2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

MCcollum-Transfer
Sinan-Göksenin-Transfer
Micov-Transfer
Transfer-Davis(10-12 dakika kalabilir gayet verimli oluyor.)
Lasme-Transfer(Burası önemli kesinlikle adam yiyen olmalı.)

Gelecek sezon takıma katılacak 5 üst düzey oyuncuyla bu takımın neler yapabileceğini siz düşünün artık.

Bobby Brownu alabilirsek Mccollumla devam etmemiz ne kadar doğru olur bilmiyorum ben. Brown büyük oyuncu çok isterim gelmesini. Dunstonla Lasmeyle de dehşet korkutucu oluruz. Twitterda bir iki yerde bütçe üç katı olacak falan diye bişeyler yazılmış bana çok saçma geldi açıklaması, 10 milyon dolara tavım ben. 10 milyon büyük para

Bobby Borown saf bir point guard, ama onun sahnede olmadığı zamanlarda katkı vermesi için Eric yada ona yakın ayarda bir oyuncu şart. Eurolig'de kadro derinliği çok önemli.

Nedense Moerman'ı çok istiyorum bizim takımda umarım izleriz.

Bobby Borown saf bir point guard, ama onun sahnede olmadığı zamanlarda katkı vermesi için Eric yada ona yakın ayarda bir oyuncu şart. Eurolig'de kadro derinliği çok önemli.
Minumum 2 2.5 gibi bir bütçe gerekiyor hatta daha fazla

Bu kulüp futbol takımına aptalca transfer ödemeleri yapmayıp (Beşiktaş gibi ciddi hesap kitap yapıp) şu takıma biraz bütçe ayırsın artık, eğer euroligi almak istiyorsak. Bu takım euroligi alır bunu görmemek aptallık.

Bu kulüp futbol takımına aptalca transfer ödemeleri yapmayıp (Beşiktaş gibi ciddi hesap kitap yapıp) şu takıma biraz bütçe ayırsın artık eğer euroligi almak istiyorsak. Bu takım euroligi alır bunu görmemek aptallık.
Potansiyel var doğrudur ama El yi kaldırmak öyle 2 3 senede olmaz. Seneye de muhtemelen vasat bir performans gösteririz, 30 tane çok sert maç oynayacaksın ve kabul edelim ki Ergin hocanın dar rotasyon tercihleriyle başarılı olmamız zor. Öncelikli hedefimiz kalıcı olmak olmalı sonra başarı gelir bir şekilde

Seneye artık en azından lig için dar rotasyondan vazgeçmeliyiz. Çünkü bazı haftalarda 2 maç olacakmış. Dar rotasyonla çok zorlanırız. Ve en önemlisi seneye sezon başından itibaren top 16 sertliğinde geçecek sezon.

Takımın Gelecek sezon transfer bütçesi min.10 milyon $ civarı olacağını düşünüyorum.Seneye Euroleague'de haftada 2 maç oynanacak bu yüzden her ne kadar koçun 7-8 oyuncuyla oynama anlayışı olsa da seneye bu sayı 9-10'lara çıkmalı.Seneye şuanki takımda yabancılardan;
McCollum,Lasme,Micov Chuck(belki 8.yabancı olarak değerlendirilebilir.) Türk oyunculardan da Sinan,Göksenin kalır.Gelecek sezonki kadro düşüncem şu şekilde;
Jayson Granger(mike James)-Errick Mccollum
Sinan-Göksenin-Furkan Korkmaz
Micov-Cory Higgins
Moermann-Chuck ( Chuck'ı 8.yabancı olarak düşünüyorum.) 4 ya da 5'e bir uzun eklenilebilinir.
Lasme-Semih

Toplam Maliyet:11-12 milyon $ civarı.

Kesınlıkle Mccollum yanına gidicek Strelnieks tir.Parkedeki duruşu, fun da mental’ı euroleague seviyesine yakışır oyuncu.Hem forma numarası ’13’ hemde oyun tarzı bizlere Diamantidis’i andırıyor.İnşallah seneye takımda görmek istedigim en önemli oyuncu.

