Konunun kişiselleşmesini istemiyorum ama herhangi bir oyuncuyu almayı gerçekten istiyorsan ya da o kalibrede oyuncular almak istiyorsan bir şekilde teklif verir,O oyuncu için gözden çıkarabileceğin max miktara kadar zorlarsın.Bu birileriyle yarışa girmekle aynı şey değildir,yarışa girmezsin kafandaki max limite kadar durumu zorlarsın,max limite geldiğinde de alabiliyorsan alırsın,senden yüksek başka teklifler varsa ya da oyuncunun tercihi öteki kulüplerse zaten onları seçer,yani nasıl olsa alamayız diye teklif vermemek çokta mantıklı bir durum olmaz,evet sonuçta alamayabilirsin ama en azından denersin,benim söylediğim şey bu.Ben Fenerle Daçkayla kontrat yarışına girelim onların elinden oyuncu kaparız demiyorum,iyi oyuncuları fark yaratacak oyuncuları kafamızdaki limite kadar teklifleri revize ederek zorlayalım diyorum,bunlar çok farklı şeyler ve çarpıtılmaya açık değiller,çünkü söylediklerim oldukça net.
Ve açıkçası Galatasarayda böyle bir yönetim ve izdüşümleri varken,oturup beklediklerine de daha çok inanırım
Ezcümle kadro kurmada her sezon geç kalıyoruz,bu da bütçemiz kadar maalesef ki plansızlığımızın da göstergesi.Çünkü koç ısrarla iki işi birarada yapabildiğini/yapabileceğini düşünüyor ve iki taraftan da vazgeçmeye pek yanaşmıyor ama işte işler çokta konuşulduğu gibi olmuyor bu camiada maalesef ve bana kalırsa iki işi de çok iyi yapamıyor.