2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Yine doğru bir noktayı yanlış bir şey üzerinden eleştiriyoruz. Bu milli takım arasında Arena'da maç ayarlanabilirdi ama Florya'da yayınlanan maç teknik ekibin isteği üzerine bu şekilde oynandı. Bormio konusuna gelince milli takım bile Bormio'da maç yaptığında canlı yayın yapamıyor demek ki bu orasıyla alakalı bir durum ha GS TV yayıncılık konusunda yeterli mi bence değil orası ayrı mesele. Daha ordaki takımlar, kendi takımlarını canlı yayınlayamıyor internetten TV yayınları olmasına rağmen.

Maçı yayınlamadığına eleştiri yapmıyorum ama bu klüpler hazırlık maçlarının yayınlaması için bir spor kanalı ile anlaşabilir mi yada bazılarını(mesela ) istanbuldakilerini gs tv üzerinden yayınlama imkanı olmalı bence buna birşeyler yapmalıyız . (Mesela futbolda hazırlık maçlarını d smart yayınlıyor )sezon öncesi

Maçı yayınlamadığına eleştiri yapmıyorum ama bu klüpler hazırlık maçlarının yayınlaması için bir spor kanalı ile anlaşabilir mi yada bazılarını(mesela ) istanbuldakilerini gs tv üzerinden yayınlama imkanı olmalı bence buna birşeyler yapmalıyız . (Mesela futbolda hazırlık maçlarını d smart yayınlıyor )sezon öncesi

Yurtdışı maçları için D-Smart ile anlaşma mevcut. Yurtiçinde oynanacak maçlarda yayın hakları satılabilir ya da GS TV yayınlayabilir. Geçen yıl Inter'le oynadığımız maç D-Smart'tan yayınlanmıştı. Basketbol özelinde muhtemelen yayını engelleyen bir durum var Bormio'da. Internet'ten bile nerdeyse 144p ile yayın yapıyorken canlı yayın çok zor bir durum tahminimce.

Yurtdışı maçları için D-Smart ile anlaşma mevcut. Yurtiçinde oynanacak maçlarda yayın hakları satılabilir ya da GS TV yayınlayabilir. Geçen yıl Inter'le oynadığımız maç D-Smart'tan yayınlanmıştı. Basketbol özelinde muhtemelen yayını engelleyen bir durum var Bormio'da. Internet'ten bile nerdeyse 144p ile yayın yapıyorken canlı yayın çok zor bir durum tahminimce.

Ben sadece bu maç icin demiyorum zaten bu macı yayınlaması cok zor . Ama hic yoktan yurt içindeki macları yayınlasak diyorum ? Teknik açıdan bir sakıncası olacağını sanmıyorum mesela gs tv yada herhangi bir spor programıyla anlaşabiliriz yayınlaması için . Sonuçta gs tv den macları yayınlarsak daha çok cezbedici olur insanların izlemesi için .

Teknik ekip ne taktiği değiştiriyor ki taraftara kapalı antrenman maçı yapıyor.

Bjk bangır bangır yayınlıyor maçını adamlar neredeyse yeni takım kurdular. Sen daha kombine satamamışsın bir de taraftardan saklıyorsun takımı olacak iş değil ya.

Bu güzel cumartesi günü al stadında maçını taraftarından gelsin ki bir kenetlenme olsun.

Basket maçına gelirsek bir periscope yayını bile yoktu ya ne diyeyim.

Canlı yayına neden kilitleniyorsunuz ki, tamam teknik imkansızlıklardan olmuyor diyelim. Yolla 2 kamera akşam banttan ver maçı, ona ne bahane var acaba ?

İSTATİSTİKLER
Russ Smith 15 sayı – 3 ribaund – 2 asist – 2 top çalma,
Vladimir Micov 16 sayı – 4 ribaund – 1 top çalma,
Alex Tyus 13 sayı – 6 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Deon Thompson 4 sayı – 2 ribaund,
Ege Arar 2 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Nenad Krstic 12 sayı – 4 ribaund – 2 asist,
Sinan Güler 7 sayı – 2 ribaund – 4 asist – 2 top çalma,
Jon Diebler 3 ribaund – 3 asist – 2 top çalma,
Justin Dentmon 11 sayı – 2 ribaund – 3 asist,
Blake Schilb 2 sayı – 5 ribaund – 2 asist – 1 top çalma

İSTATİSTİKLER
Russ Smith 15 sayı – 3 ribaund – 2 asist – 2 top çalma,
Vladimir Micov 16 sayı – 4 ribaund – 1 top çalma,
Alex Tyus 13 sayı – 6 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Deon Thompson 4 sayı – 2 ribaund,
Ege Arar 2 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Nenad Krstic 12 sayı – 4 ribaund – 2 asist,
Sinan Güler 7 sayı – 2 ribaund – 4 asist – 2 top çalma,
Jon Diebler 3 ribaund – 3 asist – 2 top çalma,
Justin Dentmon 11 sayı – 2 ribaund – 3 asist,
Blake Schilb 2 sayı – 5 ribaund – 2 asist – 1 top çalma

Diebler a pozisyon hazırlayamamıştık ilk maç . İkinci macta öyle olmuş galiba yoksa daha faydalı olacağı kesin .yanlız ben mi yanlış gördüm russ 8 top kaybı mı yapmış??

Diebler konusunda şüphem yok . Ritim buldukca özellikle eurolig maclarinda cok can yakacaktir . Hem KSK sezonu hem efes ile sezon başlangıcı kusursuzdu . Şimdilik Thompson soru işareti gibi ..

Thompson kötü başlaması sıkıntı değil, onun ne vereceği belli bence. Savaşarak, ekmeğini taştan çıkarmasını beklicez ondan sanki. Dün çok çok basit iki üç atış kaçtı ama bu bence daha sezon başı olmasından, yoksa doğru pozisyonda idi.

Diebler ise ona özel setler çizince sayı buluruz ki dün bi pota altı organizasyonunda attı sayıyı. Sayı atamasa da diğer istatistiklerini beğendim ben Diebler'in. Gözlemlediğim kadarıyla defansta da baya istekli idi. Son olarak schilbin ribolara dikkat. Bence schilb kendini oyuna verirse oyundaki her kutucuğu doldurur..

Cantu maçı yayınlanacak mı bilgisi olan varmı ? Birde russ smith gerçekten 8 top kaybımı yapmış ? Yanlış mı yazılmış cok yüksek çünkü gecen maçta çok top kaybı yapmıştı kendisi