Krstic ağırlığını koydu. Müthiş istekli
D Do?anErkal Misafir 2 Eyl 2016 #222 krstic eleştirenleri yerin dibine sokacak gibi gözüküyor umarım böyle devam eder.
F Ferruh Hoplar 0 2 Eyl 2016 #223 Russ smith savunmada sinir oldum, cok gereksiz hamleler yapıyor, euroleage umarım cabuk alısır..
Uğur Öz 0 2 Eyl 2016 #224 0 Russ 1 Orhan 63 Schilb 61 Göksenin 32 Sinan 7 Tyus 9 Thompson 12 Krstic 5 Micov 33 Diebler 55 Dentmon yanlış görmediysem
0 Russ 1 Orhan 63 Schilb 61 Göksenin 32 Sinan 7 Tyus 9 Thompson 12 Krstic 5 Micov 33 Diebler 55 Dentmon yanlış görmediysem
G G?ktu? K?l??aslan Misafir 2 Eyl 2016 #225 Krstic burada bizlere çok post sildirecek gibi . Tamamen bireysel yeteneğiyle 3 atak art arda 6 sayı buldu .
Krstic burada bizlere çok post sildirecek gibi . Tamamen bireysel yeteneğiyle 3 atak art arda 6 sayı buldu .
O Orhun Tilki 0 2 Eyl 2016 #227 ne kadar sokar bilmiyorum ama alex tyus o berbat şut mekaniğini biraz toparlamış. russ smith de az önce deldi geçti
ne kadar sokar bilmiyorum ama alex tyus o berbat şut mekaniğini biraz toparlamış. russ smith de az önce deldi geçti
B Boğaç Bozkurt 0 2 Eyl 2016 #236 Vites yükseltince kadro kalitemiz kendini gösterdi hemen, fark kapandı. Gerçekten hücumda çok potansiyelli bir takımız.
Vites yükseltince kadro kalitemiz kendini gösterdi hemen, fark kapandı. Gerçekten hücumda çok potansiyelli bir takımız.
G Gökhan Gel 0 2 Eyl 2016 #240 Smith absürd işler yapıyor. Yeni Mccalebb olmaması için neden göremiyorum.Errick çok iyi bir oyuncuydu ama Russ daha faydalı olacak gibi gözüküyor.
Smith absürd işler yapıyor. Yeni Mccalebb olmaması için neden göremiyorum.Errick çok iyi bir oyuncuydu ama Russ daha faydalı olacak gibi gözüküyor.