• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Savunmada gayretli olursa N'Dong seviyesine cikabilir.

Euroleague :

Dentmon - Russ
Diebler - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic - Schilb
Daye - Thompson
Tyus - Pleiss

TBL

Dentmon - Can
Diebler/Schilb - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Orhan - Ege
Tyus - Pleiss

Tibor pleiss olmasa listede kimler vardı tanju bey

Ayres'i yazabilirim sadece, 2 atletik isim daha vardı, piyasada boşta isim az zaten hocayı da tanıyan önceliği kadro yapısından öte yeteneğe verdiğini bilir, bu konularda büyük düşünüyor :) O atletik isimlerde tereddütü vardı EL tecrübeleri olmadığı için, en istediği adam oldu, artık gerisi hocada, bu sene ne istediyse kadro bakımından yönetim yerine getirdi, inşallah karşılığını alırız.

Yönetime de teşekkür etmek lazım. Hoca ne istediyse yerine getirdiler.
Tabi keşke bu ilgi va alakanin birazini kadın takımı için de gosterselerdi..

Bayram arifesinde geldiğine göre bu sene bizlere sezon boyunca çok iyi ve güzel bir bayram yaşatması dileğiyle.

Bu arada tüm herkese iyi bayramlar.. ....

Dentmon-Sinan-Micov-Daye-Pleiss
Smith-Diebler-Emir-Thomas-Tyuss
Can-Göksenin-Schilbb-Orhan-Ege

Fena olmadık, hadi bakalım hayırlısı.

Daye -Dentmon çok net iyi hamleler .Tyus Lasme'nin durumundan ,Pleiss'da Krsticden kurtulmamız ve fiyat açısandan yine güzel hamleler. Smith-Thompson-Diebler tercihtir saygı duyarım. Emir fırsat transferidir iyi bir hamle özelikle Türkiye ligin'de elimizi güçlendirdi. Ama Schlib hamlesi neresinden bakarsan bak saçmalık özellikle şu kadroda. Herseye rağmen bütçe ile orantılı olarak iyi bir kadro oldu Koç ve yönetime teşekkürler.

1 m dolara Preldzic + Pleiss.

Sakatlık falan değilde başka birşeyler olsada Schilb ile de yollar ayrılsa, ben mutsuzum dese kendisi falan ayrılsa.

Blake'in bu takımda tutulmasına ben de karşıyım fakat Schilb de gitse tam olur gibi yorumlar yapıyorsak bence inanılmaz bir rotasyonumuz var demektir. Sezon bittikten sonra en büyük korkum 70 maça yakın maça çıkacağımız sezonda ilk beşimizin iyi olsada rotasyonda genişliğini sağlayamayıp 2015 sezonu gibi sezon sonu yaklaştıkça tel tel döküleceğimiz korkusuydu. Şimdi ise özellikle nitelik olarakda nicelik olarakta tatmin edici bir takım görüyorum .

Emir schilb micov daye pleiss beşi zaman zaman sahada olacaktır. Rakibe eşleşme sıkıntısı yaratacak uzun bir beş olacak. Ilginç olacak gibi duruyor bu seneki maçlar.

Bu bütçeye göre gayet geniş bir kadro kuruldu.Eksiklerimiz elbette olacaktır,ama Ataman'a güvenim tam.Tecrubesiyle takımın eksiklerini kapatacaktir.Gerçekçi hedef euroligde 5~8 arası olur.Ligde de şampiyonluğa oynarız hertürlü.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pleiss ile 4 kısalı da oynarsın 4 tane şutör koyup.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi bir kadro kurduk. Guard ve uzun rotasyonumuz euroleague seviyesinde bile çok iyi. Sadece 2 hamle beni mutlu etmedi. Diebler ve Schilb bence çok fazla etkin olmayacaklar bu sene. Bu 2 isim yerine atletik savunmacı bir isim alınsa muazzam bir kadro ve final four adayı olurduk.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi bu video benim daha çok huertas için üzülmeme sebep oldu :(

O asisti görünce bende Russ yerine Huertas olsaydı şu takımda ne güzel olurdu diye iç geçirmedim değil.
Diebler sezon içinde göstereceği performanslar ile ne kadar doğru transfer olduğunu gösterecektir.
Schilb için ise sizle aynı düşüncedeyim.
Pleis hayırlı olsun...

Pleiss ile 4 kısalı da oynarsın 4 tane şutör koyup.

Tam tersi Muhammed, oynanmayacak tek model 4 kısalı model olacaktır. Pleiss fizik olarak da mantalite olarak da boyalı bölgeyi tek başına domine edecek, bekçilik yapacak bir uzun değil.

Ben içeride çok yumuşak kaldıgımızı düşünüyorum. Neredeyse aynı boyda olan Alen Omic dahi çok daha kalın ve kaslı Pleiss'ten.

Savunmayı ateşleyecek, takım arkadaşlarına özgüven verecek Lasme de olmadıgına göre, bilhassa maçların kırılma anlarında, önemli savunmalarda kim ayağa kaldıracak bu takımı?

Canaria da Omic ile 4 kısa oynuyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam. 1 yıl kadar da nba de geçirdi Pleiss muhakkak bi artısı olmuştur. Kızılyıldız da Boban ile öyle oynuyordu. Tabi fizik olarak kimse Boban gibi olamaz ama bi Miro Bilan etkisi gösterir Pleiss.

Canaria da Omic ile 4 kısa oynuyordu eğer yanlış hatırlamıyorsam. 1 yıl kadar da nba de geçirdi Pleiss muhakkak bi artısı olmuştur. Kızılyıldız da Boban ile öyle oynuyordu. Tabi fizik olarak kimse Boban gibi olamaz ama bi Miro Bilan etkisi gösterir Pleiss.

Bir de şu var: Daye varken 4 kısalı sisteme ihtiyacimiz olur mu? Daye zaten kisa oyuncu ozellikleri gösteren hayli uzun bir oyuncu. Uzunlarda fiziken ezilme riskine gerek kalmaz bence.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Daye çok atlet de bir oyuncu.

Abi bence yönetimde bu sene görevini yaptı kadro çok güzel şekillendi Atamanın tercihleride gayet başarılı. Artık biz de her maç hangi maç olduğu farketmeksizin doldurmalıyız Fener maçında nasıl dolduruyorsak uşak maçındada öyle doldurmalıyız. Gelemiyorsak kombinemizi ya da bilet alıp veya arkadaşımızın bilet almasına yardım ederek maça göndermeliyiz, ağzına kadar doldurmalıyız o salonu. Seneye ne olacağı belli değil Euroleaguede tek seçenek şampiyonluk gibi Euroleague seneye katılmak için. 90 yiyorsak 95 atacağız 70 attıysak 60 sayıda tutacağız rakibi boğacağız rakibi. Heil ATAMAN

Hocanın 2 hatası vardi biri Nenad biri Blake bir hata şansa duzeldi Tibor potansiyelini gostermek için elinden geleni yapacaktir Blake bench warmer olarak bir secenek olur bize sakatlık vs durumunda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri