Yine doğru bir noktayı yanlış bir şey üzerinden eleştiriyoruz. Bu milli takım arasında Arena'da maç ayarlanabilirdi ama Florya'da yayınlanan maç teknik ekibin isteği üzerine bu şekilde oynandı. Bormio konusuna gelince milli takım bile Bormio'da maç yaptığında canlı yayın yapamıyor demek ki bu orasıyla alakalı bir durum ha GS TV yayıncılık konusunda yeterli mi bence değil orası ayrı mesele. Daha ordaki takımlar, kendi takımlarını canlı yayınlayamıyor internetten TV yayınları olmasına rağmen.
Maçı yayınlamadığına eleştiri yapmıyorum ama bu klüpler hazırlık maçlarının yayınlaması için bir spor kanalı ile anlaşabilir mi yada bazılarını(mesela ) istanbuldakilerini gs tv üzerinden yayınlama imkanı olmalı bence buna birşeyler yapmalıyız . (Mesela futbolda hazırlık maçlarını d smart yayınlıyor )sezon öncesi
Yurtdışı maçları için D-Smart ile anlaşma mevcut. Yurtiçinde oynanacak maçlarda yayın hakları satılabilir ya da GS TV yayınlayabilir. Geçen yıl Inter'le oynadığımız maç D-Smart'tan yayınlanmıştı. Basketbol özelinde muhtemelen yayını engelleyen bir durum var Bormio'da. Internet'ten bile nerdeyse 144p ile yayın yapıyorken canlı yayın çok zor bir durum tahminimce.
İSTATİSTİKLER
Russ Smith 15 sayı – 3 ribaund – 2 asist – 2 top çalma,
Vladimir Micov 16 sayı – 4 ribaund – 1 top çalma,
Alex Tyus 13 sayı – 6 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Deon Thompson 4 sayı – 2 ribaund,
Ege Arar 2 ribaund – 2 top çalma – 1 blok,
Nenad Krstic 12 sayı – 4 ribaund – 2 asist,
Sinan Güler 7 sayı – 2 ribaund – 4 asist – 2 top çalma,
Jon Diebler 3 ribaund – 3 asist – 2 top çalma,
Justin Dentmon 11 sayı – 2 ribaund – 3 asist,
Blake Schilb 2 sayı – 5 ribaund – 2 asist – 1 top çalma
nerede okudunuz acaba russun 8 top kaybini?Diebler a pozisyon hazırlayamamıştık ilk maç . İkinci macta öyle olmuş galiba yoksa daha faydalı olacağı kesin .yanlız ben mi yanlış gördüm russ 8 top kaybı mı yapmış??
nerede okudunuz acaba russun 8 top kaybini?