Kubanın bütçesi çok yüksek yalnız koçları da muhteşem bir koçLokomotif Kuban? Eurolig tecrübesi bizden daha az. CSKA'yı yenerlerse yüksek ihtimal şampiyonlar.
Kubanın bütçesi çok yüksek yalnız koçları da muhteşem bir koçLokomotif Kuban? Eurolig tecrübesi bizden daha az. CSKA'yı yenerlerse yüksek ihtimal şampiyonlar.
Hocam Micov'un zaten bir yil daha sozlesmesi var, lasme kesin ilk hedef olmali ne yapip edilip kalmali. Mccollum konusunda ben de nba'e gider diye dusunuyodum ama sonra ozellikle bu final serisinde sunu fark ettim, atletik bir savunmaci karsinda cok fazla silahi yok. Bence kendiside bunun farkinda, yani su anda avrupada elit oyuncu klasmanina girdi, nba de bir kotu sezonda hersey sil bastan olur.
Ayrica cok akilli ve karakterli bir cocuk, israil ikinci liginden tirnaklari ile kaziyarak buralara geldigi icin ben belki summer league de sansini deneyecegini ama buyuk ihtimal avrupada devam edecegini dusunuyorum. Sanki Oly ona direk sulanacak gibi geliyor bana. Eger kalirsa yanina saf bir pg ile, ornegin zizis veya diot olabilir, bu seneden daha buyuk katki verebilir.
Ayrica seneye sinan'in kalacagini varsayarak goksenin ile onun yanina bir yerli daha ihtiyacimiz oldugu asikar. Dogru isim veya pozisyon icin yabancilara gore tercih yapilir ama rotasyona girecek 3 uncu bir yerli oyuncu bence sart, oteki turlu hem lig hem avrupa gitmiyor. Ideal kadro bence 7 yabanci 3 iyi yerli oyuncu ve 3 genc oyuncu seklinde olmali.
Kubanın bütçesi çok yüksek yalnız koçları da muhteşem bir koç
Zaten bütçesiz olmaz bu iş, Ayrıca Efes'te bütçe varda ne oluyor. Ben bizim hocanın aynı bütçelerle Bartzokas'tan daha üstün olduğunu düşünüyorum. Bizde en önemli konu hocaya tam destek verecek yönetimin olması.
Ne zamanı ne yeri ama Ergin hoca acayip abartılıyor bazen. Efesi de çalıştırdı benim hatırladığım Avrupada bir başarısı yok El arenasında bir bizle ciddi manada top 8 başarısı var. Önce orada başarılı olsun istikrarlı olarak. Sonra Avrupanın en iyi koçlarından biri yakıştırmasını haketsin. Dediğim gibi Kubanın büyük bütçesi var Delaney Randolphun aldığı ücretler 3 milyon toplam takımın bir de geri kalanı var Singletondan tut Clavere kadar. Sözün özü Bartzokasla koçu karşılaştırmam ben Bartzokas çok özel bir koç. Bazen Obradovicle de böyle karşılaştırma oluyor şaşıyorum açıkçası duygusal bakılıyor birazZaten bütçesiz olmaz bu iş, Ayrıca Efes'te bütçe varda ne oluyor. Ben bizim hocanın aynı bütçelerle Bartzokas'tan daha üstün olduğunu düşünüyorum. Bizde en önemli konu hocaya tam destek verecek yönetimin olması.
Ne zamanı ne yeri ama Ergin hoca acayip abartılıyor bazen. Efesi de çalıştırdı benim hatırladığım Avrupada bir başarısı yok El arenasında bir bizle ciddi manada top 8 başarısı var. Önce orada başarılı olsun istikrarlı olarak. Sonra Avrupanın en iyi koçlarından biri yakıştırmasını haketsin. Dediğim gibi Kubanın büyük bütçesi var Delaney Randolphun aldığı ücretler 3 milyon toplam takımın bir de geri kalanı var Singletondan tut Clavere kadar. Sözün özü Bartzokasla koçu karşılaştırmam ben Bartzokas çok özel bir koç. Bazen Obradovicle de böyle karşılaştırma oluyor şaşıyorum açıkçası duygusal bakılıyor biraz
Efes'de ki Ergin hocayla bizdeki veya Beşiktaş'daki Ergin hocayı bir tutma. Hocanın bu taraftar ve kulüp etkisiyle gücü bir kaç seviye artıyor. Hoca maddi sorunlarla boğuştuğundan çoğu zaman maça konsantre olamamıştır. Aynı şartlarda getir Obra'yı Bartzokas'ı çuvallar giderler.
Diğer konu Kuban'ın oyuncuları en üst seviye oyuncular değiller. O takımda bir tane bile 1.ci sınıf oyuncu yok. Yine iddia ediyorum Lasme ve Micov seviyesinde bile değiller. Seneye çok iyi bütçe bizim takıma sağlanırsa ozaman tekrar hocanın abartıldığını belirtirsin.
