• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Bizim alacagimiz guard Arroyo tarzi, NBA'den bir sekilde makul butcelerle 1.3 milyon gibi belki 1.5 a cikar bir oyuncu olmali. Arastirildiginda oyuncu cok, yeterki sirp menejer misko'nun kucagina dusmesin klup

Delenay tweet atmış, anlayan var mı ne demek istemiş? Neden böyle bir şey yazmış ki? uploadfromtaptalk1466284537220.jpg

Sonra nereye denilince, üç harf demiş ..Sanırım NBA'i kastediyor dostum...
Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.

Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.

Başka biriyle de NBA'deki salary cap yükselişi hakkında konuşmuş gene Twitter'da. Salary cap yükselişinin sadece top playerların maaşına yansıyacağını kendisi gibi oyuncular için bi anlam ifade etmediğini yazmış...

Bizim alacagimiz guard Arroyo tarzi, NBA'den bir sekilde makul butcelerle 1.3 milyon gibi belki 1.5 a cikar bir oyuncu olmali. Arastirildiginda oyuncu cok, yeterki sirp menejer misko'nun kucagina dusmesin klup

Goudelock?

Barça bu sene kötü bir sezon geçirdi. Kadrolarını değiştirceklerdir. Uzun rotasyonları çok şişkin bakalım kimleri bırakacaklar?

Barça bu sene kötü bir sezon geçirdi. Kadrolarını değiştirceklerdir. Uzun rotasyonları çok şişkin bakalım kimleri bırakacaklar?
Justin doellman ile tekrar anlaştılar. Onu listeden çıkarabilirsin

Sarunas Jasikevicius,Barcelona'nın yeni koçu oldu.Anlaşma 2+1 yıllık.

Sonunda kurtuldular pascualden..

Sarunas Jasikevicius,Barcelona'nın yeni koçu oldu.Anlaşma 2+1 yıllık.
Dün buraya yazacaktım bu Jasikevicius ileride çok önemli koç olacak diye.İvkovic-Obradovic ağırlığında bir isim olacağına inanıyorum.Bundan kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama önüne bir fırsat çıkıvermiş.Bakalım Barca Pascual'a gösterdiği sabrı ona gösterecekmi

Barcanın en büyük transferı Saras daha doğrusu Pascual'in gönderilmesi.

Nihayet ...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olympiakos,Maccabi Tel Aviv'in guardı Taylor Rochestie ile ilgileniyor.

Hackett'ı salsalar direk bizde .

Hacketı bırakmazlar. Ama bence Hackett, Aaron Jackson ve Granger için gözümüz açık olmalı.

Ellerinde Hackett varken ısrarla combo gard bakıyorlar ,Hackett'ı Strawberry'nin yerine mi kaydıracaklar çözemedim bence comboyu alıp Hackett'ı bırakacaklar .

Geri