2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Ekrem Memnun sonrası kadın şubede ciddi bir dağılma süreci yaşanır diye bekliyordum ama, Avrupa şampiyonu apoletli koçla anlaşılmış. Bütçe de 4 milyon deniyor. Türkiye'de başarı için hep çok büyük bütçelerle takım kurulur bilinci olduğu için bu rakam az gelebilir ama, iyi kimya ve iyi koçla başarılı işler yapılabilir. Ben Maljkovic hamlesini olumlu buluyorum.

Bu yönetimden beklemeyeceğim bir hamle oldu. Bütçe 4 milyon lira denmiş ama ben de diğer üyeler gibi, Maljkovic iddialı bir takım kuramayacağı bir yere gelmez diye düşünüyorum. Umarım iyi bir sponsor bulunur.

Bu seneki bütçemiz ne kadardı, bilen var mı?

Milica Dabovic 34 yaşında basketbol hayatının son dönemlerine gelmiş. Oyunuyla değil de fiziğiyle daha çok gündeme gelen bir oyuncuyu transfer etmek büyük hata olur kanımca. Kısıtlı bütçeyle daha sağlam tercihler yapılması gerektiği kanaatindeyim.

Marina Maljkovic ile anlaşıldıysa gerçekten bu yönetimden hiç beklenmedik hareket olur!! Bütçe de 4 deniyor tam bilgisi olan var mı bu konuda? Sanırım Milica transferi de gerçekleşiyormuş..Hayırlısı olsun

Kadın basketbol takımı bütçesi geçen sene 3.2 milyon dolar bu sene 1.8 milyon dolarmış.Gelecek sene yazılan gibi 4 milyon TL .İnşallah biraz daha artar bütçe..

Milica Dabovic 34 yaşında basketbol hayatının son dönemlerine gelmiş. Oyunuyla değil de fiziğiyle daha çok gündeme gelen bir oyuncuyu transfer etmek büyük hata olur kanımca. Kısıtlı bütçeyle daha sağlam tercihler yapılması gerektiği kanaatindeyim.

Gündemde olan sadece fiziği değil yalnız. Oyunu da pek tabii ki gündemde. Guardlara yaptığı baskı, fiziğinden daha ön planda kesinlikle.

Gelirse eğer çok iyi bir transfer olur bizim için.

En iyi zamanlarında gelip pek bir katkı veremeyen Milica şimdi ne verecek, 4 milyon tl bütçe nedir dalga geçiyorlar insanlarla..

Bilyoner.com KBL takımlarından AGÜ transfer hareketlerine devam etti, Ayşegül Günay (Galatasaray), Dila Aşkın (Yakın Doğu) ve Gizem Sezer'i (Yakın Doğu) kadrosuna kattı.

Geçen sezonki kadrosundan Chelsea Gray ve Tanisha Wright ile yeniden sözleşme yapan AGÜ, Galatasaray'dan da Ann Wauters ve Jelena Dubljevic ile anlaşmıştı.

AGÜ böylece Galatasaray'dan üç oyuncu transfer etmiş oldu.

yerliye ihtiyacımız varken bu nasıl iş anlamadım

Işıl, Cansu, Bahar, genç oyuncular + 4 yabancı yeter, rotasyonu dar tutup kaliteli oyuncular almak daha mantıklı kadın basketbolunda hele Euroleague de şimdilik yok gözüküyorken.