Kerem hocam Micov ile sorun yaşayan koç değilmi bu ? Diyelim ki şartlar o yönde gelişti Ergin hoca bıraktı. Micov varken gelirmi ?
Sorun yaşayan Sasa Djordjevic. Şuan Bayern Münihi'i çalıştırıyor.
Kerem hocam Micov ile sorun yaşayan koç değilmi bu ? Diyelim ki şartlar o yönde gelişti Ergin hoca bıraktı. Micov varken gelirmi ?
Açıkcası ben öyle toney douglas peşinde felan değilim değilim.Schilb diebler russ ve deonla bir an önce yolları ayıralım 4 oyuncu yerine sadece ben değil hepimizin burun kıvırdığı markovic tipi birine yönelelim.
Parantez içleri yanındaki oyuncuya alternatif değil o pozisyona alternatiftir.
Dentmon-markovic(sinan)
Sinan-göksenin(dentmon)
Emir-micov(göksenin)
Daye(micov)-Ege
Pleiss-tyus
Gibi 9 10 kişilik rotasyonla oynamak gerekiyor eğer ki Ergin Atamanla yola devam edilecekse.Çünkü şu yazdığım kadronun rollerini Ergin Ataman gibi rol atayamayan biri dahil herkesin kafasında çaba gerektirmeden şöyle göz ucuyla kadroya bakınca şu şunu yapar diyerek direk oturtabileceğini düşünüyorum.Ergin hocanın da şu an ihtiyacı olan tek şey fazlalık yüklerden kurtulmak.Ki bu oyuncuların çoğuyla paralarının yarısı civarında karşılıklı anlaşılıp en azından yaklaşık 1m gibi bir bütçe boşa çıkarılarak pek görmeye alışık olmadığımız "yönetim" başarısı da gelirse herşey rayına oturur.
Önümüzdeki haftalarda Ergin Ataman istifa ederse şimdiden koç adayları belirlenmeli. Mevcut kadronun maksimum seviyede hakkını verebilecek, Euroleague basketbolunu bilen ve kötü havayı dağıtabilecek bir koç lazım.
Boşta olan Galatasaray'ın teklif götürebileceği bazı koçlar:
Jonas Kazlauskas
Svetislav Pesic
Pini Gershon