2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

deon thompson yetenek tavanı en düşük transferimiz olabilir. tam bir görev adamı. çok ekstra şeyler beklemiyorum ama balayının bittiğini anlayıp kendini basketbola verse iyi olur. taraftara mesajlar göndermekten çok daha fazlasını yapması lazım. parlayacağı maçlar olacaktır.

2.yarıya dentmon diebler micov daye tyus ile başladık

Maçta öyle bir kamera çekimi var ki maçın içinde bende mi varım yoksa diye hissettim
Krstic, ben daha ölmedim, ben basketbolü iyi biliyorum dedirtiyor adeta, aman nazar değmesin
Russ bey'i kamera bile zor yakalıyor

Hücumda çok alternatif olması bu seneki en büyük avantajımız olacaktır. Çok zevkli maçlar izleyeceğiz

Micov klasik Micov oyunun ona gelmesini bekleyip sürekli doğru işi yapmaya devam edecek gibi . Hakem Micov un sahada kalmaması için elinden geleni yapıyor desek yeridir. Temassız her pozisyonda bile faulü Micov a çalması çok ilginç :D

3. Çeyrek bitti . Yanlış görmediysem bu çeyrek guard rotasyonumuz dentmon - can şeklindeydi . Russ bu çeyrek oynamadı .

Smith ' in en önemli özelligi tartışmasız penetreleri . Ya faul alıyor ya sayı atıyor . Jamont Gordon gibi bir fizige sahip olsaydi demek ki ...

Thompson geçen yıl ipekci'de bayern forması ile bizi bir hayli zorlamıştı . Ritim buldugunda orta mesafe şutları muazzamdir . Şuan takımın en zayıf halkası gibi gözüküyor . Ama toparlanacaktir ...