Lig şampiyonluğunu EL için bir araç için gördüğümden ve McCollum hamlesiyle takımın temel problemleri çözülmeyeceğinden hem transfere hem de McCollum a çok sıcak bakmıyorum. Seneye yönetim kimlerden oluşur, koç kim olur gibi sorular yanıtlanmadan yapboza devam edilmemeli.
Şunu da ekleyeyim ki geçtiğimiz sezon McCollum gelmeden ismini yazanlardan, eleştirilirken destekleyenlerden ve ne olursa olsun kalsın diyenlerdendim. Combo olarak her takımın işine yarar. Hele ki geçtiğimiz yılki FBÜlker serisinde Lasme ile birlikte yürek koyan belki tek oyuncu ve en son pes eden oyuncu oluşu da çok önemli. Umarım bir gün daha iyi şartlarda yollarımız kesişir.
Lig şampiyonluğunun Euroleague ile bir ilgisi yok yalnız. Yeni formatta aynı takımlar devam edecek, Daçka yerine İspanyadan bir takım daha gelecek, en azından ben böyle hatırlıyorum.
Errick McCollum geliyor sanırım
kaynak nedir hocam . Merakımdan soruyorum , sorgulamak için değil keza Mc Collum un gidişinden sonra ağıt yakmış birisi olarak bunu soruyorum
Rahmetli Turgay Şeren in tepkisi geldi aklıma. Böyle bir şey gerçekleşirse çıkıp gitsinler cidden.Geçen sezon Galatasaray Odeabank'ta forma giyen Errick McCollum yeniden BSL'ye geliyor.
Sarı Kırmızılılarda Eurocup'ı kazanan ABD'li guard, Darüşşafaka Doğuş'la büyük ölçüde anlaşma sağladı. Çin'de Beijing Fly Dragons forması giyen McCollum, Şubat ayı sonunda Daçka'ya katılması bekleniyor. McCollum 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak.
* Basket Dergisi Özel Haberidir.