• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Ben russ smıthten sıenadakı bo mccaleb performansı bekliyorum ins yanılmam .

Russ Smith geçen sene laboral'de oynayan mike james'in benzeri bir oyuncu, bana sorarsanız daha kalitelisi. Boyunun çok üzerinde bir atletizmi var. Potansiyeli gerçekten çok yüksek. Ben Atamanın özellikle iç sahada russ smith'e hucumda çok büyük bir konfor alanı vericeğini düşünüyorum.
Olay oyuncuda bitiyor, eğer ki ben ncaa şampiyonuyum, el üstünde tutun beni, kral benim derse yok olur gider; örnek nolan smith. Ama benim daha öğreniceğim çok şey var derse önü çok açık.

Ben umutluyum oyuncudan. Bu arada boyuna aldanmayalım, gayet iyi savunmacı ve topa baskıcı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kapalı kutu gözüküyor ama ben müthiş katkı vereceğine inaniyorum .Parlarsa zaten seneye tutamayız elimizde

Russ Smith, kalite olarak Pierre Jackson'dan da diğer tipik D-League skorerlerinden de daha iyi oyuncu ama beni düşündüren nokta Dentmon & Smith ikilisinin bireysel bağlamda çok top kaybı yapıyor olması. Kendi skorlarına oynadıklarında bu ortalamayı düşürüyorlar ancak asist işin içine girince biraz yükseliyor.

Evet, üst seviye olarak ne yapacağını görebileceğimiz kadar analiz yok elimizde ama bu kadar şiddetli olarak istediyse Russ Smith'i iyice araştırıldığını düşünüyorum. Ben Dentmon ve oyunu kontrol edebilen bir guard üzerine bir yapı kurmaktan yanaydım ancak Ergin Ataman oyun zekası yüksek ve skor gücü olan ya da sadece skor gücü olan guardlarla çalışmayı sevdiği için Zisis dahil bu tarzdaki oyuncuların önemli bir kısmı boşa çıkıyor.

Oynadığı her yerde ciddi problemler yaşayan bir Jordan Farmar'ı görmektense, kapalı kutu da olsa Russ Smith'i görmeyi tercih ederim. Evet Arroyo da NBA'den geldi ama Farmar kadar mental olarak diplerde gezmedi Maccabi senesi dışında.

Bir de şunu netleştirelim arkadaşlar. Russ Smithin ucreti 1m değil, 850k da degil, 700k. 150k da f4 bonusu var.

Tanju beyin ifadesinden benim anladığım bu. Forumda ısrarla diğer rakamlar zikredildiğinden yazmak istedim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol takımımızın dünkü rezalet ve ruhsuz halini gördükten sonra bu sene de yine yüzümüzü basketbol güldürecektir. Galatasaray ruhunu sahaya yansıtacaklarına inandığımız oyunculara hak ettikleri değeri ve desteği vermek de bizlere düşüyor.

Fenerbahçe taraftarları da çoğunlukla aynı psikolojide, umarım bu basketbolumuzu olumsuz etkilemez.

Russ gelmeden önce forumda Atamanın oyuncu havuzu dar, hep aynı oyunculara gidiyor, gitse alsa d-leguede bi sürü adam var, diğer takımlar alıp parlatıyor sonra biz almaya çalışıyoruz gibi bir dolu yazı yazılmıştı. Üstelik forumun çoğunluğu da yeni Oyuncu bakmak gerektiğini düşünüyordu çünkü avrupada yeterince guard yoktu. Biz de gidip Russ'ı aldık hem de koçun baya istediği biri olarak. Şimdi durmuş keşke başkasını alsaydık demek nasıl tariflenir bilemiyorum ama en hafif tabirle akıl tutulmasıdır, ne istediğini bilmemektir.

Russ transferinin yetersiz olabileceğini düşünen benim. Eğer benim bir tane bile Ataman'ın transfer havuzuyla ilgili eleştiri içeren gönderimi bulursan bir daha buraya herhangi bir şey yazmıyorum

Sözüm kişilere yönelik değildi. Böyle agresif çıkışlar yapmaya da gerek yok bence. Herkes gibi sizinde buraya düşüncelerinizi yazmanız çok kıymetli bence. O başlık silindi isim hatırlayamıyorum elbet lakin genel kanı yeni oyunculara yönelmek eğiliminde idi...

Galatasaray Odeabank 2016-2017 sezonu için hazırladığım kısa Intro.

Artık sinerji zamanı...

https://vimeo.com/180002702

Ergin Ataman'ın lasme hakkında açıklamasını bilen varmı acaba ? Tekrar alabiliriz falan mı demiş durumuna göre ?

Sözüm kişilere yönelik değildi. Böyle agresif çıkışlar yapmaya da gerek yok bence. Herkes gibi sizinde buraya düşüncelerinizi yazmanız çok kıymetli bence. O başlık silindi isim hatırlayamıyorum elbet lakin genel kanı yeni oyunculara yönelmek eğiliminde idi...

Sizin yorumunuzun hemen üzerinde benim yorumum var. Russ transferine yönelik son sayfalardaki en tedirgin bakış açısı da benimki gibi görünüyor. Hemen peşinden siz böyle yazınca kişisel algıladım.

Yazdıklarım agresif göründüyse kusura bakmayın, öyle bir niyetim yok. İyi forumlar

Ömer Yalçınkaya GSTV'de açıklamalar yapıyor. Lasme ile ilgili 6 ay-1 sene arası ceza bekliyoruz dedi. Ama eğer 3 ay ile kurtarırsa bir formül bulup kadromuza katabiliriz dedi.

Ömer Yalçınkaya GSTV'de açıklamalar yapıyor. Lasme ile ilgili 6 ay-1 sene arası ceza bekliyoruz dedi. Ama eğer 3 ay ile kurtarırsa bir formül bulup kadromuza katabiliriz dedi.

Euroleague'de 10 yabancı kullanabiliyor muyuz?

lasmenin 3 ay ile kurtulacagini düsünmüyorum. kurtulsa bile tyus veya kristic gönderilmeden alinmasi dogru olmaz. 10 yabanci fazlasiyla lüks.

Keşke Schilb yerine 2-3 oynayabilen bi savunmacı kısa alsaydık. Belki Top 8 için ciddi manada iddialı olurduk.

Geri