2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Kristic versin sözleşme bedelinin yarısını. Ona ödemeyecegimiz parayla birlikte etti 900 bin euro. Mis gibi uzun alırız bu paraya. Hatta bi kısmı sg ye kayar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lasme'nin cezasini beklemek en iyisi olur, ay sonuna kadar artik aciklanir heralde. Gelmek istemeyen adami zorla getirecek bir koc degil Ataman, menajeriyle de arasi iyiyken ayrilir bence.
Hiçbir adamı hiçbir Koç zorla getirmemeli zaten,sonuçta köle ticareti değil ama diğer taraftan da kontratların da bir bağlayıcılığı olmalı her zaman,sonuçta planlar ona göre yapılıyor.sözün özü gelmek istemeyen eşi ise bişekilde o sorun aşılır bence ama krstic de gelmek istemiyorsa o zaman zaten gelmemeli ama diğer taraftan yeni sezon için sıkı çalıştığını söyleyen,Twitter'dan paylaşımlarda bulunarak sezona ve geri dönüşüne karşı heyecanlı olduğunu düşündüren bir oyuncunun da gelmek istememesi bana garip gelir doğrusu.

ayrıca mesaj kutun dolu olduğu için msj atılamıyor,öyleyse ben de buradan sorayım,arkadaşlarımız da faydalansın.söylediklerinden kişisel olarak 1.sıradaki oyuncunun sg olduğu,2.sıradaki oyuncunun da combo olduğu çıkarımını yaptım.isim veremiyorsun biliyorum bu bahsettiğin oyuncular arasında sence ciddi bir kalite farkı var mı ve eğer paylaşabilirsen,biz ne teklif ettik onlar ne istiyor,bunlar bizim için oldukça aydınlatıcı veriler olacaktır.

Kristic versin sözleşme bedelinin yarısını. Ona ödemeyecegimiz parayla birlikte etti 900 bin euro. Mis gibi uzun alırız bu paraya. Hatta bi kısmı sg ye kayar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krstic'in sözleşmesi 600 bin dolar civarında değil miydi? O civarda iyi uzun bulmak ta kolay değil. Semih bence de akıllıca olur. Ama bize o paraya gelir mi?

Lasme'nin cezası belli olmadı. Herkes 3 ay ceza alacağını düşünüyor ama 3 ayı geçerse onu da düşünemeyiz.

Colton İverson kesilirse kesinlikle düşünülmelidir.

Diyelim ki karısı gelmek istemiyor. O halde kendisine başka bir takım bulur, neden basketbolu bırakmak istesin ? Bence Kristic kendisini denedi, basketbol oynayacak heyecanı bulamadı. Eşini öne sürüyor.

Önümüzde Dorsey örneği varken her ne sebepten olursa olsun isteksiz adamı oynamaya ikna etmenin manası yok. Eğer kulube böyle bir taleple geldiyse tek bir kelime dahi edilmeden kontratı feshedilmeli.

Eğer gerçekten haber doğruysa ben de bu şekilde düşünüyorum. Krstic'i bu forma altında görmek isterdim aslında, özellikle EL maçlarında fundamental ve tecrübelerine de ihtiyacımız olabilirdi ama gelen uzunlardan sonra bunun biraz riskli olduğunu düşünüyorum.

Aynı şekilde, Krstic giderse de Lasme'yi çok sevmeme rağmen gelmesinin şu şartlar altında çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Tıpa tıp aynı olmasalar da o bölgede artık benzer özelliklere sahip Tyus var. EL maçlarına bile gerek yok, her sene Fenerbahçe'ye karşı uzunlarda size problemi yaşıyoruz. Bunu belli maçlarda pozisyon alma ve alan savunması ile önüne geçsek de özellikle serilerde bir yerden sonra size sebebiyle kaybediyoruz.

Eğer Krstic haberi doğru ise, bence hemen kendisiyle fesih edilmeli ve Lasme seçeneğinden önce güçlü, atlet ve uzun bir pivot almayı düşünmeliyiz. Micov, Schilp ve Diebler'ın savunması yok zaten, Krstic'in de o bölgede zaaf yaratması bizim adımıza iyi değil.

