yalnız pleiss son 4 yılda %84'ün altına düşmemiş serbest atışlarda. görünüşe bakılırsa 2.18 boyuyla çizgide nice kısadan daha iyi atıyor.
Ante Tomic'in bile yer yer sorun yaşadığı, tamamen atletik oyuncu düzenine geçmiş ve uzunların birinci amacının çember korumak olduğu yerde ben doğru isim olduğunu düşünmüyorum. Pleiss, Tyus'la yan yana sahada kalamaz. Kenarda olduğu dakikalarda ikili oyun savunmasında da problem yaşarız. Bu tarihte daya iyisi bulunur muydu diye sorarsanız yapacak bir şey yok derim ama ben Tyus'la yan yana oynayacak, Tyus kenarda olduğununda yine o tarzda oynayacak bir oyuncuyu tercih ederdim.
Caydırıcılıkla pek alakalı değil, savunması da oldukça kötüdür. Hayırlısı olsun ama benim pek içime sinmedi.
Resmi imza yok, Pleiss ile para konusunda da sorun yok ama Nba bekleme durumu korkutuyor insani, kontrat teklifi almamasini umuyorum. Gene de erken cikmasi kotu oldu, o gelmezse kim gelirse gelsin insanlar burun kiviracak ve az da olsa baska takimi devreye sokup fiyat arttirma durumu korkutuyor beni cunku paramiz sinirli su an.
Abi lütfen Mavro İstanbula gelmedi deResmi imza yok, Pleiss ile para konusunda da sorun yok ama Nba bekleme durumu korkutuyor insani, kontrat teklifi almamasini umuyorum. Gene de erken cikmasi kotu oldu, o gelmezse kim gelirse gelsin insanlar burun kiviracak ve az da olsa baska takimi devreye sokup fiyat arttirma durumu korkutuyor beni cunku paramiz sinirli su an.
Yalnız daha imza atılmamışsa Pick ve Sportando neden böyle bir haber geçti ilginç gerçekten..
Pick'in haberleri daha çok menajer kaynaklı oluyor. Bu da oyuncunun olumlu baktığını gösteriyor bence.
Lucas Leiva da yaşadık bunu.Gelmeme durumu ortaya çıkınca daha kıymetli oldu adam. Begenilmiyordu
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi