Justin dentmon transferinden kesinlikle çok memnun kaldım, goudelock veya markovic gelse bu kadar memnun olmazdım. Bizi çok iyi tamamlayacağına inanıyorum. Yürüyedur YENİLMEZ ARMADA!!!
2 gündür çıkmıyorum klima açık oturuyorum
Benimde favorim Russ Smith bu sezon fark yaratacağını düşünüyorum.
Russ Smith ve Dentmon'in sahada ayni anda olacagi dakikalari cok merak ediyorum. Micov anlasilan kusecek bu ikiliye benimde 3'luk atma siram geldi hep siz mi atacaksiniz dercesine)
Kalinic ve hasbel kader fb'de oynayan dixon ikilisi bu 2'liyi nasil durdurur imkansiz diye dusunuyorum.
Muhtemelen Dentmon'in farki acacagi siralarda, aziz yivdirim ayaga kalkip el kol hareketlerine baslayacak![]()
Sonuc olarak Daye-Smith-Dentmon gibi super silahlarla, Diebler-Micov gibi leblebi gibi 3'luk atan forvetlerle show yapacagimiz gunlere az kaldi.
Schilb bile 9.yabanci statusunde verin 2. 3. dakika antreman yapsin farkin acildigi maclarda diye dusunuyorsak,biz gercekten gucluyuz.
Dentmon Sinan Micov Daye TyusArkadaşlar o değilde sizce ilk 5 nasıl olacak ?
Bana kalırsa ; Russ Smith - Sinan - Micov - A.Daye - Krstic
Sizin 5 leri alalım![]()
Arkadaşlar o değilde sizce ilk 5 nasıl olacak ?
Bana kalırsa ; Russ Smith - Sinan - Micov - A.Daye - Krstic
Sizin 5 leri alalım![]()
Arkadaşlar biraz sakin olmak lazım, fazla gaza gelmeyelimYok bu takım yürüyerek top 8 yapar, yok F4 garanti gibi laflar bu takıma şuan için zarar verir..Bunu daha takım kurulmadan, kafandaki oyuncularla yorumlayabilirsin ki hemen hemen herkes öyle yaptı ama şuan eldeki kadroya göre konuşmak daha doğru olur..
Hocanın F4 gibi söylemler verme hakkı vardır sonuçta bu takımı o kurdu ve bir şeylere güveniyor ki böyle konuşuyor ama bizlerin biraz ayakları yere basması lazım..Ayrıca hocanın geçen seneki Eurocup kupasını alacağız söylemleri ile bu seneyi karıştırmamak lazım çünkü geçen sene eurocup üzerinde bir takımdık ve doğal olarak net favorisi bizdik!!
Şu eleştiri konusunu da fazla büyütmemek gerektiğini düşünüyorum..Sonuçta burası bir forum ve herkesin farklı bakış açısı var..Bu yüzden herkes takımı,hocayı sezon başı veya ortası yada sezon sonu yapılan veya yapılmayan tercihler,oyunlar,taktikler açısından istediği zaman eleştirme hakkına sahiptir bence..Tabi bunu saygı çerçevesinde yaptığı sürece..
Geçen sene Eurocup'ta tek favori biz değildik. Kağıt üzerinde bizden daha önde olan takımlar vardı. Valencia, Canaria, Kazan, Zenit, ve EL'den gelen Bayern, Milano, Maccabi gibi hem bütçe hem kadro derinliği bakımından bizden ileride ekiplerin bulunduğu bir ortamda kupaya uzandık. Üstelik en kritik haftalarda Green, McCollum gibi önemli oyuncularımız sakatlandı, Dorsey ayrıldı. Çeyrek final, yarı final ve final serilerini pota altında Lasme ve Davis ile tamamlamak zorunda kaldık. Hatta bu haftalarda, sosyal medyadaki rakip takım taraftarları bize hiç şans tanımıyordu. Kadromuzun yetersiz olduğunu iddia ediyorlardı. Şampiyon olunca ağız değiştirip, bu kadroyla EC kazanmamızın başarı olmadığını sayıklamaya başladılar.Hocanın F4 gibi söylemler verme hakkı vardır sonuçta bu takımı o kurdu ve bir şeylere güveniyor ki böyle konuşuyor ama bizlerin biraz ayakları yere basması lazım..Ayrıca hocanın geçen seneki Eurocup kupasını alacağız söylemleri ile bu seneyi karıştırmamak lazım çünkü geçen sene eurocup üzerinde bir takımdık ve doğal olarak net favorisi bizdik!!
Şu eleştiri konusunu da fazla büyütmemek gerektiğini düşünüyorum..Sonuçta burası bir forum ve herkesin farklı bakış açısı var..Bu yüzden herkes takımı,hocayı sezon başı veya ortası yada sezon sonu yapılan veya yapılmayan tercihler,oyunlar,taktikler açısından istediği zaman eleştirme hakkına sahiptir bence..Tabi bunu saygı çerçevesinde yaptığı sürece..
Bize göre favori belki bizdik oynadığımız oyun sayesinde ama bütçe olarak Milano, Maccabi, Unics Kazan gibi takımların altındaydı bütçe baya, Valencia, Hapoel, Bayern, Canaria gibi takımlar da gayet iddialı takımlardı. Hoca söylemi yaptığında Eurocup'a EL'den gelecek takımlar da belirsizdi sonuçta ve oradan güçlü takımlar gelse de iddialı konuşmaya devam etti, o yüzden bu dediğinize katılmıyorum, F8 ve devamında F4 yapabiliriz söylemleriyle arada çok fark göremiyorum kendi adıma.
Geçen sene Eurocup'ta tek favori biz değildik. Kağıt üzerinde bizden daha önde olan takımlar vardı. Valencia, Canaria, Kazan, Zenit, ve EL'den gelen Bayern, Milano, Maccabi gibi hem bütçe hem kadro derinliği bakımından bizden ileride ekiplerin bulunduğu bir ortamda kupaya uzandık. Üstelik en kritik haftalarda Green, McCollum gibi önemli oyuncularımız sakatlandı, Dorsey ayrıldı. Çeyrek final, yarı final ve final serilerini pota altında Lasme ve Davis ile tamamlamak zorunda kaldık. Hatta bu haftalarda, sosyal medyadaki rakip takım taraftarları bize hiç şans tanımıyordu. Kadromuzun yetersiz olduğunu iddia ediyorlardı. Şampiyon olunca ağız değiştirip, bu kadroyla EC kazanmamızın başarı olmadığını sayıklamaya başladılar.![]()