"Sinan güler sadece zarar." "pleiss güçsüz" "bu nasıl takım iyi ki maçlar yayınlanmamış" "çok amatör oyun" "eurolig başlamadan biter" "russ smith buysa sokak basketbolcusu damgası yer" "mola almayan Ataman maçı iplememiş" "yalnız hoca ayağa kalkmadı sürdüğü beşlerden anlaşılacağı gibi zerre alakası yok maçla kendisinin" "dixon russtan iyi" "bu mağlubiyetle euroligde havlu attık diyebiliriz" "russ bu sene bizi çok çileden çıkaracak gibi"
Herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın. Maçı izleyemedim ama forumca bunları yazmışız. Gerçekten bravo bu zihniyet var oldukça bir arpa boyu yol alamayız biz. Sanırım bir süre forumu okumayacağım. Cidden enerjim sömürülüyor hissediyorum. Bu ne mutsuzluk, memnuniyetsizlik. Bir şey anlatmaya çalışmak bile gülünç geliyor. Neyse herkese iyi forumlar...
GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende son 1 haftadır aynısını yapıyorum genelde. Başka kişilerin yazdığını hiç okumuyorum. Son alıntılanan yorum olduğu için sadece senin yorumun gözüme çarptı. Benim gibi düşünenler olduğu için sevindim...
Forumda maalesef çoğu kişi iş olsun diye giriyor. Komple yeni bir takım olduğumuz gerçeğini bir kenara koyarak, eksikilikleri görmezden gelerek, dünkü takımın ana hatlarını oluşturan Emir-Smith-Pleiss'ın belki birlikte oynadığı 2. yada 3. maçı olduğunu göz ardı ederek, son 6 gündür 3 ayrı ülkede 4. hazırlık maçımızı oynadığımızı kafalarından silerek en önemlisi bunların hazırlık, birbirine alışma maçları olduğunu unutarak yorum yapıyor...Aslında bu yorumlar gayet bilinçli olarak yapılıyor;
Kimisi buraya stres atmak için giriyor, sert bir eleştiri kötüleme yapınca psikolojik rahatlama gösteriyor...
Kimisi Ataman'ı sevmiyor. Ataman hazırlık maçı dahi kaybetse mutlu oluyor.(Hala taraftarlar arasında Mahmudisporlular var, kaç yıl geçti bir bitmediler)..
Kimisi eleştiri ile kendini yüceltdiğini sanıyor, egosunu tatmin ediyor...
Kimisi iyiniyetli ama çok hırslı, gazozuna maçı bile kazanmak istiyor, maç içerisinde sinirlerine hakim olamıyor...
Kimisi başka takım taraftarı, GS'lı rolü yapıp forumu karıştırmak hoşlarına gidiyor...
Kimisi de gerçekten basketbol bilmiyor, futbol taraftarı, daha ilk bakset maçı izledikleri 4 ayı geçmemiş...
Geçen senede benzer eleştiriler vardı, özellikle ben UELB'i alıcağız dediğimde bana bizden güçlü olduğunu iddia ettikleri 9-10 takım saydılar. Onlardan sözde fark yiyecektik. İçlerinde Gran Canaria, Bayern, Strasburg ve komik olacak ama KSK'da vardı. Biz hepsini geçtik...
6 günde 4 maç. Zaten oynayanlar bilir, yorgunluk oyuncu için hücuma çok yansımaz. Az olan enerjini hücuma saklarsın. Oyunun özü basket atmaktadır. Ama yorgunsan bir sonraki hücumu düşünerek savunmayı çok takmazsın. Maç sonucu normal ve her geçen gün takım birbirine alışıyor. Dün Emir'in katkısı muazzamdı. Deon iyi savaşmaya başladı. Pleiss hücumda ritm buluyor, savunmada da alışınca pota altı savunmamız geçilmez olacak. Bunu bir kenara yazın...
Açıkçası dünkü maç potansiyel olarak ne yapabileceğimizi görmemiz açısından önemliydi. Bu arada Russ Smith konusunda Ergin Ataman'a hak verdim. Top sürmeyi bilmeden oyun kurucu oynamaya çalışan Mccolumn ile karşılaştırmam bile. Russ Smith seneye Avrupa'nın en iyi oyun kurucuları arasında anılacak. Tutabilir miyiz bilemem. Ama onun kadar iyi içeri giren bir oyuncu daha Avrupa'da yok. Drive sonrası boş adamı iyi görüyor, şutu da hiç fena değil. Bana Mccolumn'u değil, David Rivers'ı anımsattı. Tabi daha tecrübesiz, tecrübe kazandıkça çok daha iyi olacak...
Cevap yazmak isteyen yazabilir. Nasıl olsa okumayacağım...