Obradovicle aynı cümle içinde kullanmayalım hocam bence. Obradovic olağanüstü bir antrenör, emin olun seneye başarılı olursa en çok ben sevineceğim yanlış anlamayın başarısız olur da demiyorum inşallah başarılı olacaktır da. Ama Ergin hocayı bir seneye görelim diyorum, daha önce yüksek bütçeleri batırmışlığı var demek istedim sadece. Yani katılmadığım nokta şu Ergin Atamana bütçe var 20 milyon mesela çok çok başarılı olur. Böyle bir dünya yok bir kere onu unutalım, Ergin hocanın kariyer senesi de bu sene değildir ayrıca. Acayip kötüydü uzunca süre çok daha fazlasını yapabilir hatta İpekçi atmosferi olmazsa o formsuzluğu kupaya maloluyordu. Bence zirvesi o top 8 dönemi ve şampiyonluğumuz.Efes'de ki Ergin hocayla bizdeki veya Beşiktaş'daki Ergin hocayı bir tutma. Hocanın bu taraftar ve kulüp etkisiyle gücü bir kaç seviye artıyor. Hoca maddi sorunlarla boğuştuğundan çoğu zaman maça konsantre olamamıştır. Aynı şartlarda getir Obra'yı Bartzokas'ı çuvallar giderler.
Diğer konu Kuban'ın oyuncuları en üst seviye oyuncular değiller. O takımda bir tane bile 1.ci sınıf oyuncu yok. Yine iddia ediyorum Lasme ve Micov seviyesinde bile değiller. Seneye çok iyi bütçe bizim takıma sağlanırsa ozaman tekrar hocanın abartıldığını belirtirsin.
Ne zamanı ne yeri ama Ergin hoca acayip abartılıyor bazen. Efesi de çalıştırdı benim hatırladığım Avrupada bir başarısı yok El arenasında bir bizle ciddi manada top 8 başarısı var. Önce orada başarılı olsun istikrarlı olarak. Sonra Avrupanın en iyi koçlarından biri yakıştırmasını haketsin. Dediğim gibi Kubanın büyük bütçesi var Delaney Randolphun aldığı ücretler 3 milyon toplam takımın bir de geri kalanı var Singletondan tut Clavere kadar. Sözün özü Bartzokasla koçu karşılaştırmam ben Bartzokas çok özel bir koç. Bazen Obradovicle de böyle karşılaştırma oluyor şaşıyorum açıkçası duygusal bakılıyor biraz
Emre kardeşim temel de haklısın ama efes bir hocanın genel değerlendirmesi açısından heralde olabilecek en kötü takım. Klüp demiyorum bilerek çünkü hala patron şirketi kafası ile yönetilen bir takım efes. Efesi baz alırsak sadece ataman değil, ivkovic, david blatt, perasoviç, ufuk sarıca, bunların hepsi başarısız.
Obradovicle aynı cümle içinde kullanmayalım hocam bence. Obradovic olağanüstü bir antrenör, emin olun seneye başarılı olursa en çok ben sevineceğim yanlış anlamayın başarısız olur da demiyorum inşallah başarılı olacaktır da. Ama Ergin hocayı bir seneye görelim diyorum, daha önce yüksek bütçeleri batırmışlığı var demek istedim sadece. Yani katılmadığım nokta şu Ergin Atamana bütçe var 20 milyon mesela çok çok başarılı olur. Böyle bir dünya yok bir kere onu unutalım, Ergin hocanın kariyer senesi de bu sene değildir ayrıca. Acayip kötüydü uzunca süre çok daha fazlasını yapabilir hatta İpekçi atmosferi olmazsa o formsuzluğu kupaya maloluyordu. Bence zirvesi o top 8 dönemi ve şampiyonluğumuz.
Ya Obradoviç nezaman seyircisiz kupa kaldırmış, Pana, eski İtalyan takımları, eski Yugoslav takımları. Hepsinde inanılmaz seyirci desteği vardı. Seyircisiz olmaz zaten. Tek sıkıntı güçllü bütçe ve güçlü yönetim. Artı taraftarla beraber hayran olduğun hocaların seviyesine çıkar hoca. Zaten eğer birgün eurolig alınacaksa bu yerli hocayla olacaktır.
Pg: Khostov
Sg: Pangos
Sf: Rudd
Pf: D. Smith
C: Mahalbasic, Mavrokefalidis. Eşleştiğimiz rakiplerimizden bize karşı iyi performans sergileyen birkaç oyuncu. Dahası da vardır aklımda kalanlar bunlar. Gerçi bize karşı bu sene çok vasat oyunculardan bile özel performaslar geldi Özellikle Khostov ve Donta Smith çok özel oyuncular bir de yanlarına tadı damağımda kalan Markoishvili gelirse ne mutlu olurum, ne mutlu olurum. Özledim Marko Paşa...