2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Krstic yine 12 sayı atmış. İstikrarlı gidiyor maşallah. İnşallah böyle devam eder. Daha dirençli takımlara karşı da böyle oynar.

Russ Smith 8 top kaybı yapmamıştır sanırım. Biraz dağınık başladığı kesin. Toparlayacağını düşünüyorum.

Takımımız Bormio’daki üçüncü hazırlık maçını yarın saat 19:00’da Cantu ile oynayacak.

Maç oynanacak herhangi bir sorun yok.

Uzay caginda yasiyoruz ama tas devrinden ornekler sunuyoruz. Gs Tv ne yapip edip dunku maci kendi sitesinde canli verebilirdi. periscope yayini bile yapsa takdirle karsilardim. ya bu klubun arkasindaki gucun kimse farkinda degil ya da dalga geciyorlar taraftarlarla. dunyada 20 milyon ve uzeri taraftari olan kac spor klubu vardir sizce ? 20 veya 30 dan sonrasini sayamazsizsiniz. onlardan bir tanesi ve en guzeli de benim canim GALATASARAYIMDIR. Gucumuzun farkinda olmazsak kuculuruz.

Euroleague resmi sitesinde hazırlık maçlarının sonuçları ve basit istatistikler veriliyor. Yayın olmadığı için izleyemediğimiz maçlarımız ve rakipler hakkında ilk bilgiler buradan alınabilir. Kolay gelsin.

Benim hala içim 1 numara konusunda rahat değil zira daye,micov,diebler hatta schilib dahil skor tehididi yüksek oyuncularımız varken iki guardımızda top paylaşımında cimri oyuncular..özellikle krstic ve tyus da set oyunlarıyla sayı bulan uzunlar yani oyun kurucularımızın sürekli topu paylaşması lazım.. Kadromuzda iyiki sinan güler gibi bir oyuncu var özellikle organizasyon sıkıntısı çektiğimiz dakikalarda sık sık bu sene sinanın elinde görürüz topu...

Ayrıca iki maçla alakalı bu sene ergin hocanın oktay mahmudi tarzı uzun kısa rotasyonu yapcağını öngördüm diyebilirim.. bana kalırsa ilk 5 imizde sürekli Dentmon-Tyus ikilisinin görürüz antremanlarda sürekli birlikte çalışıyor bu ikili ; aynı şekilde Russ-Krstic te diğer kenardan giren ikilimiz olacak...

Maçla alakalı eğer yayın yoksa bana karlısada çok ciddi bir sorun bu .. zira premier ligiydi euroleague siydi ligtv siydi (kombine olmasına rağmen) evlerimizin küçük çaplı baz istasyonuna döndüğü bir devirde belkide tarihimizin en heycan verici kadrolardan birinin hazırlık maçlarını izleyememek büyük eksiklik bizler için..en azından kombine hedefi de varken seyirciye takımı göstermek zorunda olduğunu düşünüyorum yönetimin..

Bakın bu bir dramdır..Günler öncesinden belli olan bir kamp için nasıl olur da yayın hazırlıkları yapılmaz hayret verici..Canlı yayını kurun demiyorum onu geçtim Floryadan yayın yapamayan bir kanal'dan gidip de Bormio'dan yayın yapmasını beklemiyorum zaten ama en azından bir kamera götürülseydi hiç olmazsa Periscope yayınına bile razıydık :(

Aslında çoğu taraftarın gördüğü olay kanalın bu tutumu..İnanın bu hazırlık maçları İstanbul'da olsaydı GS TV yine yayınlamazdı!! Her zamanki gibi TBF Tv'den izlerdik..Taraftarın şu duruma düşürülmesi gerçekten üzüntü verici..Bu olay en hafif tabir ile taraftarı hiçe saymaktır!! Kardeşim biz olmadan, siz olamıyorsunuz hala farkına varamadınız!!