2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Victor Rudd NBA yapamaz mı ? daha doğrusu yapabilir mi ?
Austin Daye'in Avrupa performansını seyreden var mı ?

Bu arada Ataman kadromuzun EL için yeterli olduğu birkaç takviyenin yeteceğini söylemiş

Can Topsakal seneye başa oynayacak bir kadro kuracağımızı söylemiş ama bütçe fazla olmayacakmış galiba. Açıkcası çok sağlam kadro kurmaliyız, Euroleague cok zor olacak. Seneye bütün büyük takımlarla oynayacağız. Acıkcası 20´lik 30´luk olacaksak hiç gitmeyelim daha iyi. Adı sanı önemli degil, yıldız olmasına gerek yok, iyi savaşçı karakterli oyuncu olsun yeter.

Ama Teodosicede hayır demem.

Uzun olarak Sim Bhullar bence fiziğiyle Avrupa´da çok fark yaratabilir. O cüsseyle Avrupa´da kimse onunla baş edemez diye düşünüyorum. Maaşı da 1 milyonun altındadır sanıyorum. Alternatif olarak ise yine d-league den Satnam Singh veya Fab Melo bence potansiyelli ve dikiş tutturursa Avrupa´da fark yaratabilecek isimler. Kimse yüksek paralara kadrosuna katmaz ise bize sıcak bakabilirler belki.

Barcelona'da seneye Samuels, S. Lawal ve Vezenkov'un durumları ne olacak? Vezenkov genç ve yetenekli tutma ihtimalleri yüksek ama kontrat durumunu bilmiyorum. ACB'de süre buluyor ama EL'de de oynayabileceği bir takıma gitmek isteyebilir. Lawal ve Samuels'in sakatlık durumları da önemli.

Bir de takip edemediğim için soruyorum. Eski Prokom'lu Motiejunas NBA'da süre bulabiliyor mu? Avrupa'ya dönme ihtimali var mı?

Onu bunu bilmemde öncelikle oyun kurucu olayını çok sıkı tutmalıyız diye düşünüyorum. Bobby Brown hazır Türkiye'ye gelmişken bir teklif yapılmalı kendisine.

Barcelona'da seneye Samuels, S. Lawal ve Vezenkov'un durumları ne olacak? Vezenkov genç ve yetenekli tutma ihtimalleri yüksek ama kontrat durumunu bilmiyorum. ACB'de süre buluyor ama EL'de de oynayabileceği bir takıma gitmek isteyebilir. Lawal ve Samuels'in sakatlık durumları da önemli.

Bir de takip edemediğim için soruyorum. Eski Prokom'lu Motiejunas NBA'da süre bulabiliyor mu? Avrupa'ya dönme ihtimali var mı?

Bu sene az oynadı sakatlıklarla boğuşuyor ama oynadığı zaman verimli oluyor genelde Nba takımları öyle ya da böyle kadrolarında yer açacaktır kendisine dönmesi kısa vadede mümkün gözükmüyor tabi sakatlığı çok çok ciddi boyutlarda ise bilemem.

savunmada Ndong katkısı verecek bir adam bu takımın şeklini çok değilştirir. Ona göre takımı kurarsın.

Lasme var işte o katkıyı veren.

Aslında azıcık paramız olsa da Teodosic´i alabilsek ben çok begeniyorum onu. Aslında zorlasak gelir, taraftarımıza karşı da bir sempatisi var hem ama iste Napolyon boşuna dememiş para diye. Her şey para, keşke alabilsek Fener de çatlar malum kaç yıldır alamıyolar. ��

Yalnız, Teodosic için öyle azıcık para yetmez sanki :)

Ekrem hocanin bir sezonluk daha sozlesmesi var diye biliyorum, biraktigina iliskin kaynaklar guvenilir mi?
Jelena da gitmis diyorlar. Kalacak bir yabanci varsa kendisiydi, ne olacagina dair bilgisi olan var mi?

Cok umutsuzuz yahu...

3 milyon dolar iyi bir kadro için yeterli olur mu?Galatasaray doğru bir sponsorla,iddaa,tv geliri ile klübün minimum katkısı ile bu bütçe imkansız mı?

Renkdaşlar bir şey soracağım. Oyuncu kontrat süreleri ve maaşlarını yazan bir site var mı? Ya da klüp sitelerinden bulabilir miyiz?

Oyuncu kontrat vs bilmiyorum. Maaş hesabı da yapmadım ama sevdiğim,bildiğim oyunculardan kadro alternatifleri yaptım. Henüz erken ve yönetim basketbola nasıl bakacak, bilmiyoruz hala. Ama bizimki de heyecan işte maruz görün :)
1. Kadro yapılanmam:
*Granger-Hackett
*Sinan-Mccolum-Göksenin
*Micov-Cenk Akyol
*Bargnani-Kuzminkas(Trey Thompkins)
*Lasme-Semih
Sanırım savunma zafiyeti yaşayacak bir takım oldu.
2.si :
*Huertal-Engin
*Sinan-Hackett-Mccolum
*Göksenin-Micov- Markoishvili
*Ryan Broekhoff (Moermann)-Trey Thompkins
*Lasme-Mbakwe-Semih
Daha koşan bir takım oldu. Huertal önderliğinde, kanatlar marko micov hackettla savunma da yapan ama şut da atabilen, ikili oyun oynayabilen uzunlara sahip bir kadro...
3.kadrom:
*Rochestie-Granger(Hackett)
*Sinan-Göksenin- jayce caroll(john diebler-kyle kuric)
*Micov-Emir(keith simmons)
*Bargnani-Kuzminkas(Trey Thompkins-Moermann)
*Lasme-Mahalbasic-Semih
Bu kadrolar için bayağı bütçe lazım farkındayım...

3 milyon dolar + yerli genç oyuncular bence yeter de artar.Erkek takimi 6-7 milyon arası bisey zaten.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi