2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Jared Cun. ismi de mi geciyor GS ile? Onu bilmiyorum. Bu eski Kings'li arkadasa Kings yeniden teklif yapti min. kontrattan, GS'de bi teklif yapmis. Ergin Ataman cok istiyor bu adami galiba (istenmeyecekte adam degil), adam yoksa bence avrupa'ya gitmez projeye inanmasa... Amerika'da kendini ispatladi fazlasiyla cunku... Cok bilgi oldu yeter bu kadar ;) Gerisini de birileri paylasir mutlaka. Insallah bu transfer olur ve gercekten iyi olur :)))

Jared Cun. ismi de mi geciyor GS ile? Onu bilmiyorum. Bu eski Kings'li arkadasa Kings yeniden teklif yapti min. kontrattan, GS'de bi teklif yapmis. Ergin Ataman cok istiyor bu adami galiba (istenmeyecekte adam degil), adam yoksa bence avrupa'ya gitmez projeye inanmasa... Amerika'da kendini ispatladi fazlasiyla cunku... Cok bilgi oldu yeter bu kadar ;) Gerisini de birileri paylasir mutlaka. Insallah bu transfer olur ve gercekten iyi olur :)))

Arkadaslar kimdir bu Kings'li.

Fredette ollabilir mi?

Fredette Çin'e gitti. Tarife uygun bir isim Kevin Martin. 33 yaşında, 6 sezon Sacramento'da oynamış şu anda free agent,sözleşme arıyor. Gelir-gelmez durumunu bilmiyorum ama şöyle bir bakındım hakkındaki haberlere; Chicago, GSW ve özellikle Knicks'in sözleşme önerebileceği yazılmış. Hayırlısı olsun diyelim.

Dün yazmıştım başka bir hesapta görüp. Fcn de haber geçtiyse gerçeklik payı var demektir. Forumca ilene ilene Kristic işi yattı sanırım. Muhtemel ilk aday Lasme geçiyordu. Cezasının hala belli olmaması cidden ilginç. Onun dışında muhtemel hedeflerimiz kimler olabilir? Piyasada kim kaldı?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Krstic transferinin tutacagını düşünüyordum. Umarım kalır. Kalır ve tutmazsa sezon ortası Lasme ile imzalardık. Çok önemli bir hucum gücü ve tecrübeydi. Yaşadıgı sakatlık ağır olsada ( genellikle o sakatlıktan atletik oyuncular daha çok etkileniyor. Krstic atlet, hızlı ve çok ta zıplayan biri değildi) transferin tutacagını düşünüyordum. Sanırım senelik 600 bin euro'ya anlaşmıştık.

Gelelim kısa transferine; Jordan Crawford olursa çok çok iyi olur. Yönetimin biraz fedekarlık yapması lazım. Nba'de belli bir seviyede oynarken kırık kafası ile Çine düştü. Skor anlamında Gou'dan daha iyi. Umarım alırız. Kevin Martin ismi yazılmış yukarıda ama ihtimal çok az gibi. Garcia forvet değil mi?

Valla benim beklenti büyüdü iyice, crawford ayarında biri olmayacaksa üzülürüm baya, Kenan falan olursa evde biryerleri kırıp dökerim.

Su bir gercek ki bu forumda hangi guard gelecek kim ne olacak,kimsenin net bir sey bildigi yok.Yok 2 satir yaziyorum,yok surpriz,duyarsiniz vs.. falan hepsi bunlarin tahmini dusunceler.

Crawford icin bir beklentiye girmemek lazim. Yoksa Diarra'lar gelecek diye Tolga Cigerci'ler, Bony gelecek diye Eren'in gelmesi ve gecmis yillardaki gibi Roberto Pires ucaga bindi geliyor denip Marek Heinz'in gelmesi....orneklerinde oldugu gibi hayal kirikliklari icine girilmesin. Bu klupte bu yapi her zaman var..Beyfendiler sonra kombine satamiyoruz derler :)