2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Çin'de sezonun kısa olması gibi bir durum var. Play-of'a kalmayan takımlar Şubat sonunda bitiriyor sezonu. Bu da neredeyse Temmuz'a kadar devam eden NBA'den ya da Avrupa'dan kısa bir kontrat alma ihtimali demek. Hem para fazla , hem süre kısa . Avrupayı tercih etmeleri için fazla bir sebep yok oyuncuların.

Şuan ciddi şekilde biri ile ilgilenmiyoruz gibi geliyor bana. Birilerini düşünüp soruşturuyoruzdur muhakkak ama net şekilde ilgi olsa adı çıkmaması neredeyse imkansız. Yüksek profilli birine teklif yapmış olsak bence haberi çıkardı.

Haberler beklentiyi yükseltiyor, kıta dışına gidebilir haberlerinden sonra Lance Stephenson'u getirirsek ortalık duman olur Goudelock'a iyi ki gelmedin diye sevgi dolu şiirler yazarız.

Basket takımında SG, futbol takımında CM pozisyonları için birer transferimiz kaldı. Muhtemelen iki transfer de en çok bütçe ayırdığımız transferler olacak. İkisinin de 15 Ağustosa kadar açıklanacağını düşünüyorum. Son transfer açıklandıktan sonra forumun en keyifli dönemi bitmiş olacak, takım değerlendirmesi transfer tahminlerinden biraz daha kısa ve heyecansız oluyor.
Transfer ihtimali olan oyuncunun ismini bilen arkadaşların yorumlarına güveniyorum, en iyi transferimizi sona saklamışızdır umarım.

Basket takımında SG, futbol takımında CM pozisyonları için birer transferimiz kaldı. Muhtemelen iki transfer de en çok bütçe ayırdığımız transferler olacak. İkisinin de 15 Ağustosa kadar açıklanacağını düşünüyorum. Son transfer açıklandıktan sonra forumun en keyifli dönemi bitmiş olacak, takım değerlendirmesi transfer tahminlerinden biraz daha kısa ve heyecansız oluyor.
Transfer ihtimali olan oyuncunun ismini bilen arkadaşların yorumlarına güveniyorum, en iyi transferimizi sona saklamışızdır umarım.
Öyle deme hocam kadro tamamlandıktan sonra takım analizleri sonrasında ligler başlayınca maç maç analizler oluyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eurohoops'un haberine göre Jordan Crawford ile ilgileniyormuşuz ancak teklifimiz 1 milyon civarında olduğu için oyuncu Çin'de kalacakmış.

Gelecek sezon Euroleague’de mücadele edecek olan ve kadrosuna bir skorer eklemesi daha yapmak isteyen Galatasaray Odeabank’ın gündemindeki son isim ise Jordan Crawford.

Sarı kırmızılı ekip, gündemine NBA tecrübesi de olan skorer Jordan Crawford’ı aldı ancak bu konudaki işleri şu aşamada zor gözüküyor çünkü Crawford şu anda 1 milyon dolardan yüksek bir ücret talep ediyor ve Galatasaray da yıldız oyuncuya böyle bir para vermeye pek de niyetli değil. 27 yaşındaki oyuncu da bu yüzden kariyerini Çin’de devam ettirmeye sıcak bakıyor çünkü istediği yüksek ücretleri orada alabileceğini düşünüyor.

2010 NBA Draftının 27.sırasında draft edilen Crawford, NBA’de 4 sezon boyunca 4 farklı takımın (Atlanta Hawks, Washington Wizards, Boston Celtics, Golden State Warriors) formasını giydi. Daha sonra Çin’e giden Crawford, 2 sezondur orada forma giyiyor.

-EuroHoops

2 milyon falan mı istiyor acaba

Ben zannetmiyorum 2m dolar istediğini oda biliyordur bu rakamı anca çinde alabileceğini..Yalnız sorun şurada biz eğer 1m dolar civarında teklif yapmışsak zaten bu adam gelmez 1.5 - 1.8 civarına çıkmamız lazım!! Ama biz bütçeyi 300-400 olarak dağıttığımız için bu adama para kalmamış olabilir..