Seneye Teodosic ve pota altina yapilacak yildiz bir pivot ( Julio Tavares veya Marjanovic ) hamlesi ile. Diger mevkilere alinacak daha ekonomik maaliyetli oyuncularla Final-4 yapabiliriz.

Bencede teodosici zorlamalıyız kolay değil ama imkansızda değil fenere kendisi istemediği için gelmiyor ama zorlarsak getirebiliriz daha öncede yazdığım gibi taraftara sempatisi var zorlamalıyız

Uçmaya başladık daha birinci gün. Hele bir Lasme , Micov , Mccollumla sözleşme yenileyelim. Mccollum zor gerçi, ben kalacağını pek zannetmiyorum.Kalsa bile NBA zorlayacaktır önce.

Ben ne pahasına olursa olsun 4 numara icin Jerebkonun zorlanmasi gerektiğini düşünüyorum

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye EL kapalı lig olduğunda Türk ligindede mücadele edecekmiyiz ?

Evet devam edeceğiz.

Not: Oyuncu havuzu başlığını transfer bölümüne çevirmeyelim lütfen..Başlığın ilk mesajını okuyun lütfen.Bu sevdiğimiz beğendiğimiz oyuncular için bilgi paylaşım bölümü.Şunu alalım bunu alalım şekline sokulursa, çok güzel bir başlık katledilmiş olur.İsteklerinizi transfer başlığı açıldığı zaman paylaşırsınız.

Potansiyel var doğrudur ama El yi kaldırmak öyle 2 3 senede olmaz. Seneye de muhtemelen vasat bir performans gösteririz, 30 tane çok sert maç oynayacaksın ve kabul edelim ki Ergin hocanın dar rotasyon tercihleriyle başarılı olmamız zor. Öncelikli hedefimiz kalıcı olmak olmalı sonra başarı gelir bir şekilde

Lokomotif Kuban? Eurolig tecrübesi bizden daha az. CSKA'yı yenerlerse yüksek ihtimal şampiyonlar.

Uçmaya başladık daha birinci gün. Hele bir Lasme , Micov , Mccollumla sözleşme yenileyelim. Mccollum zor gerçi, ben kalacağını pek zannetmiyorum.Kalsa bile NBA zorlayacaktır önce.
Hocam Micov'un zaten bir yil daha sozlesmesi var, lasme kesin ilk hedef olmali ne yapip edilip kalmali. Mccollum konusunda ben de nba'e gider diye dusunuyodum ama sonra ozellikle bu final serisinde sunu fark ettim, atletik bir savunmaci karsinda cok fazla silahi yok. Bence kendiside bunun farkinda, yani su anda avrupada elit oyuncu klasmanina girdi, nba de bir kotu sezonda hersey sil bastan olur.

Ayrica cok akilli ve karakterli bir cocuk, israil ikinci liginden tirnaklari ile kaziyarak buralara geldigi icin ben belki summer league de sansini deneyecegini ama buyuk ihtimal avrupada devam edecegini dusunuyorum. Sanki Oly ona direk sulanacak gibi geliyor bana. Eger kalirsa yanina saf bir pg ile, ornegin zizis veya diot olabilir, bu seneden daha buyuk katki verebilir.

Ayrica seneye sinan'in kalacagini varsayarak goksenin ile onun yanina bir yerli daha ihtiyacimiz oldugu asikar. Dogru isim veya pozisyon icin yabancilara gore tercih yapilir ama rotasyona girecek 3 uncu bir yerli oyuncu bence sart, oteki turlu hem lig hem avrupa gitmiyor. Ideal kadro bence 7 yabanci 3 iyi yerli oyuncu ve 3 genc oyuncu seklinde olmali.

Arkadaşlar sezonu bitirmeden transfer konuşmak ne kadar doğru. Önce ligi kazanalım sonra bu konuları konuşmak için uzun bir yaz dönemi olacak.Avrupa tamam şimdi sıra ligde.