McCollum 2 Dentmon, 2 Russ, 2 Fitipaldo eder ama uzun vadeli gelsin. Gelecek sezonda yanina bir combo buluruz aslanlar gibi rotasyon olur.
Utanmadan hala transfer istiyor. Sen utanmaz birisin takımı mahfettin hala adam istiyor. Ne o Final four mu yapıcaz ?
McCollum'un gelmesini ben de isterim ama normal şartlar altında. Mesela sezon başında McC olsaydı şu anki durumumuz hem ligde hem de Avrupa'da daha farklı olurdu. Şu an dahi günü bile kurtarmaz. Takım baştan aşağı yenilendi geçen sezona göre. Yani gelecek, alışacak, eski performansını yakalamaya çalışacak. Açıkçası gereksiz olur yani. Madem McCollum geri gelecek neden Fitipaldo alındı neden lig için lisans çıkarıldı onu da anlamış değilim. Bu sezon gerçekten kötü yönetiliyoruz hem yönetim anlamında hem de coaching anlamında. Artık bu sezondan yavaş yavaş vazgeçip planları önümüzdeki sezona göre ayarlamamız gerekiyor.
Takım baştan aşağı yenilendi ama mccollum geldiğinde farklı bi sistemle karşılaşmayacak oyun yine forvetler üzerinden yönlendiriliyor. Ayrıca dün ikinci yarıda kriz anlarımızda bire bir oynayabilecek kısamızın olmayışı yenilginin nedenlerinden biri ve mccollum buna çare olabilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabii ki orası öyle. Ama şu saatten sonra alınması ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. Euroleague'de F8 mucizelere kaldı, ligde kötü bir durumdayız ve büyük ihtimalle ilk 3'e giremeyeceğiz. Yani bu sezon çöpe gitti artık daha fazla çabalamanın gereği yok. Bundan sonra yapılacak transfer veya transferleri yapmayıp sonraki sezon için yapsak iyi olacak. Çünkü ekonomimiz çok iyi değil. 100 bin doları bile çöpe atmamak gerekiyor. Bu yüzden iyi düşünüp, karar vermemiz gerekiyor. Yoksa sonraki sezon için çok fazla beklentiye giremeyeceğiz. Ergin hoca umarım bu sezondan ders alıyordur. Bütçenin bu kadar fazla olup beklentilere ters orantılı bir durum ilk defa başımıza geliyor.
400 500 bin dolar verip başa başa oynayıp Fenerbahçeye elenmeyi saçma sapan farklarla veya oyunla elenmeye yeğlerim. Ayrıca final oynarsak seneye bütçe 10dan 3e düşmez. Yakın seviyelerde olur. Lig şampiyonluğu için iddiamız hala sürüyor bence takım çok iyi sinyaller veriyor.Ligde şampiyonluk iddiamız olduğunu düşünen arkadaşlar, hiç puan cetveline baktınız mı?
Ligde ilk 3 e girmek konusunda size göre daha optimistin çoğu düşünceniz de size hak veriyorum. Ergin ataman eğer ders alsaydı 2014-2015 sezonundan ders alırdı yani fazla umutlanmamak gerek tabi şu da var koç isteyince maç önü çalışmasını iyi yapınca gerçekten güzel bir oyun çıkıyor ortaya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşüncenize saygı duyarım, ama bütçe ve planlamayı play offta Fener'den fark yememek üzerine yapmak bana pek mantıklı gelmedi.400 500 bin dolar verip başa başa oynayıp Fenerbahçeye elenmeyi saçma sapan farklarla veya oyunla elenmeye yeğlerim. Ayrıca final oynarsak seneye bütçe 10dan 3e düşmez. Yakın seviyelerde olur. Lig şampiyonluğu için iddiamız hala sürüyor bence takım çok iyi sinyaller veriyor.
Fb maçının konusunda da yazmıştım. Ergin hoca gerçekten bir maçı kafasına koyduysa ya alırız ya da en kötü zorlarız (Dünkü maç). Ama kafasına hedef olarak çok fazla maç koymuyor. Deplasmanlarda mesela winner bir karakteri yok. Geçen sezon Eurocup'da gruplardan sonra deplasman galibiyeti alamadan şampiyon olan tek takımız. Bu bile her şeyi açıklıyor aslında. İçeride aslan dışarda kedi. Gerçi bu sezon içeride bile kaybetmememiz gereken maçlar vardı (Fb-Kızılyıldız-Efes-Banvit vs.) Tek tesellimiz içerdeki maçlarken onları bile doğru dürüst kazanamayan (Maccabi ve Barcelona maçı dışında) bir hoca ve takım var. Her maçı hedef maç olarak gören birisine ihtiyacımız var. Yoksa deplasmanları kafadan verip içerideki maçları bir şekilde alırız mentalitesinde olan bir hocanın bu takıma katacağı çok bir şey yok. Kalan maçlarda da gereken reaksiyonu veremezse ve kupasız tamamlarsak ben sezon sonunda gönderilmesi taraftarıyım.
Fark yememek üzerine yapmıyorum zaten. Bence Mccollum hamlesi bizi önemli bir yere taşır şampiyonluk iddaamız olur. Kaybedersek de fark yiyerek kaybetmeyiz ucu ucuna kaçar.Düşüncenize saygı duyarım, ama bütçe ve planlamayı play offta Fener'den fark yememek üzerine yapmak bana pek mantıklı gelmedi.
Şimdi anlaşıldı. Yalnız ben sizin kadar iyimser değilim. Bizim basketbol seviyemiz ile EL'de F4 hedefleyen takımlar arasında ciddi bir fark var ve bu farkı ara transfer ile kapatmak mümkün değil. Dün geceki tek maçlık oyun göz boyamasın. Bu takımlar ile yapacağımız 5 maçlık bir seriyi, hem de saha avantajı olmadan kazanmamız imkansız. Kaybettikten sonra da fark yemişiz veya yememişiz, çok önemli değil benim için...Fark yememek üzerine yapmıyorum zaten. Bence Mccollum hamlesi bizi önemli bir yere taşır şampiyonluk iddaamız olur. Kaybedersek de fark yiyerek kaybetmeyiz ucu ucuna kaçar.