2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Galatasaray TV ' nin misyonu başta Galatasaray futbol ve Basketbol gibi iki ana branşı izleyicilerine aktarmak degil mi ? Alırsın kameranı gidersin takım ile İtalya kampina . Hem takımı hemde oynadigi maçları çekersin . Bu kadar absürd bir kanal olamaz.

Galatasaray cidden komik yönetiliyor..
Floryaya iki kamera koymak ve bunu kanalından yayınlamayı akıl edemiyorsan ya da buna tenezzül etmiyorsan bu kanalın olmasının hiçbir manası yok. Cidden paraya çevirebileceğimiz çok olanak var ama doğru yönetilemiyor klüp yıllardır..

Resmen komedi ya birde eleştirilmesin deniyor :) Arkadaş bunu eleştirmeyelim de neyi eleştirelim söyleyin bir zahmet..Twitterdan veya canlı skor sitelerinden maçı takip ettiriyorlar taraftara..Futbolda da aynı mevzu var yıllardır..Şaka gibi yönetiliyoruz gerçekten çok acı..

Bormio dağına canlı yayın ekibi götürmesi lazımdı evet. Sadece laf atıcaz diye mantıksız ve boş konuşmayın.

Florya'da ki macin yayinlanmama sebebi teknik ekibin istegi dogrultusunda. Italya icin de ev sahibinin yayinlayamadigi maci kamp yapmaya gelen takimin yayinlamasi pek kolay degildir saniyorum

Futbol maçının Florya da oynanması da saçma. Stadın da oynarsın biletleri 20 - 25 TL yaparsın serin cumartesi gününde taraftarın çocuğunu alır gelir . Hem takımını sezonun ilk maçında izleyemeyen ve kombine almayan taraftarı stada çekmiş olursun hemde maç için sponsor bularak ek gelir elde etmiş olursun.

Teknik ekip istememesi falan ayrı komedi. Ne taktiğiniz varda gizliyorsunuz Allah aşkına

Bormio dağına canlı yayın ekibi götürmesi lazımdı evet. Sadece laf atıcaz diye mantıksız ve boş konuşmayın.

Öncelikle buradaki kişilerin eleştirme hakkı vardır...Yeri geldiğinde överiz, yeri geldiğinde eleştiririz sonuçta bunları GS sevgimizden dolayı yapıyoruz!! Ayrıca buradaki yöneticilerin kişilerin yazdıklarına "boş konuşuyorsun" veya "laf atmak için" gibi kelimeler söyleme hakkını nereden buluyor?

Konuya gelince bu kanal bir spor kanalı ve ona göre yayın politikası izlemesi gerekiyor..Benim eleştirim daha önceden olduğu gibi bu maçlık değildir..Kaç seneden beri hiçbir dalda doğru düzgün maç yayınlamıyorlar..Yukarıdaki arkadaşın biri güzel demiş bir el kamerası da alınmıyor kampa giderken..

İmkanlar sağlanabilir her şekilde ama sizin dediğiniz gibi eleştirmemek bahaneden öteye gitmez..Buradaki taraftarlar mağdur oluyor hep bu tarz olaylarda..Bu tarz olayları eleştirmek lazım yeri geldiğinde, biat kültürü ile taraftarlık olmaz..Her taraftar yeri geldiğinde hocayı,takımı ve kulübü eleştirebilmelidir saygı sınırları içinde!!

Öncelikle buradaki kişilerin eleştirme hakkı vardır...Yeri geldiğinde överiz, yeri geldiğinde eleştiririz sonuçta bunları GS sevgimizden dolayı yapıyoruz!! Ayrıca buradaki yöneticilerin kişilerin yazdıklarına "boş konuşuyorsun" veya "laf atmak için" gibi kelimeler söyleme hakkını nereden buluyor?

Konuya gelince bu kanal bir spor kanalı ve ona göre yayın politikası izlemesi gerekiyor..Benim eleştirim daha önceden olduğu gibi bu maçlık değildir..Kaç seneden beri hiçbir dalda doğru düzgün maç yayınlamıyorlar..Yukarıdaki arkadaşın biri güzel demiş bir el kamerası da alınmıyor mu kampa giderken..

İmkanlar sağlanabilir her şekilde ama sizin dediğiniz gibi eleştirmemek bahaneden öteye gitmez..Buradaki taraftarlar mağdur oluyor hep bu tarz olaylarda..Bu tarz olayları eleştirmek lazım yeri geldiğinde biat kültürü ile taraftarlık olmaz..Her taraftar yeri geldiğinde hocayı,takımı ve kulübü eleştirebilmelidir saygı sınırları içinde!!

Hala boş konuşuyorsun. Şu maç için eleştiremezsin.

Bu yayının maliyeti 10 bin dolar ise evet götürecek o dağa canlı yayın ekibini, hem taraftara hizmetini yapacak, hem reklamla parasını çıkartacak, tv reklamı için 10 bin dolar komik ötesi bir para.

Hadi onu da geçtik, canlı yayın, teknik imkanlar ıvır zıvır bir ton bahane yarattık, o zaman canlı vermezsin 2 kamera götürür akşam banttan yayınlarsın maçı, olay ekonomi falan değil, sadece taraftarına saygı.

:) Buna sen mi karar veriyorsun..Benim görüşüme katılmak zorunda değilsin..Benim eleştirim oldukça yerinde bir eleştiri!! Taraftarlar yıllardır bu konudan dolayı mağdur durumda..Ayrıca ben yalnız bu maç için eleştirmiyorum floryadaki maçı da yayınlayamayan bir kanala sahibiz..

Emin ol normalde ben senden daha çok eleştiriyorum. Ben sadece bu maç özelinde dedim mantıksız diye.

Bu sene bizim takım için özel bir sene. Eurolig'de mücadele edeceğiz 1 sene sonra. Bunun için yüksek bütçeli bir takım kuruldu. Takım da geçen sene Eurocup şampiyonu oldu. Takıma olan ilgi arttı. Futbol takımımız çok iyi transferler yapmasına rağmen Avrupa'da yok. Bu yüzden her maçımızı izlemek istiyoruz doğal olarak. Bu yüzden basketbola bu sene daha çok ilgi gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. En azından şu maçlar yayınlanabilirdi. Ama Florya'daki maçı yayınlamayan , GSTV Bormio'daki maçı nasıl yayınlayacak?
Ama bu yıl bir şekilde yayınlamalı.

Emin ol normalde ben senden daha çok eleştiriyorum. Ben sadece bu maç özelinde dedim mantıksız diye.

Sadece bu maç özelinde bir eleştiride bulunmadım zaten.Adamlar Floryadan yayın yapamıyorlar..Her açıdan rezalet bir yayıncılık hakim kanalda yıllardır..Zaten bu tarz olaylarda eleştirmek lazım ki düzelsin bazı şeyler yoksa dağ,ova veya bayır bunlar hep bahaneden öteye geçmez..

Yine doğru bir noktayı yanlış bir şey üzerinden eleştiriyoruz. Bu milli takım arasında Arena'da maç ayarlanabilirdi ama Florya'da yayınlanan maç teknik ekibin isteği üzerine bu şekilde oynandı. Bormio konusuna gelince milli takım bile Bormio'da maç yaptığında canlı yayın yapamıyor demek ki bu orasıyla alakalı bir durum ha GS TV yayıncılık konusunda yeterli mi bence değil orası ayrı mesele. Daha ordaki takımlar, kendi takımlarını canlı yayınlayamıyor internetten TV yayınları olmasına rağmen.