O bölgeyi karartabilecek birini bulabilirsek ve 2 numaraya savunması ortalama üstü olan mümkünse sağlam bir combo guard alınırsa üstte saydığım 3 oyuncunun savunma zaaflarını da kapatarak onları daha efektif kullanabilmemizi de sağlayacaktır.

Krstic'in sözleşmesi 600 bin dolar civarında değil miydi? O civarda iyi uzun bulmak ta kolay değil. Semih bence de akıllıca olur. Ama bize o paraya gelir mi?

Lasme'nin cezası belli olmadı. Herkes 3 ay ceza alacağını düşünüyor ama 3 ayı geçerse onu da düşünemeyiz.

Colton İverson kesilirse kesinlikle düşünülmelidir.

600 bin euroydu kontrat, Semih'in kontrası olması lazım ki hiç düşünülmedi bugüne kadar. Lasme bence 6 ay alır, Krstic giderse ve 3 ay ceza alırsa bence piyango olur bizim için. Listenin ilk sırasındaki ismi kadro yapısı itibariyle Goudelock'un önüne koyarım ben ama görüşmeler iyi gitse de kolay transfer değil, diğer isim de gayet iyi ve onun alınması daha rahat duruyor.

Krstic'inki gibi "muallak" konularda şubemiz Twitter hesabını daha sık kullanmalı. Üç cümlelik açıklamayla dedikoduların önüne geçilebilir.

Şubeden okuyan birileri varsa, lütfen bu önerimi düşünsün.

Şu kafa karışıklığından çok sıkıldım gercekten o gelcek derken anlaştığımız oyuncunun cayması falan baya sıkıntı bu transfer dönemleri.

Krstic bir ara gerçekten inanmıştım gidicek diye çok güzel bir para kalırdı bize ama malesef olmadı. Belli ki oynamaya niyeti yok daha sezon başından böyle yapıyorsa ayrıca çok ciddi bir sakatlıktan çıktı ben bu oyuncudan beklediğimiz katkıyı alamayacağımızı düşünüyorum.

600 bin euroydu kontrat, Semih'in kontrası olması lazım ki hiç düşünülmedi bugüne kadar. Lasme bence 6 ay alır, Krstic giderse ve 3 ay ceza alırsa bence piyango olur bizim için. Listenin ilk sırasındaki ismi kadro yapısı itibariyle Goudelock'un önüne koyarım ben ama görüşmeler iyi gitse de kolay transfer değil, diğer isim de gayet iyi ve onun alınması daha rahat duruyor.

Amerikalı mi Avrupalı mı Avustralya kıtasından mı? Combo mu değil mi? Nba'den nbdl'den mi Çin'den mi Avrupa'dan mı? Eurocup veya euroleague tecrübesi var mı?
Dış şutu var mı yok mu orta seviyede mi? Atletik mi değil mi? Set hücumuna mı yatkın fast break basketboluna mı? 25 yaş üstü mü altı mı? Ball handlingi iyi mi orta mı kötü mü? Birkaçına cevap verirsen buluruz kim olduğunu.

McCalebb yok dimi gündemde

Arkadaşlar Lasme ile Kristic arasında önemli bir fark var. Yanlış bilmiyorsam Kristic Lasme'ye göre çok daha ucuza oynuyor. Lasme tabi ki de geçen seneye göre daha ucuza imza atat ama Kristic ile aynı fiyata anlaşır mıyız, bilemiyorum. Bir de en az 3 aynamayacak. Bizim El'de içeride ki maçların çoğu ilk yarı. Bir daha yapmayacağının garantisi var mı bu da soru işareti. Kristic'te riskli, Lasme'de. Hangi risk daha alınabilir dikkatli incelemek gerek.

Görüşmeler iyi gidiyorsa ve dediğin kadar fark yaratacak bir oyuncuysa pürüzler giderilip bişekilde kadroya katılmalı bence ve anladığım kadarıyla sen biraz 2.sıradaki oyuncu olur gözüyle bakıyorsun ve umarım o oyuncu gerçekten fark yaratabilecek seviyede bir oyuncudur,bu hamle iddiamız açısından bence çok önemli.

bu arada tekliflerimizle oyuncuların istekleri arasındaki farklar ne durumda..?