2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Milica Dabovic'ten sonra sanırım Antonija Misura ile ilgileniyoruz. Twitter'da Türkiye'de hangi takım daha iyi ve hangi takımda oynamalıyım diye tweet atmış, hepsinde biz öndeyiz. Hocasından oyuncusuna hepimiz taş gibi takım olacağız önümüzdeki sene. :)

Arkadaşlar, bu söylenenlerin hepsi söylenti yalnız.

Beklentiyi yükseltip de hayal kırıklığına uğramayın diye söylüyorum. Başımızdaki yönetim ve şubeyle ''ilgilenen'' kişiler değişmedi henüz.

Mihriban Oğuz sevdiğim bir kişilik ama bu tweet Marina Maljkoviç ile ilgiliyse hiç katılmıyorum. Ekrem hoca Galatasaray efsanesi, hiç birimiz için yeri dolmaz ama hocanın kurduğu takımı her yıl geriye düşürmeye çalışan bir yönetim var zaten, Marina Maljkoviç'in bir mirasa konduğu gibi bir algıya nasıl kapıldığını merak ettim...

Marina Maljkoviç Ekrem hocadan sonra gelebilecek en doğru isim, kariyeri zaten başarılı, üstelik düşük bütçelerle çalışmış genç bir hoca, son Avrupa Şampiyonasında Sırbistan'ı Avrupa Şampiyonu yaptı, turnuvanın en iyi basketbolunu oynayan takımdı.

Ekrem hocayı hepimiz seviyoruz ama burada onu gitmesi için herşeyi yapanları eleştirmek ayrı, bu eleştirileri Marina Maljkoviç üzerinde yapmak ayrı.

Bu şekilde ki eleştirileri Oktay hocayla yollar ayrıldığında yerine gelen Ergin hoca üzerinden yapanlarda oldu. Cem hocayla anlaşıldığında, vazgeçip Ekrem hoca getirildiğinde de gördük... Şuan Ergin hocayla yollar ayrılırsa yerine gelecek isim içinde aynı yorumlarla karşılaşacağız, ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum...

Biraz ucuz bir laf oluyor o şekilde ondan yakıştıramadım açıkçası.

Zaten Marina Maljkoviç'e dediyse çok alakasız olmuş. Kulanılan cümlelerde hiç hoş değil, üstelik bir mirasa konma gibi bir durum söz konusu değil, neredeyse yönetim sayesinde Ekrem hocanın kadrosundan oyuncu kalmamışken neyin mirası bu. Birde Marina Maljkovic'i kariyeri ortada, tartışılacak birisi değil.

Ekrem hoca hepimizin efsanesi ve birgün tekrar gelecektir, burada elestirilmesi gerekenler Ekrem hocayla yolları ayırmak için elinden geleni yapan Galatasaray yönetimidir, bunu yaparkende Marina Maljkovic üzerinden yapmak mantık dışı.

Mihriban Oğuz sevdiğim bir kişilik ama bu tweet Marina Maljkoviç ile ilgiliyse hiç katılmıyorum. Ekrem hoca Galatasaray efsanesi, hiç birimiz için yeri dolmaz ama hocanın kurduğu takımı her yıl geriye düşürmeye çalışan bir yönetim var zaten, Marina Maljkoviç'in bir mirasa konduğu gibi bir algıya nasıl kapıldığını merak ettim...

Marina Maljkoviç Ekrem hocadan sonra gelebilecek en doğru isim, kariyeri zaten başarılı, üstelik düşük bütçelerle çalışmış genç bir hoca, son Avrupa Şampiyonasında Sırbistan'ı Avrupa Şampiyonu yaptı, turnuvanın en iyi basketbolunu oynayan takımdı.

Ekrem hocayı hepimiz seviyoruz ama burada onu gitmesi için herşeyi yapanları eleştirmek ayrı, bu eleştirileri Marina Maljkoviç üzerinde yapmak ayrı.

Bu şekilde ki eleştirileri Oktay hocayla yollar ayrıldığında yerine gelen Ergin hoca üzerinden yapanlarda oldu. Cem hocayla anlaşıldığında, vazgeçip Ekrem hoca getirildiğinde de gördük... Şuan Ergin hocayla yollar ayrılırsa yerine gelecek isim içinde aynı yorumlarla karşılaşacağız, ben bunun doğru olduğunu düşünmüyorum...

Katilmakla birlikte kuçuk bir elestiri getirecegim: Maljkovic dogru bir isim ama daha dogrusu da var kanimca, o da Hejkova. Prag'dan koparmak mumkun mu, orasi tartisilir tabii.

Maljkovic yüzünden mi denmiş ona pek reaksiyon vermemiş ama Birisi Misura'ya olan ilgimiz yüzünden mi demiş ona reaksiyon vermiş