2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Bizim alacagimiz guard Arroyo tarzi, NBA'den bir sekilde makul butcelerle 1.3 milyon gibi belki 1.5 a cikar bir oyuncu olmali. Arastirildiginda oyuncu cok, yeterki sirp menejer misko'nun kucagina dusmesin klup

Ama zaten nba yapacağı biliniyordu neden kızılsın ya da hate(nefret) edilsin ki? Sanki avrupada rakip biryere mi gidecek algısı uyandı bende.

Başka biriyle de NBA'deki salary cap yükselişi hakkında konuşmuş gene Twitter'da. Salary cap yükselişinin sadece top playerların maaşına yansıyacağını kendisi gibi oyuncular için bi anlam ifade etmediğini yazmış...

Barça bu sene kötü bir sezon geçirdi. Kadrolarını değiştirceklerdir. Uzun rotasyonları çok şişkin bakalım kimleri bırakacaklar?

Sarunas Jasikevicius,Barcelona'nın yeni koçu oldu.Anlaşma 2+1 yıllık.
Dün buraya yazacaktım bu Jasikevicius ileride çok önemli koç olacak diye.İvkovic-Obradovic ağırlığında bir isim olacağına inanıyorum.Bundan kaç yıl sonra olur bilmiyorum ama önüne bir fırsat çıkıvermiş.Bakalım Barca Pascual'a gösterdiği sabrı ona gösterecekmi

Ellerinde Hackett varken ısrarla combo gard bakıyorlar ,Hackett'ı Strawberry'nin yerine mi kaydıracaklar çözemedim bence comboyu alıp Hackett'ı bırakacaklar .