis)-jason granger-mehmet yağmur

Sinan-Göksenin-avrupa maçlarında granger kaydırılır 2 numaraya bazen

Micov-Hapoel'den Smith

Victor Claver-Chuck Davis-Samet Geyik

Sertaç Şanlı-Lasme-Nba'den kopacak deneyimli ve kalın bir pivot.

Jerrels,caleb green,schilb,james daha iyisi alınabilirse (sanmıyorum) davis ile yollar ayrılmalı.

özellikle 4 numara için; moerman,sanikidze veya putney'den birine çökmeliyiz. bu durumda davis kalmalı.

schilb yerine uşak'tan paul harris veya marko paşa.

oyun kurucu olarak keşke bütçemiz yetse de quino colom yapabilsek.

lasme kalır umarım yanına lampe'nin geleceğini düşünüyorum. (içime doğuyor)

Hayırlısıyla şu Eurocup'ı alalım buralar zaten baya bir değerlenecek ancak ben de üç beş isim atayım ortaya,
sizi bilmem ama benim aklım hala Markoishvili'de kaldı. Karşıyaka'dan da Iverson ve Kenny Gabriel'e ağzım sulanmıyor değil. Ama tabi ki bunların ötesinde yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi esas mesele doğru yönetim - doğru planlama ve bu doğrultuda sağlam bir sponsor.

Gitmesi Gerekenler : Schilb-Green-Jerrels-James-Davis Gelmesi Gerekenler : Dmitry Khvostov-Manny Harris-Marcus Haislip- Victor Rudd- Walter Tavares Turklerden ise : Can Maxim Mutaf yeter.

Gitmesi Gerekenler : Schilb-Green-Jerrels-James-Davis Gelmesi Gerekenler : Dmitry Khvostov-Manny Harris-Marcus Haislip- Victor Rudd- Walter Tavares Turklerden ise : Can Maxim Mutaf yeter.

Hocam Darius Washington'da gelsin oldu olacak. Haislip'i geçelim o artık Telekom ayarında oynar anca o eski dinamizmi yok bizim hedefimiz euroleague'se olmaz

Antepteki Jay Rautins'e ne dersiniz ? Çok temiz bir şutu var, ritim buldumu acayip sokuyor yeni diebler olabilir.
Bence Mccollumu tutup yanına saf bir 1 numara alalım. Micovun arkasına da savaşçı savunmacı bir oyuncu. Uymaz bence. Bu arada bu kadar konuşuyoruz da inşallah bir kaza olmaz. Yazılan isimlerin %90ı seneye ELde oynayacaklar hatta üst seviye takımlarda

Bence Mccollumu tutup yanına saf bir 1 numara alalım. Micovun arkasına da savaşçı savunmacı bir oyuncu. Uymaz bence. Bu arada bu kadar konuşuyoruz da inşallah bir kaza olmaz. Yazılan isimlerin %90ı seneye ELde oynayacaklar hatta üst seviye takımlarda
Saf 1 numara diyorsan o oyuncu huertas olmalı bir yolunu bulup getirmeliyiz. Mc collum huertas çok süper olur.

Saf 1 numara diyorsan o oyuncu huertas olmalı bir yolunu bulup getirmeliyiz. Mc collum huertas çok süper olur.
Son dönemde Lakersı pek takip etmedim performansını da görmek lazım iyi olur kötü ayrı mesele ama biraz geniş perspektiften bakalım bence. Savunmada bizi eksik bırakmayacak bir oyuncu olursa daha iyi olur. Daha önce de yazdım Micovun çevresini iyi oluşturmalıyız delik deşik oluruz Elde

Huertas son maçlarda 25-30 dakika civarı süre alıp fenada oynamıyor. Şu Lakers'da aldığı süreler pek kriter sayılmaz ama seneye yine kontrat bulabilir nba'de. En ufak bir şansı varsa bile zorlar en azından çünkü avrupa basketbolunu sevmediğini söylüyordu geçen sene.

Huertas avrupaya dönse bile bize düşmez atlayacak çok takım var ona.Bu tip oyuncular şuan avrupada çok az, iyi paralar kazanabilirler.

Biz bu seneyi inşallah çifte kupa ile kapatıp hem imajı toplar hem de yönetim boşluğunu kapatırsak önümüzdeki yılın kadrosunu konuşabiliriz.