2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Su bir gercek ki bu forumda hangi guard gelecek kim ne olacak,kimsenin net bir sey bildigi yok.Yok 2 satir yaziyorum,yok surpriz,duyarsiniz vs.. falan hepsi bunlarin tahmini dusunceler.

Crawford icin bir beklentiye girmemek lazim. Yoksa Diarra'lar gelecek diye Tolga Cigerci'ler, Bony gelecek diye Eren'in gelmesi ve gecmis yillardaki gibi Roberto Pires ucaga bindi geliyor denip Marek Heinz'in gelmesi....orneklerinde oldugu gibi hayal kirikliklari icine girilmesin. Bu klupte bu yapi her zaman var..Beyfendiler sonra kombine satamiyoruz derler :)

Ben artık beklentiye girdim valla, yapacak birşey yok.. Krstic lasme değişimi ve kaliteli bir 2 numara çok fark edicek ..

Ama dediklerine katılıyorum :)

Krstic'ı hiç sevmiyordum en ufak bir yararınında olacağını düşünmüyorum zaten gözümde çok karaktersiz bir adam yunanistan maçındaki kavgada sandalye atmasına az sövmedim,Efes'te sakatlandığında da sevinmistim basketbol hayatı biter artık diye adam bize geldi umarım tüm sülalesi gelmek istemez de yatar bu iş.

Diyelim ki karısı gelmek istemiyor. O halde kendisine başka bir takım bulur, neden basketbolu bırakmak istesin ? Bence Kristic kendisini denedi, basketbol oynayacak heyecanı bulamadı. Eşini öne sürüyor.

Önümüzde Dorsey örneği varken her ne sebepten olursa olsun isteksiz adamı oynamaya ikna etmenin manası yok. Eğer kulube böyle bir taleple geldiyse tek bir kelime dahi edilmeden kontratı feshedilmeli.

Fırsat bu fırsat Krstic ile yollar ayrılmalı..Lasmeyi beklemeyi tercih ederim ben..Zaten hocanın kafasındaki 5 belli..Russ- Transfer- Micov- Daye- Tyus!! Gerekirse Deon da 5 de süre alır bu bizi 2-3 ay rahatlatır!!

Lasme'nin cezasini beklemek en iyisi olur, ay sonuna kadar artik aciklanir heralde. Gelmek istemeyen adami zorla getirecek bir koc degil Ataman, menajeriyle de arasi iyiyken ayrilir bence.
Peki Tanju abi Krstic'in sözleşmesinin detaylarını bilmiyorum onun için soruyorum. Krstic bize tazminat ödeyecek mi ? Transferine ödediğimiz parayı geri alabilecek miyiz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme olayında beklemekte fayda var. 3 ay ceza alırsa Lasme'yi herkes ister ancak bu ilk vakası değil geçen sezon Pana'yla bu sebeple anlaşamamıştı. Olayın tekrarı halinde ciddi bir ceza alacak ve takımın bir lisans hakkıyla beraber sezon ortası oyuncu arama riskiyle de karşı karşıya bırakacak. Lasme dışında Nba'den bize uygun uzunlar da düşebilir.Acele etmeye bence gerek yok piyasayı yakından takip ediyoruzdur diye düşünüyorum. Uygun combo guard da uzun da bulunabilir diye düşünüyorum.

Krstic zamanında karşıyaka seyircisine güzel bir cevap vermişti. Ordan biraz seviyorum aslında :D

[video=youtube;eydhfl3C-b0]https://www.youtube.com/watch?v=eydhfl3C-b0[/video]

Senli benli yazmak adetim değil. Hawkins gibi elimizde patlamasını beklemektense sakat Krstici tercih ederim. Bu benim görüşüm. Değişmez. Sizin görüşünüz eroinman da olsa kalsın olabilir. O da sizin görüşünüz. Prensipler farklıdır.

Peki Tanju abi Krstic'in sözleşmesinin detaylarını bilmiyorum onun için soruyorum. Krstic bize tazminat ödeyecek mi ? Transferine ödediğimiz parayı geri alabilecek miyiz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henuz para odemedik ki? Tazminat kovalarsak vermek zorunda Krstic, he inat edip ben yatayim da diyebilir o riski var gelmesini istemenin. Dedigim gibi menajerle hocanin arasi iyi oldugu icin kolaylik saglar yoksa ayni menajer sene icinde odeme sorunu yasarsak baska oyuncudan cikartabilir acisini, basketbolda isler boyle malesef.

Lasme, sadece Euroleague'de oynayacaksa, patlama riski yok.Çünkü , Euroleague'de sadece bir kez sezon bası kan örneği alınıyor bildiğim kadarıyla. Ama önce cezasının belli olması lazım. Altı ay ceza alması ihtimali baya yüksek.