WanamakerDoğuş kimi aldı ki oyuncu olarak?
WanamakerDoğuş kimi aldı ki oyuncu olarak?
Delenay tweet atmış, anlayan var mı ne demek istemiş? Neden böyle bir şey yazmış ki? Ekli dosyayı görüntüle 816
Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.Sonra nereye denilince, üç harf demiş ..Sanırım NBA'i kastediyor dostum...
DSK olmasinSonra nereye denilince, üç harf demiş ..Sanırım NBA'i kastediyor dostum...
Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.
Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.
Bizim alacagimiz guard Arroyo tarzi, NBA'den bir sekilde makul butcelerle 1.3 milyon gibi belki 1.5 a cikar bir oyuncu olmali. Arastirildiginda oyuncu cok, yeterki sirp menejer misko'nun kucagina dusmesin klup
Justin doellman ile tekrar anlaştılar. Onu listeden çıkarabilirsinBarça bu sene kötü bir sezon geçirdi. Kadrolarını değiştirceklerdir. Uzun rotasyonları çok şişkin bakalım kimleri bırakacaklar?
Dün buraya yazacaktım bu Jasikevicius ileride çok önemli koç olacak diye.İvkovic-Obradovic ağırlığında bir isim olacağına inanıyorum.Bundan kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama önüne bir fırsat çıkıvermiş.Bakalım Barca Pascual'a gösterdiği sabrı ona gösterecekmiSarunas Jasikevicius,Barcelona'nın yeni koçu oldu.Anlaşma 2+1 yıllık.