Ve tekrar dönüyoruz başa..Kadro yapılanmasını o kadar dağınık yaptık ki asıl önemli mevkiye paramız kalmadı!! Sezon başında takımın asıl sorunu hangi bölgelerdi? 1-4 ve 5 numaralar..Bunlardan sadece 4 numarayı doldurduk diyebilirim..Bence sorun Crawford'un istediği parada değil bizim stratejimizde!!

Crawford'un adı Barca ve Maccabi ile çıktığında telaffuz edilen para 2.5 milyondu yanlış hatırlamıyorsam. Vergi oranlarını düşününce bizden de 2 milyon istemesi tutarlı. Adamın belli ki Avrupa'da oynamak gibi bir derdi yok, belli bir miktar parayı gözüne kestirmiş Çin veya Avrupa farketmiyor. Çin takımlarının Avrupa'ya elini güçlendiren en büyük etken de oyunculardaki bu kafa yapısı zaten.

Crawford'un adı Barca ve Maccabi ile çıktığında telaffuz edilen para 2.5 milyondu yanlış hatırlamıyorsam. Vergi oranlarını düşününce bizden de 2 milyon istemesi tutarlı. Adamın belli ki Avrupa'da oynamak gibi bir derdi yok, belli bir miktar parayı gözüne kestirmiş Çin veya Avrupa farketmiyor. Çin takımlarının Avrupa'ya elini güçlendiren en büyük etken de oyunculardaki bu kafa yapısı zaten.

Barçadan veya Maccabiden isteyebilir ama bizim bu paraları vermeyeceğimizi az çok tahmin ediyordur..Burada asıl sorun bizim bu oyuncuyu ne derece istediğimizdir..Eğer 1m dolar civarı teklif edilmişse zaten adam değerlendirmeye bile almaz..

Ben forumu şimdiden uyarıyım Crawford hayalleri kurmayalım gelirse mükemmel olur ama gelmezse normal bir olaydır. Ben artık son transferimizi ciddi şekilde ses getircek birisi bekliyorum. Transfer sezonun kapanmasıyla birlikte tüm eleştirilerimi yapacağım şimdi bekleme durumundayım herkes gibi Adams Gou derken bu kaçıncı yıldız haberi bakalım

Twitter'da cok kaliteli Sg ile gorusuyoruz dedikleri oyuncu Gary Neal, ismini yaziyorum cunku ilgimiz yok kendisine, sakatliklari oldugu icin 2017'yi bile bulabilir donusu, esas gorustugumuz isimlerden degil yani. Listenin tepesindeki isim cok heyecan verici, diger isim de tatmin edicektir buradaki herkesi, gorusmeler iyi gidiyor, yazabileceklerim bu kadar.

Twitter'da cok kaliteli Sg ile gorusuyoruz dedikleri oyuncu Gary Neal, ismini yaziyorum cunku ilgimiz yok kendisine, sakatliklari oldugu icin 2017'yi bile bulabilir donusu, esas gorustugumuz isimlerden degil yani. Listenin tepesindeki isim cok heyecan verici, diger isim de tatmin edicektir buradaki herkesi, gorusmeler iyi gidiyor, yazabileceklerim bu kadar.

Abi ne kadar sürer görüşmeler bir süre istendi mi oyuncudan veya kulüpten.

Jordan Crawford isminin geçmesi ile 10m lik butcemiz ile 25mlik bütçeli takımın taraftarları korkmaya başladı :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanju bey gizli degilse teklifimizi öğrenebilir miyiz ?

Hocam, Crawford mevzusuyla ilgili diyeceğin bir şey var mı? Bir de listemizin tepesindeki ismi Goudelock ile kıyaslar mısın ? Salt kalite anlamında hangisini seçersin?

Tanju Abi bilgiler için teşekkür ederim.
Peki görüşmeler ne zaman sonuçlanır sizce ?

Peki dün çıkan Krstic haberleri doğru mu? Krstic yerine Lasme olma ihtimali var mı?