Genç oyuncularımızın pişmesi daha önemli bence de.
Yeni hoca ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Denize düşerken yılana sarılır derken sanki başkasını kastetmiş gibi geliyor bana,Maljkovice neden bunu söylesin?
Biraz ucuz bir laf oluyor o şekilde ondan yakıştıramadım açıkçası.Yalnız orada birisi sormuş, Marina Maljkoviç'le mi ilgili, Can Topsakal'la mı ilgili diye, cevap olarak photoshopla ilgisi yok demiş.
Biraz ucuz bir laf oluyor o şekilde ondan yakıştıramadım açıkçası.
Mihriban Oğuz sevdiğim bir kişilik ama bu tweet Marina Maljkoviç ile ilgiliyse hiç katılmıyorum. Ekrem hoca Galatasaray efsanesi, hiç birimiz için yeri dolmaz ama hocanın kurduğu takımı her yıl geriye düşürmeye çalışan bir yönetim var zaten, Marina Maljkoviç'in bir mirasa konduğu gibi bir algıya nasıl kapıldığını merak ettim...
Marina Maljkoviç Ekrem hocadan sonra gelebilecek en doğru isim, kariyeri zaten başarılı, üstelik düşük bütçelerle çalışmış genç bir hoca, son Avrupa Şampiyonasında Sırbistan'ı Avrupa Şampiyonu yaptı, turnuvanın en iyi basketbolunu oynayan takımdı.
Ekrem hocayı hepimiz seviyoruz ama burada onu gitmesi için herşeyi yapanları eleştirmek ayrı, bu eleştirileri Marina Maljkoviç üzerinde yapmak ayrı.
Bu şekilde ki eleştirileri Oktay hocayla yollar ayrıldığında yerine gelen Ergin hoca üzerinden yapanlarda oldu. Cem hocayla anlaşıldığında, vazgeçip Ekrem hoca getirildiğinde de gördük... Şuan Ergin hocayla yollar ayrılırsa yerine gelecek isim içinde aynı yorumlarla karşılaşacağız, ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum...
Katilmakla birlikte kuçuk bir elestiri getirecegim: Maljkovic dogru bir isim ama daha dogrusu da var kanimca, o da Hejkova. Prag'dan koparmak mumkun mu, orasi tartisilir tabii.