2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Abilerim, kardeşlerim.
Daha Allah'ın izniyle kazanacağımız Eurocup ve Lig Şampiyonluğu var.
Allah'ın izniyle bu 2 kupayı aldıktan sonra transferleri konuşup, kadromuzu yazarız :)

Wanamaker oyun kurucu meziyetleri açısından nasıl bir oyuncu (saha görüşü,pas yeteneği,tempoyu ayarlama,savunmayı okuyabilme vs)

Partic Young Olympiakos ile 2 senelik kontrat yapmıştı. Oly serbest bırakmazsa almamız mümkün olmaz.

Young avrupayı parçalayacak, sakatlanmadan önce rakipsizdi pota altında yaşı da genç henüz. Bizde özellikle Arroyo sonrası bu kadar iyi uyum beklemiyordum. Yazın James ve Green belki bi ihtimal değişebilir, onun dışında Ataman'ın bütün kadroyu koruyacağını düşünüyorum.

Bence şu başlığa da adminler bi el atsa. Oyuncu havuzu transfer şeysine döndü. Hem de en en önemli dönemde. Yaa arkadaş bende heyecanlıyım gece yatarken kendi kendime kadro yapıyorum ama yarın bu senenin en kritik maçı var yahu yapmayın. Sonra konuşuruz. Yarın elenirsek şu yazdığınız isimlerin hepsi hayal olur. Erdem Resne ne de güzel ifade etmiş görüşlerini aynen paylaşıyorum.

Ergin Atamanın oyuncu gelişimine katkısı yoktur yazılmıştır genel olarak herkes mi böyle düşünüyor bir de bizim maçta renfroe yu çok beğenmiştim onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Panathinaikos forması giyen Antonis Fotsis, Türk vatandaşlığı aldı.
Yunan sitesi Sportit'in haberine göre; ailesi Heybeliada'lı olan Fotsis, 2 ay içinde Türk pasaportunu alacak. Fotsis'in ailesinin de Türk pasaportu bulunuyor. 35 yaşındaki oyuncunun Panathinaikos ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Ancak Fotsis yeni kurallara göre altyapıdan yetişmediği için olası bir transfer halinde Spor Toto Basketbol Ligi'nde yerli statüsünde forma giyemeyecek.

Panathinaikos forması giyen Antonis Fotsis, Türk vatandaşlığı aldı.
Yunan sitesi Sportit'in haberine göre; ailesi Heybeliada'lı olan Fotsis, 2 ay içinde Türk pasaportunu alacak. Fotsis'in ailesinin de Türk pasaportu bulunuyor. 35 yaşındaki oyuncunun Panathinaikos ile sözleşmesi bu yaz sona erecek. Ancak Fotsis yeni kurallara göre altyapıdan yetişmediği için olası bir transfer halinde Spor Toto Basketbol Ligi'nde yerli statüsünde forma giyemeyecek.

Diyelim ki sitenin geçtiği haber doğru olsun; bu haberin hem Fotsis' e, hem de bizlere ne faydası var anlayamadım?
Anlatılan sonuçlarına göre adamın Türk vatandaşlığına geçmesinin basketbola katkısı nedir?