Yukarıda EL takımlarındaki oyuncuların elimizdeki Schilb,Jerrels ve Green' den bana göre pek bir artıları yok. Huertel,Tyus,Corey Higgins,Koponen,Lojeski,Samardo Samuels dışındakilerin El' e yakıştığını düşünmüyorum. Hoş biz seneye EL' de oynayacağız ve bu listedeki çoğu isim bu sene takımlarının başarısız olmasında en büyük pay sahipleri. Sırf ismi var diye transfer edip, bu kadar emekle, alın teriyle gelinmiş bir EL in çöpe atılması hiç hoşuma gitmez. Sonuçta bizde Galatasarayız. Sponsorunda, kulübünde devler liginde oynayacağımızın farkına varıp ona göre bütçe ayarlamaları lazım. En az 2 kalburüstü oyuncuyu parası bastırıp almamız gerekiyor başarı istiyorsak. Bana göre EL takımlarındaki 2. el adamlara yöneleceğimize, VTB ligine çökmek daha mantıklı. Hoş hepsinden önce TBL 'de alabileceğimiz oyunculara yönelmeliyiz.
Galatasaray baskette scout görevi bana verilse ilk gideceğim lig Güney Kore ligi olur ama
Galatasaray baskette scout görevi bana verilse ilk gideceğim lig Güney Kore ligi olur ama