2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Rus Smith 'in fizik görüntüsü rakibi cesaretlendiriyor . Üzerine her giden güle oynaya faul aldı . Devrenin sonuna dogru hücumda birşeyler üretmesi olumlu ancak savunma şart.

Takımdan ziyade taraftarlar olarak yakaladığımız bu sinerji de çok güzel. Önemli bir Avrupa kupası maçı varmış gibi bir sürü kişi toplanmış heyecanla takımın ilk hazırlık maçını izliyor, yorumluyoruz. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirmeliyiz. Yenilmez Armada nerede, biz orada..

ilk yariyi 13 sayi geriden gelip 41-43 önde kapattik en büyk sour isaretleri kristic ve russdi. kristic cok istekli iyi oynuyor insallah saktliksiz böyle devam eder. russ savunma kismini cözmeli bosluk buldugunda cok rahat potaya gidiyor. cok katki verir diye düsünüyorum

İlk yarı 41 43 üstünlüğümüzle sonlandı . Yanlış saymadıysam 12 kişiyi de kullandı hoca . Sırayla izleyemeyenler için saymak gerekirse ;
russ sinan micov daye krstic beşiyle başladık ardından ; dentmon diebler göksenin deon tyus beşine döndük . 11. oyuncu olarak blake son olarakta çeyreğin sonuna doğru Orhan oyuna girdi . Kadrodalar mı bilmiyorum ama can ve ege oynamadı . En hazır ismimiz Krstic . Ben çok beğendim özellikle hücumda neler verebileceğini biliyorduk ama savunmada da bayağı istekli gözüktü .

Russ gayet iyi savunma yapmayı zamanla öğrenecektir Errick gibi şuan savunmada gayretli ama gereksiz çalmalar deniyor oda düzelecektir.

Krstic kafa olarak hazır gözüktü fiziği ne kadarına izin verecek görmek lazım. Russ da açık alanda tahmin ettiğimiz kadar iyi oynuyor.. Deon pek hazır gelmedi.

İkinci çeyrek 30 sayı ürettik her ne kadar rakip zayıf da olsa skor gücü tarafında sorun yaşamıyor olmamız güzel ancak geçen yıldan kalan ön alan savunma zaafı devam ediyor ki çok fazla üçlük yedik.

anladığım kadarıyla galatasaray yıllar sonra ilk kez bu kadar iyi bir deliciye sahip; russ smith.
diğer yandan uzun süredir galatasaray kadrosunda bileği bu kadar güven veren başka bir guard hatırlamıyorum; justin dentmon.
diğer isimler için bir şey söylemek için erken ama daye'in o uzun boyuyla bu kadar üst düzey bir top kontrolüne sahip olması da heyecan verici. bu maçta henüz coşmadı ama takımın en önemli 2-3 oyuncusundan biri olacağını düşünüyorum.

Sanırım bir ara 10 sayı geriye düşmüştük ama devreyi 41-43 önde kapattık. Ekrana yansıyan skor sürekli değiştiği için emin olamadım. :)

Hücumda inanılmaz potansiyelliyiz, zamane Phoenix'i(Nash-Quentin-Johnson-Amare'li) gibi lakin işin savunma kısmında geçen seneden hiçbir farkımız yok ilk yarı itibariyle. Kristic sahanın en iyisiydi, Dentmon çok ön plana çıkmadı ama 2/3 üç sayı isabeti var ve topu eline aldığında o güveni veriyor, Tyus yine sahanın iyilerindendi 6-8 civarı sayısı ve 3-4 ribaundu var sanırım, son 2 dakikada Russ'ın da enfes iki basket faulü var, fazlasıyla hızlı. Son olarak Daye'de A.Randolph, Derrick Brown havası var stil olarak, topu yere vurması, şutu vs. kısa sürede Avrupa'da ses getirir.

Cremona maçının ilk yarısını izlediğim kadarıyla tamam şimdi Krstic Russ Smith ve diğer transferler için birşeyler söylemek için çok ama çok erken ama en azından kendilerini yeni sezona nasıl hazırladıkları konusunda çok net fikir sahibi olduğumuzu düşünüyorum.Krstic kendi içinde 1 sene oynayamayaşının vermiş olduğu bir açlıkla başladı.İnşallah böyle de devam eder bize çok fayda sağlayacaktır.Russ Smith te transation yakalamasın buldum mu vay rakiplerin haline diyorum.Bu takım gün geçtikçe maçlar oynandıkça daha çok izlenesi keyif alınası bir takım olacak.Ben CSKA maçı için sabırsızlanıyorum şimdiden

İlk yarıda Krstic ve Dentmon ön plana çıktı. Krstic umarım tekrar sakatlanmaz. Çok iyi başladı. Dentmon üçükleriyle, Russ Smith deliciğiyle ön plana çıkacak gibi. Savunmamız şimdilik kötü. Çok ta boş üçlük kaçırdık. Zamanla girecektir. 10 sayı farktan iyi geri geldik.

Takımın henüz ritim kazanmadığı görülüyor. Organizasyonları henüz yapamadık. yalnız kristiç maşallah süper başladı. oyundayken neredeyse potamızda ribaunt vermedik. russ takıma biraz alışınca hocayı utandırmayacak gibi. ben sadece thompsondan olumlu sinyal alamadım. o da takıma alışıp beraber idman yaptıkça düzelir. Diğer oyuncularımız birlikte antrenman yaptıkça maç temposuna girdikçe çok iyi olacaklar gibi geliyor bana. Dentmon 2 de 2 üçlük. çok net atıyor. hiç tereddüt yok maşallah.

Takimin kamp doneminde oldugunu, o yuklemenin ardindan ayaklarin yerden zor kalkacaginida hesaba katmak lazim. Sabahta antrenman varmis yanilmiyorsam.

Krstic hucumun yani sira zaman zaman savunmada da iyi durdu ve epey ribaund aldi, sanirim 5 / 6 ribaund cekmistir.